2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947879 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Antalya'nın Eto'yu Milano'dan getirmesi için devlet özel uçak vermiş.  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Antalya'nın Eto'yu Milano'dan getirmesi için devlet özel uçak vermiş.  :bandit:
sponsor belli oldu o zaman  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda öncelikle stoper ve sağ bek çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Güneş'in Bursaspor'dan öğrencisi olan yeşil-Beyazlı kulübün milli stoperi Serdar Aziz'in transferini istemesinin ardından Beşiktaş transfer komitesi genç oyuncu için ilk resmi girişimini yaptı.

Galatasarayın ısrarla istediği ancak takas nedeniye Bursaspor'un veto ettiği Serdar Aziz'in Beşiktaş'a daha yakın olduğu öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun bu transfere sıcak baktığını bu konudaki en önemli avantajlarının Serdar'ın Bursaspordan Şenol hocanın öğrencisi olması olduğunu belirttiler.

SPORX

Çevrimdışı ahmetx

babel---->msl
dudak---->bundesliga
kono ----->la liga
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda öncelikle stoper ve sağ bek çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Güneş'in Bursaspor'dan öğrencisi olan yeşil-Beyazlı kulübün milli stoperi Serdar Aziz'in transferini istemesinin ardından Beşiktaş transfer komitesi genç oyuncu için ilk resmi girişimini yaptı.

Galatasarayın ısrarla istediği ancak takas nedeniye Bursaspor'un veto ettiği Serdar Aziz'in Beşiktaş'a daha yakın olduğu öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun bu transfere sıcak baktığını bu konudaki en önemli avantajlarının Serdar'ın Bursaspordan Şenol hocanın öğrencisi olması olduğunu belirttiler.

SPORX

Hangi para ile alacağız Serdar'ı çok merak ediyorum.

Çevrimdışı atalay

Cenk Gönen = Ochoa | sad but true

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Serdar Aziz iyi bir stoper mi sizce :)

Çevrimdışı ahmetx

Hangi para ile alacağız Serdar'ı çok merak ediyorum.
ba dan gelen parayla  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Samet Ç

ba dan gelen parayla  :D
Abi bir satsınlar önce de para harcamak istiyorlarsa Serdar'dan daha iyi stoperler var. Şu anda ben olsam hiçbir Türk oyuncuya bonservis parası vermem.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Necmi

Çizgi kalecisi. Yan top zaafları var ama refleksleri Dünya çapında.

İstediğimiz kaleci değil ama eldekilerin hepsinden iyi kaleci.
çok güzel uçuyor jeneriklik :D
köşelere giden şutlarıda çok iyi çıkarıyor yakın mesafe karşı karşıyada refleksleri çok iyi
ben beğeniyorum ama illaki kusurları vardır  @Çağrı  sence alınabilinirmi

Çevrimdışı ahmetx

Abi bir satsınlar önce de para harcamak istiyorlarsa Serdar'dan daha iyi stoperler var. Şu anda ben olsam hiçbir Türk oyuncuya bonservis parası vermem.
evet Türk oyuncular harcadığın paraya çok yetersiz kalıyorlar ama Tr de şampiyon olmak istiyorsan ilk 11 de en az 4 tane kaliteli Türk oyuncunun olması lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim tanıdığım Bursa'da Serdar'ı 6-7 den aşağıya satmaz. O parayı gidip Douglas'a veya Samba'ya versinler. Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz  :bandit:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 15:41:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Serdar Aziz kim ya abuk subuk şişirilmiş topçular

Çevrimdışı Necmi

SPORX

birisi Şenol Güneşe bursasporda oynayan oyunculardan başka oyuncularda olduğunu hatırlatsın bence.
gerçi bu haber yalan haberdir :D

Çevrimdışı Anıl

Serdar Aziz kim ya abuk subuk şişirilmiş topçular
Ben de böyle düşünüyorum :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz iyi bir stoper mi sizce :)
Piyasaya çıktığı zaman çok beğendiğim bir stoperdi ama ardı ardına geçirdiği sakatlıklar futbolunu geri götürdü yine de Ersan'dan daha iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum da kadroda 14 yabancı bulundurabiliyorken bonservis bedeliyle yerli stoper alınmasına karşıyım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman'ın ardından 2 futbolcuyla daha yollar ayrılıyor. Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'e de kamp kadrosunda olmayacakları tebliğ edildi. Ömer Şişmanoğlu ise kamp kadrosuna dahil edildi.   Sezer yattı kazandı üstüne bonservis verdik. hey Allahım gelde çıldırma
Güzel bravo
Zararın neresinden dönsen kardır

Çevrimdışı Tolga

birisi Şenol Güneşe bursasporda oynayan oyunculardan başka oyuncularda olduğunu hatırlatsın bence.
gerçi bu haber yalan haberdir :D
Bana da inandırıcı gelmedi zaten :D

Çevrimdışı Tolga

çok güzel uçuyor jeneriklik :D
köşelere giden şutlarıda çok iyi çıkarıyor yakın mesafe karşı karşıyada refleksleri çok iyi
ben beğeniyorum ama illaki kusurları vardır  @Çağrı  sence alınabilinirmi
Ben de baya beğeniyorum Ochoa'yı elimizdekilerden çok daha kaliteli bir kaleci. :ok:

Alınırsa bence kiralık alınır.

Çevrimdışı Necmi

evet Türk oyuncular harcadığın paraya çok yetersiz kalıyorlar ama Tr de şampiyon olmak istiyorsan ilk 11 de en az 4 tane kaliteli Türk oyuncunun olması lazım.
var zaten olcay töre oğuzhan tolgay veli cenk hatta serdar bence daha fazlasına gerek yok :D biz yerli oyunculardan takım kurarız
ve yukarıya oynar bizim yerli kalitemiz iyi bence yabancı kalitesini yükseltmek lider oyuncular sokmak gerekiyor kadroya

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Kim gelirse gelsin mümkünse hiçbir şaha özel beste yapmayalım. Hatta taraftar ve futbolcu arasına bir mesafe koyalım arkadaşlar. Futbol olarak takıma faydası olmayıp işi maskotluğa vuranlara yüz vermeyelim lütfen.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.