2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951168 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Kesin olarak söylemek tabi ki mümkün değil de eline sadece tek alternatif ile gitmezsin tabi ki. 3 tane oyuncu olur elinde 3 ü ile aynı anda görüşür birini alırsın iş keşke buralara kalsa Görkem bunlar aşılır çok rahat.

Çok aşama geçtiğimi sanmıyorum. Kjaer ile Britos'u aynı yere koyamayız zaten farklı tipler. Britos daha yumuşak ama Kone ile koyarım ve emin ol ikisi 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı verir.

Nani ile Babel lig bittiğinde tabela olarak karşılaştırılırsa emin ol Babel Nani'den fazla yazar oraya. Ama oyun olarak çok büyük fark olmaz.

Bu tarz oyuncuların farkları büyük maçlarda ortaya çıkar derbilerde. Sosa Sneijder gibi. Bunu da sisteminle öldüreceksin. Sadece oyuncu ile olmaz Teknik direktörün de bir şey katacak oyuna.

Fener'in kadrosu Beşiktaş'tan çok çok iyi diyorlardı ne oldu lig sonunda? Kim Demba kadar tabela yaptı? Diego Sosa kadar oynayabildi mi?

Sonuç bu. Giunti tarzı ortasahaları bul sen bırak rakip Melo'yu Guarin'i alsın hiç farketmez alabileceğin verim aynı olacak ligde. Ligin standartından ötürü.

Rakiplerin 100 üzerinden 50 gücünde. 70 lik ortasahada maçı alır 80 lik ortasahada. Yeterki sen gidip de 80 lik parasına 55lik adam alma.

ama 70lik orta saha daha cok zorlanir ve Puan kaybetmeye daha yakin olur basit düsünürsek.

dediklerinde dogruluk payi yüksek ancak Oyuncuyu Türkiye'ye getirmek sandigimizdan daha da zor. sana seviye atlatacak adamlar kolay kolay gelmiyor, cok para ve Sampiyonlar Ligine varsa ikna olabiliyor ama genelde bu Oyuncular gelmiyor. sonunda mecburen belli bir Oyuncuya odaklaniyorsun onu da baskalari kapiyor.

diger konu icin söyleyecegim sey su: Yönetim sezon basinda bazi kararlar veriyor ve sportif acidan daha sonra sorumluluk Teknik Heyete geciyor. bunlar isi beceremeyince suc Yönetimde bulunuyor. halbu ki Yönetimi elestirebilecek tek nokta sezon basinda vermis olduklari kararlardir.

simdi Senol Hoca alindi. basarisiz olursa bunun icin Yönetimi elestirilmemeli. ama elestirilecektir.

Transfer icin de elestirirken daha iyi düsünmek lazim. Planlama da hatalar olabilir ama sonucta onlar da en iyisini yapmak ister. ancak bundan süphesi olan yerden yere vursun.

neyi elestirdigimizi bilelim. ve ne kadar hakli oldugumuzdan emin olup öyle elestirelim.

Türkiye ligi açık ara izlediğim en berbat lig.

Çevrimdışı Kemal

cisse alınmayacaksa ba satılmasın çok ararız!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tekrar ediyorum herkesin goruşu goz zevlki farklıdır
Fransadan Psg yi , İtalyadan da Juveyi çıkar, Maç özetlerini izle 3 Maç dayanamazsın, İnanılmaz sıkıcı ben hiç zevk almıyorum bu 2 Ligden...
Lig dedigin Epl , Bundes liga ve La liga dır :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Fransadan Psg yi , İtalyadan da Juveyi çıkar, Maç özetlerini izle 3 Maç dayanamazsın, İnanılmaz sıkıcı ben hiç zevk almıyorum bu 2 Ligden...
Tamam zevkler farklıdır da, İtalya ve Fransa'dan zevk almayan Türkiye'den nasıl zevk alır :alala:

Çevrimdışı velikavlak12

Ve Babel Beşiktaş'ta :D :ishock:

Fransa = Marsilya.

Çevrimdışı Abdullah

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı velikavlak12

1.09 dakinden fb gsye Beşiktaş formasıyla rica edicim babelcim :D
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 01:24:00 kcptl ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ligin en iyi yerli savunması denilen serdar azizi nasıl patates etmiş ya birebirde  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Transfer başlığında lig tartışmasına girmeyelim ama transferle bağdaştırarak şunu diyebilirim ki EPL de oynasam asla tr ligine adım atmam.

Ben türkiye,brezilya,ispanya,ingiltere,hollanda lig maçlarını satın aldım.Açık ara en berbat lig bizimki ,brezilyadan bile kötü.

Bizde oynamaya değil rakibi oynatmamaya yönelik futbol var.Bizim de bu tarz oyunculardan almamız lazım biraz da..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı velikavlak12

Ligin en iyi yerli savunması denilen serdar azizi nasıl patates etmiş ya birebirde  :lol: :lol:

Aynen ve adamın bitane normal golü yok hepsi şık :D yanlız tekhandikap 8 numara giymesi biz onu 7 yapalım

Çevrimdışı Tolga

Transfer başlığında lig tartışmasına girmeyelim ama transferle bağdaştırarak şunu diyebilirim ki EPL de oynasam asla tr ligine adım atmam.

Ben türkiye,brezilya,ispanya,ingiltere,hollanda lig maçlarını satın aldım.Açık ara en berbat lig bizimki ,brezilyadan bile kötü.

Bizde oynamaya değil rakibi oynatmamaya yönelik futbol var.Bizim de bu tarz oyunculardan almamız lazım biraz da..
Herkes diyor ya bizim bir ekolümüz yok diye işte ekolümüzün ne olduğunu söylemişsin @Deniz :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Uzaklarda aramaya gerekyok, Babel yanı basımızda  :lol:

Oynamaya değil oynatmamaya çıkıyor takımlar diyorsunuz da gol ortalamasında hollanda almanya ile kapışıyoruz o nasıl olacak?

Ya Savunmacılar patates ligde yada hücumcular olağanüstü?

Belçika hollanda ligi ayarında bir ligiz. Norveç isveç falan değil. Ama işte hollanda belçikadan da fazlası değiliz.

Çevrimdışı ferdi1903

selam arkadaslar, ne oldu su ukraynali fitbolcu? gelmiyormu simdi?

Çevrimdışı Tolga

Belli değil ama yüksek ihtimalle gelmiyor. :)

Sevilla.

Çevrimdışı ferdi1903

Belli değil ama yüksek ihtimalle gelmiyor. :)

ama nazli cikti bu, diskisinda altinmi cikiyormus?, gelmiyorsan gelmiyorum de arkadas

Çevrimdışı Tolga

ama nazli cikti bu, diskisinda altinmi cikiyormus?, gelmiyorsan gelmiyorum de arkadas
Salı günü herhalde bu iş netlik kazanır artık.

Çevrimdışı forzatunga

Kono ya da başka bir sol kanat oyuncusundan bağımsız olarak Babel gelmeli.Forveti de yedekleyebiliyor çünkü.

Volkan şen, ne sezon geçirmiş be kardeşim.  :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 01:30:09 kcptl ]

Çevrimdışı Alparslan

Tüm dünyada kala kala kono ve babelmi kaldı sadece. Söylenenler genelde hep herkesin bildiği oyuncular. Free oyuncu bulmak zor kabul ediyorum ama scout ekibi ne iş yapıyor ben merak ediyorum.

Çevrimdışı Efe

bu adam nasıl kasımğaşada oynar nasıl biz önceden görüp alamayız aklım almıyor gerçekten hala çok iyi adam hiç düşünmeden alsınlar bence sol kanatı lokomotif yapar ayrıca tecrübe :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GÖRKEM

Volkan Sen yapilabilecek en kötü Transferlerden biri olur.