2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952678 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sadece daha kaliteli olması önemli değil. Bence gelen hiçbir oyuncu Demba etkisi yaratamaz. Oyunculuk olarak söylemiyorum bunu. Minik bebelerin bile ağzında Demba şarkılarını dinlerken tüylerimiz diken diken oluyordu burada. Bu etki inanın az buz bir etki değil.
Ayrıca Demba EPL de kaç maç oynadı kaç gol attı. Cisse kaç maç oynadı kaç gol attı buna da bakmak lazım.
Ve bir önemli konu sanki biz isteyince cisse hemen bize koşarak gelecek gibi konuşuyorsunuz. EPL'den adam buraya gelecekmi bakalım. Foruma yazmak gibi olmuyor bu işler. Gelecekleri lig bence rezil bir kalitede olan Türkiye süper ligi. Bunu da unutmayın lütfen. Öyle her talip olduğunu alamazsın. Sen o oyuncuların gözünde son tercihsin. Bu malesef gerçek.
Bana göre Kaliteli ligler , Epl , Bundes liga ve la liga ...
Fransa lig 1 , İtalya ve Hollanda liglerini kesinlikle beğenmiyorum
Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil, İtalyan futbolu zaten bitmiş okey donuyor , Orayı da ayakta tutan Juventus :bandit:
Hollanda ligine Gelince Belkide Dünyanın en zevkli ligi , Avrupada hiçbir ligde bu kadar Gollu maçlar izlyemessin :D Her maç 4-6 Gol garantili, Ne kadar Amatör bir lig olduğu buradan belli :bandit
Bizim ligi çok düşük goruyorsunuz fakat bence Avrupanın en zor liglerinden birisi bizim lig , Tamamen fiziki Mucadeleye bağlı bir lig , Hakemler Adil olsa Ligin gerçek kalitesi ortaya çıkar ama hakemler kaliteyi duluşuruyor , Biraz adil olsalar ne biz ne Gs nede fb hiçbir sezon 70 puanı bile göremez :bandit:
Rezalet bir ligimiz var diyorsunuz ama Avrupadan gelen her futbolcu buranın gerçekten çok zor bir lig olduğunu söylüyor, Demekki biz oynayanlardan daha iyi biliyoruz ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Babel geldi mi Babel ?

Çevrimdışı Çağrı

peki sen o dogru tercih dedigin bütcene uygun Oyunculari alirken Rakiplerin fazlasini verirse ne olacak?

Rakiplerin senin hedeflediğin oyuncularına mı senden daha fazla önerirse ne olacak tam anlamadım?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JoseDemba

Konoplyankanın peşinde 6 ay gezdiniz alamadınz anlarımda Bakary Kone nedir abi ne halt yiyolarsa yesinler artık umrumda değil
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı GÖRKEM

Rakiplerin senin hedeflediğin oyuncularına mı senden daha fazla önerirse ne olacak tam anlamadım?

evet. ama sadece Rakiplerin de degil. Avrupa'dan koparmak zaten en büyük sorun.

Çevrimdışı Çağrı

Konoplyankanın peşinde 6 ay gezdiniz alamadınz anlarımda Bakary Kone nedir abi ne halt yiyolarsa yesinler artık umrumda değil

Kötü transfer olmaz yalnız gayet iyi transfer olur şu isimler arasında.

Hava hakimiyeti Avrupa çapında. Markajı ve top kesmesi eldekilerinde 1 sınıf üstünde.

Hızı hızlanması dengesi güçü siyahi olduğu için zaten iyi durumda.

Tek sıkıntı bu da lider oyuncu değil sadece agresif ve en önemlisi top tekniği rezalet. Yanına Britos'u koyarlarsa gayet iyi ikili olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

Konoplyanka bizi kullanarak sevilla'nın teklifini yukarılara çekmeye çalışıyor.
2-3 güne kesinleşir.
Bizim teklifimizi görünce tabii sevilla'ya direkt gidemedi  :lol:
Azıcık daha yükselsin bari teklif diye uğraşıyorlar yoksa aynen ispanya'da bu adam.
Birde orda vergi daha fazla oda var.
Biz şu brugge'a elenmeseydik de çeyrek final görseydik ligde de şampiyon olsaydık yada en kötü 2. olup şamp. gidebiliyor olsaydık bu adamı almıştık bence.  :money:
Konoplyanka gibi hem yaşı genç hemde parlamış oyuncular asla bize gelmezler. Gelmeleri için bence kafayı yemeleri gerekir. La liga gibi bir yerde oynamakmı yoksa Türkiye süper ligindemi. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Bu kalitede oyuncuları biz ancak 30 yaş civarlarında alabiliriz.
Ayrıca sizce bizim 1.önceliğimiz sol ön tarafmıdır. Bence en son öncelik sırasına sahip. Kaleci sağbek ve stoper daha öncelikli bence. Unutmayın Atanla tutanın iyi olacak. Atanı satmaya çalışıyoruz tutanı ise almaya bile çalışmıyoruz. Bu şekilde başarılı olma şansımız çok az. Ayrıca şuna da hazır olur. Fener 70-80 milyon transfer bütçesi ayırmış. Çok ciddi iyi adamları alacaklar gibi görünüyor. Eğer böyle olursa seneye unutun bence şampiyonluğu. Ayrıca bizim UEFA cezamız var. Bu bizi dibe itmez umarım iyice.

Çevrimdışı Çağrı

evet. ama sadece Rakiplerin de degil. Avrupa'dan koparmak zaten en büyük sorun.

Rakiplerin senin almak istediklerinle uğraşmaz.

Sen şuan Tino Costa'yı almak istesen birisi gelmez peşinden mesela. Kaderabek'te de gelmezdi.

Zaten bu yüzden doğru oyuncular dedim. Senin almak istediğin oyuncularla alakası bile olmaz onların.

Ha dersen ki onlar çok üst düzey oyuncu getirirse ne olur? En fazla getirip getirebilecekleri şuan oynayanlar işte. Ronaldo Pogba gelmeyecek bu ülkeye.

Bu yüzden 40 milyon bütçe ile 20 milyon bütçenin değeri aynı aslında bu ülkede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber 35 sn.36 saniye önce

TRANSFER | Kulübümüzün yetkilileri başarılı savunmacı Britos ile anlaşma sağlamaya çok yaklaştı!

Çevrimdışı Deniz

En azından bugün güzel bir haber aldık da toraman gitti.darısı süzen ve sezere
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Britos tamamlayıcı.

Yanına mutlaka ama mutlaka sert stoper şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fener'in transferlerinden de çekinmeyin.

Kjaer iyi transfer ama o da tamamlayıcı. Alves iyi oynamazsa çok sıkıntı yaşarlar araya atılan toplarda.

Nani gelirse göreceksiniz büyük hata olacak.

Guarin gelirse çok etkili olur onu gerçekten istemem Ospina eşittir Volkan performansı zaten bir şey katmaz ekstra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

Bana göre Kaliteli ligler , Epl , Bundes liga ve la liga ...
Fransa lig 1 , İtalya ve Hollanda liglerini kesinlikle beğenmiyorum
Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil, İtalyan futbolu zaten bitmiş okey donuyor , Orayı da ayakta tutan Juventus :bandit:
Hollanda ligine Gelince Belkide Dünyanın en zevkli ligi , Avrupada hiçbir ligde bu kadar Gollu maçlar izlyemessin :D Her maç 4-6 Gol garantili, Ne kadar Amatör bir lig olduğu buradan belli :bandit
Bizim ligi çok düşük goruyorsunuz fakat bence Avrupanın en zor liglerinden birisi bizim lig , Tamamen fiziki Mucadeleye bağlı bir lig , Hakemler Adil olsa Ligin gerçek kalitesi ortaya çıkar ama hakemler kaliteyi duluşuruyor , Biraz adil olsalar ne biz ne Gs nede fb hiçbir sezon 70 puanı bile göremez :bandit:
Rezalet bir ligimiz var diyorsunuz ama Avrupadan gelen her futbolcu buranın gerçekten çok zor bir lig olduğunu söylüyor, Demekki biz oynayanlardan daha iyi biliyoruz ...
Yunus bizim ligimiz zor bir lig evet doğru. Bizde ne oynandığı belli değil çünkü. Bizde bildiğin kaos futbolu var. Anadolu takımlarının büyük takımların oyuncularını kasap gibi biçerek durdurması ve hakemlerinde buna prim verdiği bir ligden bahsediyoruz. Beğenmediğin liglere gelince. İtalya ligi kötü, eskisi gibi değil kabul ediyorum. Ama Juventusun yakaladğı başarıyı bizdeki hiçbir takım rüyasında bile göremez. Hollanda futbolunu hepimiz biliyoruz. Fransa ligi konusunda haklısın. Bizim ligimiz fiziki mücadele ligi değil bence. Premier lig esas fizik mücadelenin yaşandığı bir lig. Bizdeki kasap havası :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Britos'u alırız stoper transferini kapatırlar. Nyom'u alırız sağ bek Demba giderse Mitroğlou gelir geri kalan para stada.

Çevrimdışı Çağrı

Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil

Bunu ne sen yazmış ol ne biz görmüş olalım yok et @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Britos tamamlayıcı.

bencede ama yanına sert stoperle ıyı uyum sağlar ozellıkle hava topları iyi britosun , duran toplarda nefes alırız

Çevrimdışı Alparslan

Britos tamamlayıcı.

Britos tamamlayıcı tamam doğru. Ama sorun şurada. Bence bizimkiler bunu 1.stoper olarak düşünüyorlar ve 2. stoper almayacaklar. Sorun burada:)

Çevrimdışı Türkay

Nyom hücuma çıkmıyor deniliyor ama adamın takımı zaten 29 tane gol atmış bu sezon  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ergin

Sadece daha kaliteli olması önemli değil. Bence gelen hiçbir oyuncu Demba etkisi yaratamaz. Oyunculuk olarak söylemiyorum bunu. Minik bebelerin bile ağzında Demba şarkılarını dinlerken tüylerimiz diken diken oluyordu burada. Bu etki inanın az buz bir etki değil.
Ayrıca Demba EPL de kaç maç oynadı kaç gol attı. Cisse kaç maç oynadı kaç gol attı buna da bakmak lazım.
Ve bir önemli konu sanki biz isteyince cisse hemen bize koşarak gelecek gibi konuşuyorsunuz. EPL'den adam buraya gelecekmi bakalım. Foruma yazmak gibi olmuyor bu işler. Gelecekleri lig bence rezil bir kalitede olan Türkiye süper ligi. Bunu da unutmayın lütfen. Öyle her talip olduğunu alamazsın. Sen o oyuncuların gözünde son tercihsin. Bu malesef gerçek.

Demba etkisine ben de katılıyorum fakat attığı gol ligde 18 bunların 5'i penaltıdan bunu da göz ardı etmemek lazım

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı  sence Britosun hızı nasıl dönüşleri ?

Çevrimdışı Alparslan

Demba etkisine ben de katılıyorum fakat attığı gol ligde 18 bunların 5'i penaltıdan bunu da göz ardı etmemek lazım
Haklısın ergin. Ama bunun sebebi Demba'nın özellikle son 2 ay hiçbir şey yapmaması birazda. Demba'nın defosu burada zaten. Fiziki yeterliliği yok. Olsaydı asla 6 milyona sana vermezlerdi zaten. Aslında hiç vermezlerdi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Rakiplerin senin almak istediklerinle uğraşmaz.

Sen şuan Tino Costa'yı almak istesen birisi gelmez peşinden mesela. Kaderabek'te de gelmezdi.

Zaten bu yüzden doğru oyuncular dedim. Senin almak istediğin oyuncularla alakası bile olmaz onların.

bunu kesin olarak söylemek mümkün mi?  bu Oyuncularin menajerleri Kulüp kullanmayi iyi bilirler. onlara yönelseydik devreye girebilirlerdi.

Alıntı
Ha dersen ki onlar çok üst düzey oyuncu getirirse ne olur? En fazla getirip getirebilecekleri şuan oynayanlar işte. Ronaldo Pogba gelmeyecek bu ülkeye.

Bu yüzden 40 milyon bütçe ile 20 milyon bütçenin değeri aynı aslında bu ülkede.

Ronaldo ya kadar atladigin kac tane basamak var ama.

Nani mi Babel mi? Ospina mi Neto mu? Kjaer mi Britos mu?

burada da bir fark var.

Çevrimdışı Baba1903

Bence Nyom-Britos-Zambrano-Konoplyanka-Cisse alır kapatırlar transferi herkes şaşırcak ama Konop bize gelcek görursunuz salı gecesi :D
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 00:28:49 Baba1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Ben savunmanın hücuma katılanını beğenirim.Yani sivok gibi olacak.Oyun tıkandığında çıkıp kafayı koyacak.

Britos gelirse hücum yönü çok zayıf bir oyuncu alacaz.2 gol bile atabileceği konusunda şüpheliyim.

"Savunmacı savunmasını yapsın gol atmasına ne gerek " demeyin asıl önemli olan şeylerden birisi de gol atması.

Hatırlayın oyun tıkandığında altın kafa çıkar kafayı koyar 3 puanı cebimize alırdık.Duran toplar bir takımın can damarıdır.Her maç korner + freekicklerde en az 10 pozisyon oluyor.bunları heba etmemiz lazım.

Britos tek başına gelirse bu sezonun bir kopyasını izleriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

ULan 15 dk dır trt3 spor da Fransa Kore maçı izliyorum , kadınmışya la oynayanlar şimdi fark ettim, diyorum kendikendime bu ne maçı olabilir... Allahım sen erkekle kadını karıştırma herkes kendi dalında spora baksın yarabbim.