Sadece daha kaliteli olması önemli değil. Bence gelen hiçbir oyuncu Demba etkisi yaratamaz. Oyunculuk olarak söylemiyorum bunu. Minik bebelerin bile ağzında Demba şarkılarını dinlerken tüylerimiz diken diken oluyordu burada. Bu etki inanın az buz bir etki değil.
Ayrıca Demba EPL de kaç maç oynadı kaç gol attı. Cisse kaç maç oynadı kaç gol attı buna da bakmak lazım.
Ve bir önemli konu sanki biz isteyince cisse hemen bize koşarak gelecek gibi konuşuyorsunuz. EPL'den adam buraya gelecekmi bakalım. Foruma yazmak gibi olmuyor bu işler. Gelecekleri lig bence rezil bir kalitede olan Türkiye süper ligi. Bunu da unutmayın lütfen. Öyle her talip olduğunu alamazsın. Sen o oyuncuların gözünde son tercihsin. Bu malesef gerçek.
Bana göre Kaliteli ligler , Epl , Bundes liga ve la liga ...
Fransa lig 1 , İtalya ve Hollanda liglerini kesinlikle beğenmiyorum
Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil, İtalyan futbolu zaten bitmiş okey donuyor , Orayı da ayakta tutan Juventus

Hollanda ligine Gelince Belkide Dünyanın en zevkli ligi , Avrupada hiçbir ligde bu kadar Gollu maçlar izlyemessin

Her maç 4-6 Gol garantili, Ne kadar Amatör bir lig olduğu buradan belli :bandit
Bizim ligi çok düşük goruyorsunuz fakat bence Avrupanın en zor liglerinden birisi bizim lig , Tamamen fiziki Mucadeleye bağlı bir lig , Hakemler Adil olsa Ligin gerçek kalitesi ortaya çıkar ama hakemler kaliteyi duluşuruyor , Biraz adil olsalar ne biz ne Gs nede fb hiçbir sezon 70 puanı bile göremez

Rezalet bir ligimiz var diyorsunuz ama Avrupadan gelen her futbolcu buranın gerçekten çok zor bir lig olduğunu söylüyor, Demekki biz oynayanlardan daha iyi biliyoruz ...