2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

şunuda ekliyorum bu dönem transferde çok kötü hatta kötü işler yapılmayacak demba da gittiğinde yerine alıncak oyuncu herkesi tatmin edecek umutsuz olmayın
stoper ve sağ bek alınsın ilk demba bada gitmesin otursun oturduğu yerde  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Sol Açık İçin Ben Olsam Futbolun Başında Sıralamam

Dzsudzsak

Salah

Deulefeu ( Barcelona'dan 1 sezon kiralık )

Babel
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

ortasaha ve defans hattı ağırlıklı transfer yapıyorlar kanat forvet flen almaz  :evillol:
Rotasyon için alabilirler belki :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak

Salah

Babel
Gelecek dertler bitecek :biggrinking:

Çevrimdışı Abdullah

Hayaller kono gerçekler olcay
Hayaller vlaar gerçekler ersan
Hayaller Neto gerçekler tolga
Hayaller şampiyonluk gerçekler Fikret orman
İyi akşamlar.
Hayaller Dortmund taraftarı gibi destek olan taraftar gerçekler de malum açıkçası herşeyi ölümüne eleştirmekle de bir yere gelinmiyor maalesef muhalefetlik işini fazla abartmadan yapmak lazım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

stoper ve sağ bek alınsın ilk demba bada gitmesin otursun oturduğu yerde  :D
valla papis cisse alıncaksa ba hiç beklemeden yollansın o adam tam bize göre biz bu kadroyla şampiyon olacaksak takım oyunuyla olacaz o yüzden fener gibi 10 tane adama ihtiyacımız yok dediğin gibi defansa takviye lazım
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Transfer yapamıyorlar tamam bari kulübü kullandırtmasınlar.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Transferde yine geç kalınıyor. Tüm sezon sağ açık ve kaleci sıkıntısı çekti takım.
Lig biter bitmez bu iki bölgenin netleşmesi lazımdı. Yine son dakikaya kalınıp piyango çekmememiz lazım.
Atomu parçalamaya da gerek yok.
Bir tane üst düzey KALECİ
Bir tane adını ilk olarak takıma yazacağınız STOPER
Bir tane Gökhan Gönül seviyesinde SAĞ BEK
Bir tane en az Gökhan Töre seviyesinde Olcayın ancak yedeği olabileceği SOL AÇIK

Mevcut kadroya bu 4 transferin yapılması demek takımın seviye atlaması demekken bu kadar geç kalınmamalıydı
Kano olmadıysa senin alternatifinin çoktan hazır olması lazım. Ronaldinho olayından dolayı tecrüben var yine aynı hataya düşüyorsun olacak iş mi? Adam naz yaptığı anda atacaksın alternatifi ile imzayı. Bu iş çocuk oyuncağı değil
Kaleci nerede ?
Sağ bek nerede ?
Çıldırmamak elde değil gerçekten

Çevrimdışı tnevel92

gerekli transferler yapılacaktır. yönetimin ilk dönem ki acemiliklerini saymazsak takıma katkı sağlayan iyi oyuncular aldık. töre,sosa,atiba,tolgay,demba ba,cenk tosun bu oyuncuları alan demirören veya adalı değil. duyumcuların veya palavra atan gazetelerin sözüne bakarak ileri geri konuşmanın mantığı yok.
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Efe

valla papis cisse alıncaksa ba hiç beklemeden yollansın o adam tam bize göre biz bu kadroyla şampiyon olacaksak takım oyunuyla olacaz o yüzden fener gibi 10 tane adama ihtiyacımız yok dediğin gibi defansa takviye lazım
papisi demba banın yanına alsınlar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudzsak

Salah

Babel

Salahı kiralamayı düşünmüyorlarmış 20 milyon :)

Çevrimdışı Ergin1903

Evet arkadaslar bu durumda Babel yola cikti geliyor :)  Konop transferi gercekten zordu. Yönetim bu konuda elinden geleni yapti diye düsünüyorum. Zaten Kono'yu alsaydık cok iyi iş yapmiş olurlardi.

Çevrimdışı Türkay

Ba Atınç Ersan = 23 milyon euro

Asmir (5 - 6 milyon euro)

4-5 milyon euroluk sağ bek.

Britos (Free) Vlaar

Dzudscak Free

Cisse (8-9 milyon euro)

:bandit:

Çevrimdışı ZEKI

AJANSSPOR- Dnipro ile sözleşmesi sona eren ve birçok takımla transfer görüşmeleri yürüten Konoplyanka henüz son kararını vermiş değil.

Ukrayna basınına konuşan menajeri ve aynı zamanda babası Oleg Konoplyanka, “Şu anda her şey mümkün. Biraz daha beklemek zorundasınız. Kimseyi incitmek istemiyoruz. O yüzden karar vermek için acele etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ukraynalı yıldız kanat oyuncusunun son kararını Salı gününe kadar vermesi bekleniyor. Galatasaray ve Beşiktaş’ın haricinde Sevilla ve Liverpool yıldız oyuncuyla ilgileniyor. 

Çevrimdışı Ergin1903

Atınç haberleri nedense bana inandirici gelmiyor. Ben atinc'ta boy disinda kayda deger bir numara göremedim. Hamlelerinin cogu yanlis, pozisyon bilgisi düsük, bana göre uzun boyuna ragmen ofansta kafa toplarinda etkili degil. 4 m € veriyorlarsa hemen satsınlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

https://twitter.com/SporGundemi35/status/612695865623506944

sinan engine bak be messiymiş meğer  :icool:
İnter maçında görecektiniz onu siz. Birde Seda Sayan'ın peşinden Antepe giderken. Sanırım o zaman antep 2. ligdeydi

Çevrimdışı sosyalkartal

tepki çekecem ama stad yetişirse şampiyonluğun en büyük adayı biziz gelecek sezonu da 79 puanla felan bitirecez ben güveniyorum şenol hocayada takımada şu gitsin bu gelsinlerle olmuyor bu iş ellerinden geleni yapıolar iyi oyuncular alacaklar sabret  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ZEKI

tepki çekecem ama stad yetişirse şampiyonluğun en büyük adayı biziz gelecek sezonu da 79 puanla felan bitirecez ben güveniyorum şenol hocayada takımada şu gitsin bu gelsinlerle olmuyor bu iş ellerinden geleni yapıolar iyi oyuncular alacaklar sabret  :tabe:
:ok: :ok:

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek ve stoper gelsin ben başka oyuncu istemiyorum. :)

Kalecisi iyi olmayan takımın başarılı olma şansı 0.Bize iyi bir kaleci şart.

Stephane Ruffier

Rafael Cabral

Federico Marchetti

Roman Weidenfeller

Sergio Romero

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Ergin1903

Bu arada Töre'nin gitmesi için en az 1 sene daha bizde oynması gerektigini düsnüyorum. Töre'nin potansiyelini tam anlamiyla gösterdigini dusunmuyorum. Bize gelene kadar ki istatistiklerine baktigimizda yanlis hatirlamiyorsam golu yoktu.  Eger mental sorunlar yasamazlarsa Hem Babel  hem de töre'nin cok faydali olacagini düsünüyorum.