2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954034 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

resmi olarak açıklanana kadar kono haberlerine itimat etmeyiniz babası ile yapılan görüşmelerde daha kararımızı vermedik dedikten 1 saat sonra sevillaya imzamı attı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Bu şekilde ilerlemeye devam edersek kaliteli transferler yapmamız çok zor olacak o yüzden elimizdekilerin performansı artarsa birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. :)
tabi zaten elindekileri satmayıp performansını arttıracaksıngeçen sene bu takım 70 puan aldı 3 tane çok tecrübeli yabancı oyuncuyla bu takım uçar bayı satmamak kaydıyla tabi defans sağ bek ve sol açığa alınacak tecrübeli adamlar bizi çok maçta ipten alır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

resmi olarak açıklanana kadar kono haberlerine itimat etmeyiniz babası ile yapılan görüşmelerde daha kararımızı vermedik dedikten 1 saat sonra sevillaya imzamı attı

gelmesin zaten istemiyorum ben.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Konoplayanka'nın gelmeyeceğini bilmek için duyumcu olmaya gerek yok.Sevilla aldı adamı.

Çevrimdışı Efe

aynen o iş yarın imza olmasa bile açıklanacak bence futbolcu tarafından yarına bakalım derim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

hocam sende kabul et artık be @sosyalkartal

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek ve stoper alınsın transfer kapatılsın en güzeli :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Burada asıl mesele güzel kullanıldık yine.

Valla Sevilla bu adamı yıllık 1.8 milyon euroya filan alırdı vergisi oyuncuya ait olmak üzere.

Bakalım sayemizde kaça çıktı bu bedel. Komisyon verse biraz bari.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

En başından beri boş yere uğraştık.Bu transferde şansımız yoktu zaten.Umarım adam Sevilla'ya gidince yerine saçma sapan bir isim bulmazlar.

Çevrimdışı Tolga

Her sonuca hazırlıklıyım en başından beri fakat bence de en sonunda Sevilla'ya imza atacak maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Burada asıl mesele güzel kullanıldık yine.

Valla Sevilla bu adamı yıllık 1.8 milyon euroya filan alırdı vergisi oyuncuya ait olmak üzere.

Bakalım sayemizde kaça çıktı bu bedel. Komisyon verse biraz bari.
Bizi kullanmayan kulüp mü kaldı :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben kullanıldık gözüyle bakmıyorum olaya.

Gün aşırı ingiliz ukrayna ispanya basınında her haberde adımız sıkça geçti.

Bundan ala PR olmaz boşverin. Olursa ala, olmazsa da olmaz.  :ok:

Çevrimdışı Efe

En başından beri boş yere uğraştık.Bu transferde şansımız yoktu zaten.Umarım adam Sevilla'ya gidince yerine saçma sapan bir isim bulmazlar.
bizim sol açık babel yaw bu babel isimini kim çıkardı ilk adamın geleceği yok ama alınırsada faydalı olacaktır sol tarafı iyi çalıştırır uzaktan şutta çekiyor iş yapar bizde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

hocam sende kabul et artık be @sosyalkartal
valla yaklaşık bir haftadır kono sevillada kono imza atıyor kono stoke cityde haberleri vardı hiçbirine inanmadım buna da inanmıyorum açıklarlarsa tamam derim
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı erty

Arkadaşlar kısa bir özetle düşüncelerimi paylaşacağım ve bir sorum olacak,
Geçen yıl muazzam bir kanat oyuncusunun doğuşuna şahit olduğumuzu düşünüyorum ve elimizde en az 1 yıl  tutup bir basamak daha atlayışını beraber izleyeceğimizi ümit ediyorum. Evet bazen kötü yorumları ile de karşılaşsam bazen bende sert eleştirsemde bu isim G.Töre7 . Sezon boyunca Dembaba'nın ceza sahası içinde topla buluşması haricinde top ayağına değdiğinde beni heyecanlandıran en önemli ismimizdi. Bu isme baba, sosa ve zaman zaman tolgay'da yaklaştı ancak Töre'nin bu sezonki performansı bir başkaydı.
(Sezonun son haftalarına bakarak yorum yapacak olursak muhakkak katılmayan arkadaşlarımız olacaktır ama sezonu erken açma nedeni ile tüm takımın performansı yerlerdeydi. )
Sormak istediğim konu ise  sezon boyunca ah şu diğer kanattada bir Töre olsa diye hep iç geçirdim KONOPLYANKA diye inliyor her yer acaba bir Töre katkısı verir mi? Bu sezon Olcayın formsuzluğu nedeniyle bildiğiniz tek kanat hücum yaptık eğer KONO olur ve o katkıyı verir ise Toreyide her maç 2 kişi marke edemeyeceği için hücum gücümüz çarpı 2 hatta 4 olur.
Böyle bir hücum hattına gelecek forvet kim olursa  Şenol Güneş'in elinde tabiri caizse leblebi gibi gol atar derim saygılar.

Çevrimdışı Çağrı

Barcelona - Sevilla ilişkilerine baktım biraz Galatasaray - Trabzonspor olmuşlar iyiden iyiye bunlar.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

şunuda ekliyorum bu dönem transferde çok kötü hatta kötü işler yapılmayacak demba da gittiğinde yerine alıncak oyuncu herkesi tatmin edecek umutsuz olmayın

Çevrimdışı Tolga

şunuda ekliyorum bu dönem transferde çok kötü hatta kötü işler yapılmayacak demba da gittiğinde yerine alıncak oyuncu herkesi tatmin edecek umutsuz olmayın
Benim umudum azalıyor yavaş yavaş ama son güne kadar bekleyeceğiz artık :)

bizim sol açık babel yaw bu babel isimini kim çıkardı ilk adamın geleceği yok ama alınırsada faydalı olacaktır sol tarafı iyi çalıştırır uzaktan şutta çekiyor iş yapar bizde :)

Tosic Babel efsane olur !

Çevrimdışı TØLGA

Barcelona - Sevilla ilişkilerine baktım biraz Galatasaray - Trabzonspor olmuşlar iyiden iyiye bunlar.

geçen bende gördüm toplamda 200 milyona yakın bir para elde etmiş sevilla küsürüde vardı yanlış hatırlamıyorsam   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

Hayaller kono gerçekler olcay
Hayaller vlaar gerçekler ersan
Hayaller Neto gerçekler tolga
Hayaller şampiyonluk gerçekler Fikret orman
İyi akşamlar.
:claps: :claps: :claps: :bandit: :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

geçen bende gördüm toplamda 200 milyona yakın bir para elde etmiş sevilla küsürüde vardı yanlış hatırlamıyorsam   :biggrinking:
Konplyanka 2-3 yıl sonrası için Barca'ya hayırlı olsun diyelim mi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Sevilla Kono'yu da alırsa.

Vitolo, Kakuta, Konoplyanka.

Sol Kanat rotasyonu.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 22:35:23 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

Konplyanka 2-3 yıl sonra Barca'ya hayırlı olsun diyelim mi :evillol: :evillol:
ortasaha ve defans hattı ağırlıklı transfer yapıyorlar kanat forvet flen almaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK