2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954941 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Adama Traore'yi kiralasak keşke Behrad'ta bahsetmiş dün biraz

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş 4 Temmuz'da kampa başlarken Savaş Dinçel'in Dar Alanda Kısa Paslaşmalarıvari bir cümle ile şunu diyecek muhtemelen.

Oğuzhan,Kerim,Atınç,Cenk gelin buraya. Taraftar birilerini bekliyor hep beklerler zaten.

Ben size inanıyorum bu oyun nasıl oynanır gösterin bana.

Artık maalesef elde bu kaldı. İşi çok zor Şenol Güneş'in umarım geldiğine pişman etmezler 2 ay içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

eee biz ne dedik, kampa kadar transfer olmaz dedik, yok dedeniz sen ne kadar karamsarsın vs vs.

Açın gazetelere bakın, her sene aynı periyotta haberler çıkar. Teknik direktör ağzından 2.kampa kadar yetiştirin diye. Haberleri çıkmaya başlamış dillendirilmeye başlamış tasmalı gazeteciler tarafından.

Bunun bir sonra ki adamı, 1 adam alınır, diğerleri için acele etmiyoruz, beşiktaşta transfer bitmez, son güne kadar herşey olabilir roportajları haberleri vs.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bizim gençliğimiz Fenerin rüya takımlarına fark atarak geçti.  :kop: :kop: :kop:

Ben bizim gençliğimize girmeyeyim istersen abi ağlarsın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş 4 Temmuz'da kampa başlarken Savaş Dinçel'in Dar Alanda Kısa Paslaşmalarıvari bir cümle ile şunu diyecek muhtemelen.

Oğuzhan,Kerim,Atınç,Cenk gelin buraya. Taraftar birilerini bekliyor hep beklerler zaten.

Ben size inanıyorum bu oyun nasıl oynanır gösterin bana.

Artık maalesef elde bu kaldı. İşi çok zor Şenol Güneş'in umarım geldiğine pişman etmezler 2 ay içinde.
Bence geldiğine pişman olacak. Umarım gençler bu sene patlama yapar yoksa bu transfer politikası ile şampiyonluk hayal.

Çevrimdışı Çağrı

eee biz ne dedik, kampa kadar transfer olmaz dedik, yok dedeniz sen ne kadar karamsarsın vs vs.

Açın gazetelere bakın, her sene aynı periyotta haberler çıkar. Teknik direktör ağzından 2.kampa kadar yetiştirin diye. Haberleri çıkmaya başlamış dillendirilmeye başlamış tasmalı gazeteciler tarafından.

Bunun bir sonra ki adamı, 1 adam alınır, diğerleri için acele etmiyoruz, beşiktaşta transfer bitmez, son güne kadar herşey olabilir roportajları haberleri vs.  :lol:

Abi bak bu sahne filmlerde olur genelde ve bu cümleyi kuran kişiye bütün grup çöker aman diyim kaşıma  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi şey olacak ama, Temmuz'a kadar transfer beklemiyorum gençler.

Gerçekçi olmak lazım.
Kamp ne zaman başlıyor. Kampa kadar sağ bek ve stoper olabilir. Kalanı duruma göre. Töre giderse Volkan Şen, Ba giderse Soldado ya da Dzeko (aşşasını kabul etmem) bana yeter. Birde iki üç tane genç

Çevrimdışı Çağrı

Demba'nın satıldığını düşünürsek an itibariyle Büyük Beşiktaş Kadrosu

Tolga

Serdar Ersan Milosevic Tosic

Atiba Tolgay  Sosa

Töre Cenk Olcay
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bizim gençliğimiz Fenerin rüya takımlarına fark atarak geçti.  :kop: :kop: :kop:
bizim gençliğimizde derbilerde gol bile atamamak ile geçiyor  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Kamp ne zaman başlıyor. Kampa kadar sağ bek ve stoper olabilir. Kalanı duruma göre. Töre giderse Volkan Şen, Ba giderse Soldado ya da Dzeko (aşşasını kabul etmem) bana yeter. Birde iki üç tane genç

Abi ne Volkan Şen'i gözünü sevevyim etmeyin kurmayın şu adamla başlayan cümleler kıçına teneke bağlarız 2. ay vallahi billahi dayak yer Nevzat Demir'in girişinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

əvrən
‏@evrenmanchester əvrən retweetledi: MARCO KiRDEMiR
😎 əvrən ekledi,
MARCO KiRDEMiR @Marcoturcoo
Konoplyanka imzayi atti sevilla klubune
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
Daha fazla
adam kono gelmiyorda matias çakacam diye bayram ediyor ya çıldıracam  :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Demba umarım gitmez kadro kalitesi artacağına iyice düşüyor. Bu adam giderse de yerini dolduramazlar baştan söyleyeyim ben.

Çevrimdışı Abdullah

zafer demir ‏@zafer19031969  5 dk.5 dakika önce
Kono sevillada diyenler neye istinaden soyluyorlar, biten bir şey yok !!!!  :alala:

Çevrimdışı Efe

Demba'nın satıldığını düşünürsek an itibariyle Büyük Beşiktaş Kadrosu

Tolga

Serdar Ersan Milosevic Tosic

Atiba Tolgay  Sosa

Töre Cenk Olcay

gayet iyi gibi görünüyor :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan-Cenk-Kerim gibi oyuncular umarım bu yıl patlama yaparlar yoksa işimiz zor gibi geliyor bana. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Adam haklı beyler. Dağılın...

Çevrimiçi Samet Ç

MARCO KiRDEMiR ‏@Marcoturcoo  16 dk.16 dakika önce
Konoplyanka imzayi atti sevilla klubune

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono gitmiş beyler geçmiş olsun. :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Oğuzhan-Cenk-Kerim gibi oyuncular umarım bu yıl patlama yaparlar yoksa işimiz zor gibi geliyor bana. :)
Patlarsa Kerim patlar. Kalanı için çokda umutlu değilim. Hepsinde bir Necipleşme söz konusu. Bir türlü yeterli noktaya gelemiyorlar

Çevrimdışı Tolga

Neyse Kono gittiyse Babel gelecek demektir :D

Çevrimdışı Türkay

Ba Atınç Ersanı satarız, Babel sola gelir bi de vlaar ı alırız stoper için sağ bek de nyom gelir. Forvete de 2-3 bonservisli biri alırız sonra transferlerden şu kadar kar ettik diye hava atarız millete
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Abi ne Volkan Şen'i gözünü sevevyim etmeyin kurmayın şu adamla başlayan cümleler kıçına teneke bağlarız 2. ay vallahi billahi dayak yer Nevzat Demir'in girişinde.
ne buluyolar bu volkan şende bilmiyorum ben gerçekten kafasını kullanmayan bir oyuncu
en kötü açın türkiye kupası ilk yarıyı izleyin anlarsınız ne dediğimi :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çok çok zor her maç iyi oynamalılar onları toparlayacak 2-3 tecrübeli iyi futbolcu almamız lazım glen johonson gibi kellini gibi yabancılara ihtiyaç var tecrübeli büyük takım oyuncusu olacak almazsak bişey beklemeyin bide ba giderse 3.lük olursa iyi yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ferdi1903

Kono gitmiş beyler geçmiş olsun. :evillol:

kacinci kez gidisi oldu bu? ben bayadir saymiyorum  :pirateinhat: :naughty:

Çevrimdışı Tolga

çok çok zor her maç iyi oynamalılar onları toparlayacak 2-3 tecrübeli iyi futbolcu almamız lazım glen johonson gibi kellini gibi yabancılara ihtiyaç var tecrübeli büyük takım oyuncusu olacak almazsak bişey beklemeyin bide ba giderse 3.lük olursa iyi yani :)
Bu şekilde ilerlemeye devam edersek kaliteli transferler yapmamız çok zor olacak o yüzden elimizdekilerin performansı artarsa birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. :)