2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957501 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GökhanG

Yeminle gına geldi artık hele aç karna hiç çekilmiyor bu durgunluk,bu belirsizlik. Transfer gelene kadar daha girmicem foruma  :by2:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi murat

Toraman'ı adam yapmışsınız arkadaşlar. Yapmayın..
Toraman adamdır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fr1xsivE

Böyle bir resim gördüm ama işin aslı astarı nedir nerden alınmıstır bu resim bir bilgim yok.

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Kemal

Twiteeda yazan herşeye inanırsak işimiz kötü.adamlar serbest kalma parasını yatırmışlar bizde gidip bedavayamı konacağız. birisi atıyor birşeyler bizde inanıyoruz yada işimize geldiği için inanmış gibi yapıyoruz.

yooo  verirsin geri serbest kalma parasını fb hesabına, giydirirsin formayı imza töreni yaparsın Mehmet Topal- Diego Ribas gibi , Mahmut Uslu çemkirince basından da 2 tane saydığım adamın resmini yayınlarsın resmi sitenden kapakların kapağı olur . Çokta güzel olur. Şu taraftarında biraz içi soğur.  @MURAT

Çevrimdışı MumbLe

Duyum bile yok ya... Bu kadar sıkıcı bir transfer dönemi daha hatırlamıyorum  :evillol:

Çevrimdışı murat_

Arkadaşım sen insanları düşman bellemeden yazmayı öğren ondan sonra gel burada takıl. Adam esprili bir şekilde yazmış Aziz Yıldırım filan ne demek oluyor? Burada herkes belli bir seviye içerisinde yazarken senin insanları direk  hedef alır şekilde iğneleyici cümleler kullanman hoş değil. Kimse burada birbirine düşman değil belli sınırlar içerisinde yorumlarını veya eleştirisini yapıyor. Eleştiren kişileri Beşiktaş'lı değilmiş gibi göstermeye senin hakkın yok. Sesimi çıkartmıyorum ama bir daha böyle tepkiler verirsen daha sert tepkiler göstereceğim.
burasi besiktas forumu tamammi burda sirp yonetime futbolculara sallamak icin bi bahane icindesiniz olmayan seyleri olmus gibi yapip burda atip tutmalar ben burda suanda var olan butun mesajlari okudum ve okuyorum sacmaliklariniz bi yerden sonra beni bezdirdi arkadasimla sakalasiyorum deyip konudan kacmak ne oluyor sen burda senin baskanin diye bi cumle kurarsan bende sana senin badkanin aziz yildirimmi diye sorarim bunuda sadece senin bu yorumundan dolayi solemiyorum sen ve senin gibi bi kac kisi daha var burda nedense bu topculari ve baskani buraya layik gormuyorsunuz sen o tarz laflar edersen bende herturlu konusurum anladinmi ben ole ortaya konusmam direk yuzune solerim anliyormusun

Duyum bile yok ya... Bu kadar sıkıcı bir transfer dönemi daha hatırlamıyorum  :evillol:
Yaprak kımıldamıyor hic olay yok transferde

Çevrimdışı eski inönü

hiç konuşulmuyor ama orta sahada Tolgay'ın yedegi yok.

Çevrimiçi murat

yooo  verirsin geri serbest kalma parasını fb hesabına, giydirirsin formayı imza töreni yaparsın Mehmet Topal- Diego Ribas gibi , Mahmut Uslu çemkirince basından da 2 tane saydığım adamın resmini yayınlarsın resmi sitenden kapakların kapağı olur . Çokta güzel olur. Şu taraftarında biraz içi soğur.  @MURAT
O futbolcu da mehmet topuz gibi karaktersizse yaparsın tabi.

Çevrimdışı adnan

toraman yıllık 1 milyon 550 bin tl alıyomus acaba bu sene sivasa kiralarken parasını mı biz mi vermiştik yoksa sivas mı bilen varmı arkadaşlar?
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi Samet Ç

Hak yiyenin hakkı yenir. Üzülmez'in bu kulüpten gönderilişini hala daha unutamadım.

Çevrimdışı TØLGA

oğuzhan necip  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Böyle bir resim gördüm ama işin aslı astarı nedir nerden alınmıstır bu resim bir bilgim yok.

Başarısız bir transfer çok para harcamış arkadaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Toraman adamdır.

Türünün tek örneği o zaman
Ben böyle adamlık görmedim çünkü

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar, toraman dönsün diyen yoktu zaten..

Ama her göndermek istediğimiz oyuncu ile kavgalı yada küs ayrılmanın mantığı ne allah aşkına.

Hepsiyle aynı ya.

Q7 yi öyle yolladık, fernandesi öyle yolladık, Ernst i öyle yolladık, üzülmezi öyle yolladık vs vs.

Ne gerek var. Bu adamlar sana belki 10 belki 20 sene sonra fayda sağlayabilecek bile adamlar. Neden herkesi itin bi tarafına sokup yolluyorsun.

Neden toramanla sözleşme uzattın da adamı yolladın madem böyle yapacaksın.

Seversin sevmezsin, ben Q7 yi hiç sevmem ama gönderiliş biçimi yanlışsa eleştiririm.
sözleşme uzatmasaydık gitmiyordu. sözleşme uzattılar nasılsa bilic gider ben dönerim diye gitti ama Şenol hocada belliki dirsek göstermiş
bir yıl sözleşme uzatıp bir nevi emekleri için ikramiye verdiler bırak o kadarınıda hakediyor. Kötüde ayrılmadı kimse o kötülüğü kendine
yaptı başkan onu çok onure edici konuştu şu anda yaptığı toramanın terbiyesizliktir. İbrahim üzülmez gibi beyfendi kimseyle futbol hayatı boyunca dedikodu
olacak bir münakaşaya bile girmemiş bir adamla kavga edecek kadar kendini Beşiktaşta kral ilan etmiş bir oyuncuyu savunuyorsun
Kaldıki sinanla ilişkileri ve hakkında çok fazla dedikodu çıkan bir oyuncu bence üzülmez olayında daha kulüpten dışlanması gerekiyordu. Orda yanlış yapıldı.
Yazık ettiler ibrahim üzülmeze.

Çevrimiçi murat

Necip var diyeceğim ama tolgayın yedek kalmasından korkuyorum

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

sözleşme uzatmasaydık gitmiyordu. sözleşme uzattılar nasılsa bilic gider ben dönerim diye gitti ama Şenol hocada belliki dirsek göstermiş
bir yıl sözleşme uzatıp bir nevi emekleri için ikramiye verdiler bırak o kadarınıda hakediyor. Kötüde ayrılmadı kimse o kötülüğü kendine
yaptı başkan onu çok onure edici konuştu şu anda yaptığı toramanın terbiyesizliktir. İbrahim üzülmez gibi beyfendi kimseyle futbol hayatı boyunca dedikodu
olacak bir münakaşaya bile girmemiş bir adamla kavga edecek kadar kendini Beşiktaşta kral ilan etmiş bir oyuncuyu savunuyorsun
Kaldıki sinanla ilişkileri ve hakkında çok fazla dedikodu çıkan bir oyuncu bence üzülmez olayında daha kulüpten dışlanması gerekiyordu. Orda yanlış yapıldı.

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Üzülmez Candır Hala Yerini dolduramadık...!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Duygularıma tercüman olmuşsun @Necmi abi. Ellerin sağlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

:claps:

Çevrimiçi murat

Türünün tek örneği o zaman
Ben böyle adamlık görmedim çünkü
Bende üzülmezi sevmem ama adam değildir diyemem.Toraman daha makul bir adam görünüyor gözümde.

Çevrimdışı Deniz

Toraman adamdır.

İbrahim üzülmez adamdır  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

kaptan budur beyler diyip konuyu kapatıyorum hayatında başarılar toromana

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

oğuzhan necip  :lol:
Oguzhan'ı Sosa'nın yedegi olarak düşündüm. Veli de Atiba'nın yedegi desen Tolgay'a Necip kalıyor dedigin gibi ama nitelik olarak arada dağlar denizler var. Ofansı kuvvetli bir orta saha eksikligi net gozukuyor.