Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben gökhan törenin 17-18 i görmeden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.daha 3 sezon sözleşmesi var sanırım.en azından bir yıl daha kalmalı.şu an için isteen 12 ve verilen 8-9 civarı para oynadığı oyun için normal ama daha fazlasını verebilecek potansiyel var.
törenin 10un uzeride teklife gitme ihtimali uğur boralın tekrar bizimle anlasma ihtimali kadardır..kimki töreye 10 veriyorsun:) anca katarlar verir ispanya ve ingiltere hatta almanya en fazla 6-7 verir
Şu durumda;Sağ Beke NyomStopere Britos Forvete Papiss Cisse ya da MitroglouSol Açığa DzsudzsakKaleye Netoyapsalar beni tatmin eder fazlasıyla.
dzeko ne oldu?
bu Nyom'un özellikleri nedir?seyrettigimi hatirlamiyorum ama istatistikleri pek ic acici degil.188 Macta sadece 2 Gol ve 5 Asisti var.
Sag bekte gol veya asistten çok diger istatistiklere bakmak lazim. Isabetli pas orani, ileri pas orani, ortalar, kafa topu kazanma orani, 1e1'de top kapma vs.
Al bi snickers ye
En azından şu Britos ile bir imzalayalım artık.1.88 hızlı, çok sert olmasa da sert, solak teknik, topla çıkması iyi.Lider değil ama sol stoper ihtiyacını giderir yanına bir tane de sert adam koyabiliriz sonra adam her türlü lazım bizim tandeme.
Buyrun bu da seneye bizde oynamasi büyük ihtimal olan kanat oyuncularinin Avrupa ligi performanslari: (Gökhan Töre gitsin diyenlere duyurulur, adam neredeyse her konuda herkesden üstün)