2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958853 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

törenin 10un uzeride teklife gitme ihtimali uğur boralın tekrar bizimle anlasma ihtimali kadardır..

kimki töreye 10 veriyorsun:) anca katarlar verir ispanya ve ingiltere hatta almanya en fazla 6-7 verir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

ben gökhan törenin 17-18 i görmeden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.daha 3 sezon sözleşmesi var sanırım.en azından bir yıl daha kalmalı.şu an için isteen 12 ve verilen 8-9 civarı para oynadığı oyun için normal ama daha fazlasını verebilecek potansiyel var.

Potansiyel var ama daha önemlisi Karakter...

Çevrimdışı GÖRKEM

törenin 10un uzeride teklife gitme ihtimali uğur boralın tekrar bizimle anlasma ihtimali kadardır..

kimki töreye 10 veriyorsun:) anca katarlar verir ispanya ve ingiltere hatta almanya en fazla 6-7 verir

aynen öyle.

tabi ki bende Takimda kalip kendini gelistirmesini ve verimli olmasini isterim ancak benim korkum Takim icersinde huzursuzluk ve sorun yaratmasi.

yoksa böyle genc yetenekli oyuncunun gitmesini neden isteyelim.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'in elinde bu sezon 10 golü geçerse 10 civarı da asist yaparsa Değeri 12-13 milyonu bulur. 1 sene daha beklenmesi taraftarıyım ben de.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

atm 9 milyona kadar çıkmış.ve bu parayı sadece top hakimiyeti ile almış diyebiliriz.çağrının dediği gibi biraz gol ve asist sayısı artar ve takım oyunun içine dahil olabilirse bu yetenekte bir oyuncunun17-18 milyon gibi bir fiyata gitmesi çok abes birşey değil.bu fiyatlara transfer olan isimlere bir bakarsanız fikriniz değişir.tek handikap türkiye liginde oynaması .bir brezilyalı ,portekizli .alman veya ingiliz ,dutch,fransız  veya italyan olsaydı fiyatlar 8-9 civarında kalmazdı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Arda Turan'da ne muazzam özellikler vardı da 13m verdiler?
Gökhan'a da verilir,vermezlerse alamazlar
Kaliteli oyuncunun değerini düşürmenin anlamı yok

Çevrimdışı Jukebox

Geçmiş sayfalarda yazılmış bertrand traore.
Harika olur.
 :ok:
Lacina Traore de düşünülebilir.
Dev gibi ve o boya rağmen çok hızlı.

Çevrimdışı Çağrı

En azından şu Britos ile bir imzalayalım artık.

1.88 hızlı, çok sert olmasa da sert, solak teknik, topla çıkması iyi.

Lider değil ama sol stoper ihtiyacını giderir yanına bir tane de sert adam koyabiliriz sonra adam her türlü lazım bizim tandeme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu durumda;

Sağ Beke Nyom

Stopere Britos

Forvete Papiss Cisse ya da Mitroglou

Sol Açığa Dzsudzsak

Kaleye Neto

yapsalar beni tatmin eder fazlasıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Şu durumda;

Sağ Beke Nyom

Stopere Britos

Sol Açığa Dzsudzsak

Kaleye Neto

dzeko ne oldu?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı GÖRKEM

Şu durumda;

Sağ Beke Nyom

Stopere Britos

Sol Açığa Dzsudzsak

Kaleye Neto

bu Nyom'un özellikleri nedir?

seyrettigimi hatirlamiyorum ama istatistikleri pek ic acici degil.

188 Macta sadece 2 Gol ve 5 Asisti var.

Çevrimdışı Onur Can

Sag bekte gol veya asistten çok diger istatistiklere bakmak lazim. Isabetli pas orani, ileri pas orani, ortalar, kafa topu kazanma orani, 1e1'de top kapma vs.

Çevrimdışı Jukebox

Şu durumda;

Sağ Beke Nyom

Stopere Britos

Sol Açığa Dzsudzsak

Kaleye Neto

Mitroglou dışında katılıyorum şu adamları alsak harika olur.

Çevrimdışı Deniz

Şu durumda;

Sağ Beke Nyom

Stopere Britos

Sol Açığa Dzsudzsak

Kaleye Neto

Al bi snickers ye
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Sag bekte gol veya asistten çok diger istatistiklere bakmak lazim. Isabetli pas orani, ileri pas orani, ortalar, kafa topu kazanma orani, 1e1'de top kapma vs.

dogru ama 188 Macta 2 Gol ve 5 Asist ne demek. bir Sag Bek icin de gercekten kötü bir Istatistik bu.

o yüzden soruyorum zaten özellikleri nedir diye.

Çevrimdışı Çağrı

Adam ayaklı fizik. Çok hızlı, diri, güçlü ve dengesi çok iyi.

Savunmada bu ülke için kusursuz.

Zaafı hucum. Adam teknik aslında ortaları da fena değil ama asiste dönüştüremiyor hiçbir zaman ilginç şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

dzeko ne oldu?

İlgileniyorlar ama ben alınabileceğine imkan ihtimal vermiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Onur Can

Elimizde ki sag bek Serdar Kurtulus ile gelecek gibi duran iki isim ile karsilastirdim. Serdar her konuda ikisinden de kötü  :kop:
Nyom La Liga'da daha zor rakiplerle karsilasmasina ragmen savunmasi çok ama çok iyi. Ofansif bir bek istiyorsak, Sener aralarindan en iyisi.

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in forvet için ilk hedefi Tevez imiş.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Bugün pek sessiz kalmış buralar :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Onur Can

Buyrun bu da seneye bizde oynamasi büyük ihtimal olan kanat oyuncularinin Avrupa ligi performanslari: (Gökhan Töre gitsin diyenlere duyurulur, adam neredeyse her konuda herkesden üstün)

Çevrimdışı atalay

En azından şu Britos ile bir imzalayalım artık.

1.88 hızlı, çok sert olmasa da sert, solak teknik, topla çıkması iyi.

Lider değil ama sol stoper ihtiyacını giderir yanına bir tane de sert adam koyabiliriz sonra adam her türlü lazım bizim tandeme.

Bunlar dışında.  :tabe:

Çevrimdışı atalay

Buyrun bu da seneye bizde oynamasi büyük ihtimal olan kanat oyuncularinin Avrupa ligi performanslari: (Gökhan Töre gitsin diyenlere duyurulur, adam neredeyse her konuda herkesden üstün)

Avrupa Liginin en değerli kanat oyuncusu zaten.  :eyes