2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959451 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Töre-Sosa-Konoplyanka-Cisse dörtlüsünden senede en az 50 gol katkı alırsın zaten ligde en fazla atan takım 65 fln atıyo yedeklerle beraber rahat tum takım 75 golu bulur byda bizi şampiyon yapar :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Konoplyanka oldu oldu olmazsa kime yar olacaz çok merak ediyorum... adam akıllı bir alternatif isimde geçmiyor.. bu arada ne sağ bekten ne stoperden ses seda yok.. sabah sabah efkarlandım yine..  :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Alper1903

Konoplyanka oldu oldu olmazsa kime yar olacaz çok merak ediyorum... adam akıllı bir alternatif isimde geçmiyor.. bu arada ne sağ bekten ne stoperden ses seda yok.. sabah sabah efkarlandım yine..  :s20:

Babel'i alırlar

Çevrimiçi annoca

Demba yı satıp mitroglou ile elkesonu alsak çift forvet oynasak ne kadar datlı olur dimi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Babel'i alırlar
herzamanki gibi "babeli" alırız, haklısın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Demba yı satıp mitroglou ile elkesonu alsak çift forvet oynasak ne kadar datlı olur dimi
pektemek duymasın bu dediğini çok gücenir yeminle..

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena'ya Ekim ayında taşınmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'da, yeni sezonun kombine satışları başlamıştı.
Bu doğrultuda 900 TL ile 5000 TL arasından devam edilen satışlara büyük ilginin olduğu; 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksi için şimdiye kadar yapılan satışların 20 bin seviyesine dayandığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak kulübün internet sitesinden yapılan bilgilendirmede satışların; Akaretler BJK Plaza C Blok 5. katta sürdüğü hatırlatıldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

25 - 30 bin civarı kombine olmalı Vodafone Arena da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Vodafone Arena'ya Ekim ayında taşınmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'da, yeni sezonun kombine satışları başlamıştı.
Bu doğrultuda 900 TL ile 5000 TL arasından devam edilen satışlara büyük ilginin olduğu; 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksi için şimdiye kadar yapılan satışların 20 bin seviyesine dayandığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak kulübün internet sitesinden yapılan bilgilendirmede satışların; Akaretler BJK Plaza C Blok 5. katta sürdüğü hatırlatıldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

25 - 30 bin civarı kombine olmalı Vodafone Arena da.
Stat yapılsa 2 katına çıkar.Kimse inanmıyor o ütopik tarihe.Başkanın amacı da kombine sattırmak zaten ama eylül sonu stat açılmayınca tepkiler de büyüyecek doğal olarak.

Çevrimiçi Necmi

Vizyon gibi vizyon..

Opare transferinde kim ne cukkaladıysa haram zıkkım olsun.
ne transferi adam kiralık geldi işimizide gördü
nankörlük etmeyelim liverpool maçında olmasaydı ne yapardık
o tek maç bile aldığını karşılamaya yeter

Çevrimiçi Necmi

Stat yapılsa 2 katına çıkar.Kimse inanmıyor o ütopik tarihe.Başkanın amacı da kombine sattırmak zaten ama eylül sonu stat açılmayınca tepkiler de büyüyecek doğal olarak.
emin ol hiç bir tepki olmaz stad teknik olarak oynanacak duruma gelmiş olur bir tek çimleri bekleme durumu ortaya çıkar ve emin ol herkes oynamayalımda iyice güçlensin diye seve seve bekler. Bunca zaman sabretti bir ay dahamı sabredemiyecek taraftar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Galatasaray Gökhan Töre için 12 milyon Euro isteyen Beşiktaş'a Olcan Adın'la birlikte tam 3 milyon Euro teklif etti. Görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü öne sürüldü.
Galatasaray ile Beşiktaş arasında transferde gizli bir pazarlığın sürdüğünü Takvim ortaya çıkardı. Bir süredir Galatasaray Gökhan Töre'yle, Beşiktaş da Olcan Adın'la yakından ilgilenirken iki taraf da birbirine resmi bir teklif yapmamıştı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Gökhan Töre'yi 12 milyon Euro'dan aşağı vermeyiz" açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'a ilk kez resmi teklif yaptıkları ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'ın istediği Olcan Adın'ı da bu transferde ön plana çıkararak Gökhan'ın bonservisi karşısında 3 milyon Euro ve Olcan Adın'ı teklif ettikleri öğrenildi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yapılan bu teklife yanıt vermediği ve bir durum değerlendirmesinden sonra cevap vereceklerini ilettiği saptandı.

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da takımda görmeyi çok istediği Gökhan Töre'yi transfer etmek için yönetime rapor verdiği ortaya çıktı. Bu arada Olcan Adın'ı geçen sezon da çok isteyen Beşiktaş son anda G.Saray'a kaptırmıştı. Şenol Güneş'in de eski öğrencisi Olcan'ın alınmasını istediği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Yönetimi'nin Galatasaray'a vereceği cevap merakla beklenirken hafta başı önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Şimdi yukarıda allah var, bu nasıl haber ya.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Türkay

Galatasaray Gökhan Töre için 12 milyon Euro isteyen Beşiktaş'a Olcan Adın'la birlikte tam 3 milyon Euro teklif etti. Görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü öne sürüldü.
Galatasaray ile Beşiktaş arasında transferde gizli bir pazarlığın sürdüğünü Takvim ortaya çıkardı. Bir süredir Galatasaray Gökhan Töre'yle, Beşiktaş da Olcan Adın'la yakından ilgilenirken iki taraf da birbirine resmi bir teklif yapmamıştı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Gökhan Töre'yi 12 milyon Euro'dan aşağı vermeyiz" açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'a ilk kez resmi teklif yaptıkları ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş'ın istediği Olcan Adın'ı da bu transferde ön plana çıkararak Gökhan'ın bonservisi karşısında 3 milyon Euro ve Olcan Adın'ı teklif ettikleri öğrenildi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yapılan bu teklife yanıt vermediği ve bir durum değerlendirmesinden sonra cevap vereceklerini ilettiği saptandı.

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da takımda görmeyi çok istediği Gökhan Töre'yi transfer etmek için yönetime rapor verdiği ortaya çıktı. Bu arada Olcan Adın'ı geçen sezon da çok isteyen Beşiktaş son anda G.Saray'a kaptırmıştı. Şenol Güneş'in de eski öğrencisi Olcan'ın alınmasını istediği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Yönetimi'nin Galatasaray'a vereceği cevap merakla beklenirken hafta başı önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Şimdi yukarıda allah var, bu nasıl haber ya.  :lol: :lol:

Dünyanın en komik fıkrası  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Ben söyledim Olcay Adınla takas uygun olur ama + 10 m euro vermeleri gerek

Çevrimdışı ebabil

ba dan gelecek parayla konop+mitroğlu+maç kurtaracak oyun kuracak bir kaleci alsalar yeterli. belki bulunursa bir de stoper.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Şu haberleri cıkaranları sabah öğle akşam yaş odunla döveceksin, transferi gectim 12 Milyon bictiğimiz Adamı Olcan gibi elde kalmışla gazete sayfasında yanyana koymak bile futbola hakarettir.

Çevrimdışı GÖRKEM

öncelikle bu 14 Milyon Euro'yu kesinlikle kacirmamaliyiz. Ba'yi bi sekilde ikna etmeliyiz. Cin'de burdakinin 2 katini, Ingiltere de kazanabileceginin 3 katini kazanacak. en azindan gitsin 1 sene oynasin. hem kendisi hem biz kazanmis oluruz. bunu her firsatta bilincine yerlestirmek lazim.

satilamazsa Fernandes'te oldugu gibi verim alamadan seneye bedavaya göndermek zorunda kaliriz. Transfer de yapamayiz. Yönetim bu isi bir sekilde becermeli. bu Dava Baskanin gelecegini de ciddi derecede etkileyecektir. satamazsa kaybeder.

Çevrimdışı GÖRKEM

belli sebeplerden dolayi Gökhan Töre'nin satilmasi gerektigini düsünüyorum. tabiki Olcan icin takas edilmemeli ama 12 Milyon Euro istemek satmiyoruz anlamina geliyor.

8 Milyon Euro'yu kim veriyorsa ona hemen satarim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Mitroglu'yu cok iyi tanimiyorum ama gördügüm kadariyla Cisse kadar kaliteli degil ve ayni zamanda sorunlu bir Oyuncu.

Santrfor alinacaksa bu Mitroglu degil Cisse olmali.

Cisse mükemmel bir Transfer olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Vlaar resmen camdan adam'mis.

o bölgeye herseyden önce cok istikrarli bir Oyuncu lazim. baska alternatiflere yönelmeliyiz.

Çevrimdışı Hicks

Vlaar resmen camdan adam'mis.

o bölgeye herseyden önce cok istikrarli bir Oyuncu lazim. baska alternatiflere yönelmeliyiz.

Diyorum ya Vlaar'ı bedava verseler istemem. Faydasını geçtim, güvenip oraya başka adam da almayacağın için zararı olur, boşu boşuna. Adamın kronik baldır sakatlığı var, bir gitti mi en az 4 hafta gelmiyor, 2 hafta da form tutması, maç formuna erişene kadar yine sakatlanıyor yani sezonun yarısı sakat diğer yarısını da form tutmaya çalışmakla geçiriyor... Çok dikkat edilmesi lazım, Opare'de de aynı sıkıntı vardı, adamın başı sakatlıktan kurtulmadı, bu işin acabası olmaz, bu adamlar sakat işte...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Deniz

ne çok şey biliyorsun sen öyle  :D  nerden biliyorsun oyuncuya imza attırılmadığını benim bildiğimde
sözleşmenin imzalandığı ertesi günde yırtıldığı adam kalkıyor sabah fransadaki olayları bahane ediyor gitmek istemediğini söylüyor
bizimkilerde sinirlenip anlaşmayı iptal ediyorlar
adamlar bırakıp gelmedi norveçten portekize geçip opareyi aldı.
İmzalanan sozlesme yirtilmaz ,yirtilirsa daha buyuk gaflettir abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kitap

İçimden bir ses transferler kadir gecesi açıklanacak diyor.

Çevrimdışı saricasi

"Dostum link paylaşmıyoruz"

Demba ba temsili Puhaaaaaaaaaa  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 11:50:14 Yunus ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

oluştur bari oluşturunca mesaj at bana numaramı vereyim.ben basından olsam buradaki en çok sözü edilen oyuncuyu gündeme taşırdım.Kamuoyunu oluşturup yönetime mesaj iletilir böylelikle.

bence artık mesaj verme donemi bitti süreç uzar simdi yeniden bi oyuncunun ortaya cıkması demek
yani eldeki listeye gore hareket etsinler yoksa agustosa yetişmez oyuncular
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

ben gökhan törenin 17-18 i görmeden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.daha 3 sezon sözleşmesi var sanırım.en azından bir yıl daha kalmalı.şu an için isteen 12 ve verilen 8-9 civarı para oynadığı oyun için normal ama daha fazlasını verebilecek potansiyel var.