Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dur bakam 2.5'dan 750 bin 750bin arttırırız
alamazlarsa giderler kendileri bilir ki muhtemelen öyle olacak
6 defa filan arttırmamız gerekecek
bişey dicem siz bu gönüllü scout işini kurdunuzda bugune kadar kaç oyuncu izlediniz 1 oyuncunun kaç maçını izledinizözel hayatını araştırdınız mı ? sizi kim denetliyo anlatın bi hele klübe hiç oyuncu önerdiniz mi şimdiye kadar?
Ya gitmezlerse sen mi gideceksin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mitroglu'yu en fazla kiralık olarak alırız alacaksak ama düşük ihtimal olarak görüyorum
Pektemek,Najeep,Ersan,İsmail,Tosic,Serdar,Motta,Olcay ile hedef süperligte kalıcı olmak sen şampiyonluk diyosun :P
Alın bu arkadaşı buradan @Tolga_ beni uğraştırmayın
4 senenin üstüne bir 3 sene daha şampiyonlukk görmeyiz o olur ama sportif olarak başarılı bir yönetim olur nasıl oluyosa artık
Sen zaten neyi yüksek ihtimal gördün
Bu taş kimeydi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sene 3.de olamayız söyliyim şimdiden sağlam transferler gelmez ise
Özel odaya alıp ıslak odunla dalalım
Ben özel ilgilencem abi onunla GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilir o kendini ortaya attım
Ben elimi sürmeyeceğim sadece yolunacak saç kalsın bana yeter sizindir
teker teker gelin sıkıntı olmaz
Mitroglu'yu bizimkilerin alacağını nedense düşünmüyorum. Ba'dan önce de Mitro gelecek deniyordu her yerde ama bir anda Ba geldi o yüzden yine sürpriz bir forvet transferi bekliyorum