2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959772 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BERTRAND TRAORE

Vitesse ile Chelsea'nin Friendship anlaşması var.

Chelsea 2 yıl üst üste kiralamıyor. Muhtemelen A takımada almayacaklar. Satarlar bunu.

Gelip 15 tane atar mı?

Riskli.
Sagnak diyosa atar:) adam demba ba ligde 17 18 atar dedi okadar atti:)

Çevrimdışı Deniz

Whatsapp please

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdan yazim :)

Oncelikle sunu soyleyim ki piyasada adi gecen hemen hemen butun oyunculara teklif yapmisiz.ama bitiricilik diye birsey yok.

Glen Johnson ile 1 ay once el sıkışmisiz bie kac puruz kalmis 1 aydir mevzu ayni yerde.ya adamin istediğini verin ya orta yolu bulun ya da masadan kalkin teklif masada duruyor bitirmek icin de ugrasan yok.

Ayni mevzu stoperler icin de gecerli.2-3 oyuncuyla gorusmusuz bir ilerleme yok.rest cekemiyoruz adamlar da bizi pek sallamiyor cantada keklik görüyor.

Bitiricilik konusumda cok buyuk sikintilar var.5 tane oyuncu alinmasi gerekiyor 10 kusur oyuncuyla gorusuluyor ama kampa 2 hafta kalmasina ragmen daha bu 5 bolgeye 1 kisi dahi alinmadi.artik bitiricilik gormek gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ahmet Nur Çebi dışında bitirici yönetici göremiyorum.

Çevrimdışı Anıl

Denizle Anıl nerede ya araya alalım arkadaşı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de buradayım ama Whatsapp'tan haberim yok :D

Çevrimdışı Deniz

Hatirlayin linnesin transfer doneminde erdal torunogullari norvece kadar gidip oyuncunun kulubu menajeri ve kendisi ile gorustu.kulubu tamam dedi menajer de okeyledi bunlar oyuncu nasil olsa bizde havasiyla kalkti döndü sonra adam bize gelmedi.

Oraya kadar gidiyorsan ve oyuncunun kulubuyle anlasiyorsan ya oyuncuyla birlikte doneceksin yada oyuncu ile yaptığın sözleşme ile doneceksin.ikisini de yapamiyorsan sonra adam bize niye gelmedi diye dizini dovmeyeceksin.

Bu amatörlükler artik atilmali.gidiyorsan bitireceksin,o olmuyorsa digerini bitireceksin.ama bitireceksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi ugurkartalizma

Ayhan Optur'un adı geçmiş zaten kendisi kulüpteydi en son basket takımının doktoruydu futbola geri getirmezler sanmam

Çevrimiçi Mehmet57

Bertrand Traore muthis otesi olur. O cocukta muthis potansiyel var. Guc, fizik, teknik, hiz hersey.

Çevrimdışı Deniz

Farkli versiyonu da lanzini transferinde gorduk.

Gittiler menajerle anlastilar ,menajer ha bugun ha yarin derken bizi oyaladi o sirada gitti araplarla gorustu oyuncuyu oraya pazarladi.

Menajer babanin oglu mu lafiyla is yapıyorsun,anlasiyorsan gel kardesim koy suraya imzani diyeceksin.oyaliyor mu ,restini cekip masadan kalkacaksin.

Çevrimiçi ugurkartalizma

Ayhan Optur'un adı geçmiş zaten kendisi kulüpteydi en son basket takımının doktoruydu futbola geri getirmezler sanmam (iki olmuş yanlışlıkla tapatalk yüzünden)
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 03:07:24 ugurkartalizma ]

Çevrimdışı Deniz

Transfer isinde azicik çakal olman lazim yoksa seni rezil ederler bu piyasada.her seyin bir limiti vardir.dusunmek icin sure isteyen adama birkac gun verirsin hala bir ilerleme yoksa restini ceker, masadan kalkarsin .

5 tane bolgeye oyuncu lazim bunlardan 3 u cok acil.vakit daraliyor,piyasa eriyor.gorusmek yetmiyor bitirmek gerekiyor..

Çevrimiçi Necmi

Mitroglou'nun bonservisini almak isteyen yönetim, Fulham ile pazarlık masasına oturacak.

27 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli olarak 2.5 milyon euro teklif etmeye hazırlanan Siyah-beyazlılar, Mitroglou'na ise yıllık 2 milyon euro ücret vermeyi planlıyor.

Küfür etseydik direk adamlara daha iyiydi bence  :evillol:
adam nereye giderse gitsin bir yıl içinde olimpiyakosa geri dönüyor
fulham 8,5 vermiş altı ay sonra kiralık olarak geri dönmüş  :alala:
bunun olimpiyakosla bir anlaşmasımı var git gel yapıyor. ben pirelendim bundan bu adam gelmez gelsede durmaz
bize patlar bu @Çağrı  bu  iş yaşşş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

adam nereye giderse gitsin bir yıl içinde olimpiyakosa geri dönüyor
fulham 8,5 vermiş altı ay sonra kiralık olarak geri dönmüş  :alala:
bunun olimpiyakosla bir anlaşmasımı var git gel yapıyor. ben pirelendim bundan bu adam gelmez gelsede durmaz
bize patlar bu @Çağrı  bu  iş yaşşş

Yurt dışında yapamıyor işte. olan şey bu. Bizim bazı yerliler gibi. Gidip hemen dönmenin yollarını yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Hatirlayin linnesin transfer doneminde erdal torunogullari norvece kadar gidip oyuncunun kulubu menajeri ve kendisi ile gorustu.kulubu tamam dedi menajer de okeyledi bunlar oyuncu nasil olsa bizde havasiyla kalkti döndü sonra adam bize gelmedi.

Oraya kadar gidiyorsan ve oyuncunun kulubuyle anlasiyorsan ya oyuncuyla birlikte doneceksin yada oyuncu ile yaptığın sözleşme ile doneceksin.ikisini de yapamiyorsan sonra adam bize niye gelmedi diye dizini dovmeyeceksin.

Bu amatörlükler artik atilmali.gidiyorsan bitireceksin,o olmuyorsa digerini bitireceksin.ama bitireceksin.
ne çok şey biliyorsun sen öyle  :D  nerden biliyorsun oyuncuya imza attırılmadığını benim bildiğimde
sözleşmenin imzalandığı ertesi günde yırtıldığı adam kalkıyor sabah fransadaki olayları bahane ediyor gitmek istemediğini söylüyor
bizimkilerde sinirlenip anlaşmayı iptal ediyorlar
adamlar bırakıp gelmedi norveçten portekize geçip opareyi aldı.

Çevrimdışı Aykutt

benide ekleyin lannnnn  :evillol: :evillol:
yetim çocuklar gibi oldum
gençler beni de ekleyin.

Çevrimdışı yagiz1903

İyi sabahlar herkese,umarım Beşiktaş'ımız için en hayırlı oyuncular gelir. Bu arada twitter profilimden buraya yazılan haberler bana mention olarak düşüyor.Burada üyeliğim var arkadaşlar ordan taşımanıza gerek yok  :)

Çevrimdışı talha

Yurt dışında yapamıyor işte. olan şey bu. Bizim bazı yerliler gibi. Gidip hemen dönmenin yollarını yapıyor.

Öyle değil aslında olay. Adam gitti Fulham'a gitti baya parayla hem de, sonra sakatlandı ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun süre oynayamadı ve o ara Fulham'ın TD değişti. Felix adamı oynatmadı. Ama fulham kurtulaamdı 2.lig'e düştü. Mitro'da ben 2.lig'de oynamam dedi ve gitmek istedi. Oly yerini dolduramayınca adamı geri aldılar. Şimdi Fulham çıkamadı ligden. Ve Mitro o lige geri dönmez.

Olay bundan ibaret öyle bit yeniği aramaya gerek yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

yok yurt dışı değil yunan takımlarında da aynısını yapmış
zaten uyum sağlamamak ne demek adam bildiğim kadarıyla almanya alt yapısından yetişme  @Armağan Bozkurt
ama olimpiakos dışında başka takımda yapamıyor işin garibide her seferinde kulüp geri alıyor bu adam laçka olmuş dikiş tutmaz

Çevrimiçi Necmi

Öyle değil aslında olay. Adam gitti Fulham'a gitti baya parayla hem de, sonra sakatlandı ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun süre oynayamadı ve o ara Fulham'ın TD değişti. Felix adamı oynatmadı. Ama fulham kurtulaamdı 2.lig'e düştü. Mitro'da ben 2.lig'de oynamam dedi ve gitmek istedi. Oly yerini dolduramayınca adamı geri aldılar. Şimdi Fulham çıkamadı ligden. Ve Mitro o lige geri dönmez.

Olay bundan ibaret öyle bit yeniği aramaya gerek yok.
bu senin dediğin fulhalm macerası peki öncesi
gittiği yerde altı ay kalıyor ben söyleyeyim bununla taraftarın aşısıda tutmaz

Mitroglou bizim ligin en iyi forveti olur.Rahat 20 tane atar.

Çevrimdışı TØLGA

gençler beni de ekleyin.
scoutlara özel abi benide almıyolar antigrup kuracam bende olmucak böyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

öncesi ne abi zaten adam toplasan 5 yıllık kariyeri var. Adam Oly'ye geliyor. 2 sene kiraliyorlar. Öyle çok bit yeniği aramayın bence. Bizim Atınç gibi düşünün pişene akdar kiralamışlar. Olympiakos'a gittiğinde adam 20 yaşında ya vardır ya yoktur.

Çevrimdışı TØLGA

İyi sabahlar herkese,umarım Beşiktaş'ımız için en hayırlı oyuncular gelir. Bu arada twitter profilimden buraya yazılan haberler bana mention olarak düşüyor.Burada üyeliğim var arkadaşlar ordan taşımanıza gerek yok  :)
tamam abi burdan'da bilgilendirme yaparsan arada güzel olur hayırlı sabahlar  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Fulham macerasını ben direk biliyorum abi hata üzülmüştüm adam adına. Adam yarı zamanda Ocak'ta gidiyor zaten şans mı denir artık adam sakatlanıyor 3 ay dönemiyor. Zaten Nisan-Mayıs geliyor. Bu kendini toparlayana kadar lig bitiyor. Fulham'da kurtulamıyor düşüyor. Adam da gitmek istiyor haliyle. Bir yandan 2.lig bir yandan Şampiyonlar Ligi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ne çok şey biliyorsun sen öyle  :D  nerden biliyorsun oyuncuya imza attırılmadığını benim bildiğimde
sözleşmenin imzalandığı ertesi günde yırtıldığı adam kalkıyor sabah fransadaki olayları bahane ediyor gitmek istemediğini söylüyor
bizimkilerde sinirlenip anlaşmayı iptal ediyorlar
adamlar bırakıp gelmedi norveçten portekize geçip opareyi aldı.

Vizyon gibi vizyon..

Opare transferinde kim ne cukkaladıysa haram zıkkım olsun.

Çevrimdışı Aykutt

scoutlara özel abi benide almıyolar antigrup kuracam bende olmucak böyle  :biggrinking:
oluştur bari oluşturunca mesaj at bana numaramı vereyim.ben basından olsam buradaki en çok sözü edilen oyuncuyu gündeme taşırdım.Kamuoyunu oluşturup yönetime mesaj iletilir böylelikle.