Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HaberKarakartal.com @hbrkarakartal 6 sa.6 saat önceBaşkanımız Fikret Orman Bodrum Kartal Yuvasının açılışındaydı
Diyosunn GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bizim oradaydı bugün Yalıkavak Marina'ya açtılar Mansimov ile beraber
HaberKarakartal.com @hbrkarakartal 6 sa.6 saat önceBaşkanımız Fikret Orman Bodrum Kartal Yuvasının açılışındaydı hep bir açılış ama bodrum marmaris arkadaki keli tanıdınız mı?
Olamayız tabi onu diyoruz zaten derdimiz şampiyonluk değil ikincilik ya da üçüncülük şuan.Şampiyonluk geçen sene olmalıydı Bilic'in WestHam sevdası bitirdi bizi
Pektemek,Najeep,Ersan,İsmail,Tosic,Serdar,Motta,Olcay ile hedef süperligte kalıcı olmak sen şampiyonluk diyosun :P
bu mansimov gene çok takılmaya başladı bakıyorumda
Yıldız transfer yapıyordu değil mi bi ara bize GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizle Anıl nerede ya araya alalım arkadaşı GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok klübü satın almak istiyor yanılmıyosam kasımpaşanın yönetim kurulunda
Gitsin kafasina peruk alsın o bu değil miydi ya Demirören döneminde futbolcu transfer edecem diye reklamını yapanGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
araya almalar flen bakıyorumda iyice dışladınız beni hani kardeştik
Fifa da menajerlik oynuyorum orda bile stoper transferi yapamadım skrtel de vlaar da gelmiyor
Evet, aylar önce Diego Rolan demiştim; hazır sıcak parada var iken 7-8 milyon şu işi görelim. http://www.transfermarkt.com.tr/diego-rolan/profil/spieler/193938
geldim @Abdullah ..transferle ilgili iyi şeyler duymadım canım sıkıldı
Whatsapp please GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zoumayı al gelirse
benide ekleyin lannnnn yetim çocuklar gibi oldum
bu nasil bir celiskidir arkadas 5 dakikalik ara ile saydigin adamlardan sadece 3ü bu sene surekli ilk 11 oynamis diyer 8 as oyuncuyu yazmamana ragmen sampiyonlugu kaciran kadro yine bu kadro bu kadro ile anca ligde kaliriz dedigin kadroda bu en son kadroyu basarili bulmussun bilic yuzunden sampiyonluktan olmussun pesss