2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

salzburg jonathanı barcelona b takımından 500 bin euroya almış.

Şimdi kim bilir ne isterler.

Çevrimiçi Necmi

Öyle tabi herkes bir şeyler söylüyor transfer döneminde. Necmi abi kızacak şimdi bana ama Dzeko haberi bile yapıldı yani  :evillol:

Ama bu mechulhaberciyi bir iki hafta takip etmiştim. Muhtemelen ergenin biri kendini tatmin etmek için açmış bir hesap yazdıkça yazıyor.
haberi twiteerden kovalamıyoruz kaynak güvenilirse yaparız. İlgileniliyor demek transfer yapıldı demek değil zaten çıkar yakında kokusu
ne kızacağım benim duyduğum kaynaklardan siz duysanız burda iş bitti diye nara atarsınız ben haber bile yapmıyorum bırak burda bile dillendirmiyorum
benim için haber kaynağın bağrından gelmiyorsa haber niteliği taşımıyor. ama bazen kaynaktan gelen haberlerde olmuyor. Demba Ba satılıyor haberi daha hiç gündeme düşmeden gelmişti bana ama haberini yapmadık şimdide iş bitti satıldı haberi geliyor ama gene yapmıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Lazaro iyi oyuncu Babel'i alacağımıza bunu alalım.  :)

Çevrimdışı sosyalkartal

haberi twiteerden kovalamıyoruz kaynak güvenilirse yaparız. İlgileniliyor demek transfer yapıldı demek değil zaten çıkar yakında kokusu
ne kızacağım benim duyduğum kaynaklardan siz duysanız burda iş bitti diye nara atarsınız ben haber bile yapmıyorum bırak burda bile dillendirmiyorum
benim için haber kaynağın bağrından gelmiyorsa haber niteliği taşımıyor. ama bazen kaynaktan gelen haberlerde olmuyor. Demba Ba satılıyor haberi daha hiç gündeme düşmeden gelmişti bana ama haberini yapmadık şimdide iş bitti satıldı haberi geliyor ama gene yapmıyoruz.
Necmi abi burada demba satılıyor haberini ve çin takımı olduğunu ilk ben yazdım allahtan o tuttu hakkaten dediğin gibi hiç karışmıcan bir kaç bilgim var ama içimde kalsın gazete haberlerini okuyup yorum yapsın herkes sona suçlu oluyosun :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elkesonun Bonservisi ne kadar bilen varmı ??
Geçen Sezon 5 Milyon $ istemişti sanırım Çinliler :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

şimdi konoplyanka gelmedi diyorsunuz yani  :tabe:

Sevilla aldı adamı.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi burada demba satılıyor haberini ve çin takımı olduğunu ilk ben yazdım allahtan o tuttu hakkaten dediğin gibi hiç karışmıcan bir kaç bilgim var ama içimde kalsın gazete haberlerini okuyup yorum yapsın herkes sona suçlu oluyosun :))
yok o haber bize sen yazmadan önce gelmişti bizim sütten ağzımız yandığı için artık yoğurdu üflüyoruz :D
dzeko ile ilgili sen bir şeyler duydunmu @sosyalkartal

mbia transferinin olumsuz sonuçlanmasında adımız geçiyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

duymuştur duymuştur. dzeko salı istanbula iniyordur.

Çevrimdışı sosyalkartal

yok o haber bize sen yazmadan önce gelmişti bizim sütten ağzımız yandığı için artık yoğurdu üflüyoruz :D
dzeko ile ilgili sen bir şeyler duydunmu @sosyalkartal
yok ama şöyle bir haberim var demba konusunda çok rahat davranılıyor sanki bir yıldızla iş bitirilmiş gibi :tabe: bana dzekodan daha çok balotellinin kiralanması daha mantıklı bir hamle gibi geliyor fakat şenol güneşle çalışmak istermi orası bir soru işareti
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Balotelliye verilecek her kuruş çöp olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Balotelli falan uzak dursun

Çevrimdışı Karabay

şimdi konoplyanka gelmedi diyorsunuz yani  :tabe:
bak bak bak. Birer birer gelin

Çevrimdışı sosyalkartal

kiralama derken falcao modeli bir kiralama memnun kalırsın üzerine para verip alma gibi

Çevrimiçi Necmi

yok ama şöyle bir haberim var demba konusunda çok rahat davranılıyor sanki bir yıldızla iş bitirilmiş gibi :tabe: bana dzekodan daha çok balotellinin kiralanması daha mantıklı bir hamle gibi geliyor fakat şenol güneşle çalışmak istermi orası bir soru işareti
balotelliyi bende istemem o adam oyuncu falan değil takımın içine eder ego manyağı ama reklamsa reklamımızı iyi yapar

Çevrimdışı Türkay

Sabahta yazmıştım yönetim sorunlu diye Ben Arfa'yı almadı onun yerine Sosa'yı aldı bunu bizzat Fikret Orman demişti. Şimdi gidip Balotelli'yi mi alacaklar  :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Rahmetli Özal TV programları için ne demeşti : izlemek istemeyen kapatsın düğmesi var kardeşim.

Duyumdan rahatsız olanda bak sağ üst tarafta çarpı var ona bassın, ne yapacaz yani transfer duyum konuşmayacaz ekonomomi-iktisat mı konuşacaz burda? Beğenmeyen takılmasın , ben halimden gayet mutluyum eleştirimide yapıyorum yeri geldiğinde desteğimide veriyorum, transfer duyumlarınıda (bombada olabilir farketmez) kendi takım destekleyicilerimle takip ediyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Futbolun başında birinin olmamasını, hadi tam söyleyeyim ANÇ'nin olmasından bende fena halde rahatsızım. Başkanın futbolcu izliyorum lafı da çok yanlış. Ancak her şeye rağmen geçen dönemlerden farkı olan konu izleme komitesi. Fikret Demirer YD'ye bir tek Tello'yu aldırabilmişti. Oradan gelen raporların değerlendirildiğini bilmek güzel. Birde bu sefer dediğim dedik bir hoca yok. @yigitcan1903
Avusturya ligindeki 40 gol bizdeki 20 gol etmez bence. Adam sürekli boşta kalıp gol atıyor. Bizde bu kadar alan kalmıyor ki. Ortadan hızlı oynarsa yani Tolgay Ozi sosa ve töre o zaman iş yapar ama. Uçuralım yönetime.

Çevrimdışı Hasan Akten

Abi zaten geldi, bitti, şu gün imza atılacak vs. diyerek insanlara umut verilmediği sürece gelen haberleri yazmakta sorun yok. Yazmasanız haber sitesinin anlamı kalmaz.

Ben Dzeko'nun gelme ihtimalini sıfır olarak gördüğüm için öyle yazdım şakayla karışık :D

Çevrimdışı sosyalkartal

balotelliyi bende istemem o adam oyuncu falan değil takımın içine eder ego manyağı ama reklamsa reklamımızı iyi yapar
katılıyorum ama balotelli bir yatırımdır oyuncu 25 yaşında ve diyelimki çok kötü bir sezon geçirdi bu oyuncuyu hala çok rahat okutursun çine katara bir de burdan bakın

Çevrimiçi Samet Ç

Sabahta yazmıştım yönetim sorunlu diye Ben Arfa'yı almadı onun yerine Sosa'yı aldı bunu bizzat Fikret Orman demişti. Şimdi gidip Balotelli'yi mi alacaklar  :steamed:
Belli olmaz sonuçta stat bitecek lafta bile olsa yıldız getirelim diyebilirler. Ki Balotelli olmayacak bir adamda değil. Ama ben istemem.

Yönetim Braga'nın forveti Eder ile ilgilense fena olmaz.Tam aradığımız oyuncu.Demba'nın gelmiş versiyonu.6 milyon bonservisi var.

http://www.transfermarkt.com.tr/eder/profil/spieler/84481

Çevrimdışı Türkay

Böyle olacaksa satmayalım Ba'yı falan. Mitro'ya skor katkısı yaptırmayacak adam alınmayacaksa gerek yok Ba kalsın.

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  25 dk.25 dakika önce İstanbul, Türkiye
Beşiktaş'ın Mitroglou için bonservis+imza parası harcamayı düşündüğü rakam azami 4 milyon Euro. Demba Ba'dan geride kalacak para stada
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler