2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961327 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

kiralıkta eğer bonservis kıstaslarına yakalanmıyorsak oyuncuyu uzun vadeli kiralama yöntemiyle kadroya katabiliyormuyuz acaba.

birde ben gelecek sezon tolgayın performansını arttıracağını düşünüyoum .biliç çok geride oynatıyordu.

Çevrimiçi Samet Ç

1 temmuz mevzusu ne açıklar mısın

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 temmuzdan önce transfer yapılmaz diyorum bir bildiğim yok öngörüm. :)

Çevrimdışı Hasan Akten

@mechulhaberci: West Brom Demba BA  için pazartesi 10M GBP resmi teklif yapacak. Orman yönetimi teklifi kabul etmeyi düşünüyor.

Yaptı da değil yapacak öyle mi? :D Adamların ne zaman, kime, ne kadarlık transfer teklifi yapacağını biliyor yani bu arkadaş  :D

Ben söyleyeyim bu adam tam bir şovmen. İsmini belirtmeden twitter hesabından şu olacak bu olacak diyenlere zerre inanmayın bence.

Çevrimiçi murat

1 temmuz mevzusu ne açıklar mısın

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyıncu sözleşmeleri genellikle 30 haziranda bitiyor.muhtemelen free oyunculardan önceden anlaşılmış varsa onu görmeyi umuyordur.maxi sürprizi olabilirmi acaba.

Çevrimdışı atalay

Yönetimin santrafor pozisyonuna 10 milyon euro gibi bir para bağlayacağını düşünmüyorum.

Maksimum 6-7 milyon seviyesinde olur. Demba tarifesi.

O yüzden isimler üzerinden değil; piyasa üzerinden gitmek gerek.

Mbokani fena olmaz.

Asıl düşüncem bu fiyatın biraz üstüne Soriano olur mu?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yaptı da değil yapacak öyle mi? :D Adamların ne zaman, kime, ne kadarlık transfer teklifi yapacağını biliyor yani bu arkadaş  :D

Ben söyleyeyim bu adam tam bir şovmen. İsmini belirtmeden twitter hesabından şu olacak bu olacak diyenlere zerre inanmayın bence.
Ben hicbir dedikoduya inanmam zaten.Kap gelmedikçe başkanın ağzından anlaştık diye duysam bile inanmam.Ancak burada neler ne isimler dönüyor bu dedikodular bir şey değil :D

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimin santrafor pozisyonuna 10 milyon euro gibi bir para bağlayacağını düşünmüyorum.

Mbokani fena olmaz.

Soriano leblebi gibi gol atıyor ama bu adamı neden avrupanın orta seviyedeki kulüpleri transfer etmedi çok merak ediyorum

Çevrimdışı Alper1903

Mbokani fena olmaz.

Hocam Soriano Avusturya'da iyi golcü de bizim ligde ne kadar iş yapar asıl soru o

Çevrimiçi Samet Ç

Soriano'nun bu seneki rakamları ;

49 maç 46 gol 20 asist :D

Çevrimdışı Karabay

Valla transfer ettik diye bir haber yapmadık ilgileniliyormuş
bana soruyorsan  :dontknow: geçen sene City e pek bir katkısı olmadı
bu sene kadroda yer vermiyor olabilirler. Kiralıkmı olur satışmı olur yoksa
hedef saptırma bilgisimi bilemiyorum.  @Karabay bir duman çıkıyor bunuda ilk biz duyuralım dedik
şu ana kadar adı hiç geçmedi bildiğim kadarıyla
tamam @Necmi abi uğurlu gelir inşallah.  Birde kono haberi yapabilseydik keşke

Çevrimdışı yigitcan1903

Bir gün kap gelicek ve bütün dertler bitecek
Açıklama şöyle olacak
"Transfer falan yapmıyoruz,dağılın"

Çevrimdışı Alper1903

Soriano'nun bu seneki rakamları ;

49 maç 46 gol 20 asist :D

Birkaç kez izledim ben Soriano'yu herif takır takır yazıyor da Avusturya liginin Hollanda'dan Belçika'dan farkı yok gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Birkaç kez izledim ben Soriano'yu herif takır takır yazıyor da Avusturya liginin Hollanda'dan Belçika'dan farkı yok gibi.
Avrupa Liginde bayağı atıyordu sorun olmaz bence bu sene Avrupa liginde 8 maç 6 gol :)

Çevrimdışı atalay

Toplu cevap vereyim.  :)

Soriano, Avrupa kupalarında da leblebi gibi gol atıyor. İyi golcü, vuruş özelliği çok iyi.

Fiziksel bir sorun yaşamaz, rakip yarı sahada, özellikle 3.bölgede oynadığın sürece iş yapar.

Kısacası; iş yapmaması çok sürpriz olur.

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 23:16:58 kcptl ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben hicbir dedikoduya inanmam zaten.Kap gelmedikçe başkanın ağzından anlaştık diye duysam bile inanmam.Ancak burada neler ne isimler dönüyor bu dedikodular bir şey değil :D

Öyle tabi herkes bir şeyler söylüyor transfer döneminde. Necmi abi kızacak şimdi bana ama Dzeko haberi bile yapıldı yani  :evillol:

Ama bu mechulhaberciyi bir iki hafta takip etmiştim. Muhtemelen ergenin biri kendini tatmin etmek için açmış bir hesap yazdıkça yazıyor.

Çevrimdışı Strand Jack

Ya o mechulhaberciye gülün geçin.Her transfer döneminde ortaya çıkan bıyığı terlememiş bebelerden biri  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Yönetimin nabız yoklamak için piyasaya sürdüğü haberleri siteye koyup birilerine prim sağlamayalım bence. Kendi kişisel görüşüm budur. Haber1903 gibi sitelerin yaptığının farklı bir versiyonunu yapıyoruz ama onların yolunda gidiyoruz.
@Serhat Akkaya biz KAP geliyor demiyoruz transfer olduda demiyoruz içerden haber geliyor ve bunu ilgileniyorlar diye yapıyoruz
peki bunu yapmayıp nasıl haber yapacağız zaten transfer olduğunda KAP dan veya resmi siteden öğrenirsiniz, böyle haberler yapılır. Bak bir sürü
transfer haberi çıkıyor hiç birini yaptıkmı neden yapmadık çünkü biz duymadık. Ba nın gittiği haberide geldi yaptıkmı hayır yapmadık neden çünkü habere çok emin olamadık
bu haberide bayağı yumuşatarak yaptık aslında haber formaya ismi bile yazılıyor diye geldi biz ilgileniliyor dedik evet kulüp 20 tane oyuncuyla ilgilenir içinden birini ikisini alır tercihler vardır.  belki bir mevki için on oyuncuya teklif gider onunuda yazarsın bunlardan biri teklifi kabul eder şartları uyar transfer edilir. Önemli olan bir tarafımızdan uydurmamamız yoksa yönetimin yaptığı her teklif haberdir. Teklif yapılmışmı yapılmış bende kalkar yapıldı diye yazarım bu bir haberdir. ama teklif olabiliri varmış yokmuş benim bunu yorumlama hakkımda lüksümde yok esas yorum katarsam bunu haber niteliğinden çıkartmış olurum.

Çevrimdışı sosyalkartal

Eskiden duyumcu gibi duyumcular vardı nerde onlar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Lige adapte olabilirse Şenol hoca'nın elinde Burak gibi olma ihtimali de var Soriano'nun o tip bir forvet.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aha burda --> @sosyalkartal  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı yigitcan1903

Recai Kocaman vs Robinho'nun üstüne tanımam  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

şimdi konoplyanka gelmedi diyorsunuz yani  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..