2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12962413 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mario Gomez uyar mı ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Harika bir transfer olur yapabilirlerse. Mourinho sakatlığına rağmen transfer etmişti diye hatırlıyorum. Ama İngiltere ligini bırakıp gelir mi o biraz sıkıntı..

Ba yı arasın, drogbayı arasın bak nasıl koşarak geliyor. Ba nasıl geldiyse oda gelir. tatmin etmen lazım sadece banka hesabını :)

Çevrimdışı atalay

Orta saha transferi gerçekleşmez ise mevcut rotasyon skor üretemez.

Savunmada ki oyuncu tercihleri keza çok belirleyici. En azından Tosic, Motta, Serdar üçlüsünün üretmeyeceği aşikar.

Geriye kalıyor 3 isim. Olcay, Töre, Sosa.

Demba sadece ligde 18 tane atmış.

Olcay durduğu zaman skorer ikinci bir isim yok.

O yüzden isimden çok kadro mühendisliği açısından sol ön, santrafor, savunma dörtlüsü hatta orta sahalara gol yüzdesi yüksek, istatistik kağıdını dolduran isimler transfer edilmeli.

Yoksa Demba 14 milyon diye seviniyoruz lakin Aguero'yu alsan 27 atacağının garantisi yok.

Zaten gol konusunda kısır bir takımız; iyice sıkıntı yaşamayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

A Spor'da Luiz Adriano fener ile anlaştı dediler o ihtimal de gitti.

Çevrimdışı musacn1903

Luis adriano fb de . Bi stoper bi sağ bek bide kaleci alısın şu takıma başka bisey istemiyom demba da kalsın

Çevrimdışı Hasan Akten

Mario Gomez uyar mı ?

Bana uyar, hatta efsane olur ama başkana uymaz bence. Demba'yı 14 e göndersen bile Mario Gomez'i almaya kalksan yine o civarda para vermek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

Yoksa Demba 14 milyon diye seviniyoruz lakin Aguero'yu alsan 27 atacağının garantisi yok.

Atar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Aslında ihtiyacımız olan adam Soldado ama kararlılık ister.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Luiz Adriano fenere gittiyse Fernandao is coming bence.

Çevrimdışı murat_

Arkadaşım küçüksemek değil yazdığım. Bu isimler tamamen gündem değiştirmek bak uğraştık olmadı ama şunu aldık diye piyasaya sürülen isimler. Yoksa ben de isterim Dzeko gibi adamı. Metnin içeriğini anlamadan etmeden insanları itham etme. Sen çok iyi Beşiktaş'lısın devam et böyle sorgulamadan etmeden yaşamaya..
  besiktas forumu oldugu icin elimden geldigince kibar olmaya calisiyorum besiktasli oyunculara teklif gelir burda bazi kisiler baskan bilerek piyasaya suruyor bu haberleri bak uzattigim adama teklif geldi gibi bir paranoyaklik icindeler kanoya teklif yapar transfer icin burdakiler yok taraftar gazi almak icin bakin telif yaptik ama bize gelmedi gibi bir paranoyaklik oysa sevillasan aciklama geliyor oyuncu parayi secerse besiktasi kariyer secerse bizi ama bizim taraftar yine inanmaz bugun haber cikiyor dzekoyu almak istiyoruz diye yine gelip sallamalar kusura bakmayin bu yapilanlari renkliler bile yapmaz bu kadar kucumseme falan ayiptir artik

Çevrimdışı atalay

Atar  :evillol:

Belli olmaz Stefan Kuntz bu takımda stoper oynadı.  :evillol:

Çevrimdışı talha

A Spor'da Luiz Adriano fener ile anlaştı dediler o ihtimal de gitti.

A Spor şimdiye kadar hangisini tutturdu gelip gelip yazıyorsunuz buraya. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Luiz Adriano fenere gittiyse Fernandao is coming bence.
Fener ikisini bir alır emenikeyi postalar onlar

Çevrimiçi Samet Ç

Ne bileyim yazasım geldi :D

Çevrimdışı atalay

Bu A spor'da her gün bir transfer bitti diyor. Bunların hiç işi gücü yok mu?  :kop:

A spor'a göre FB'nin gelecek yıl santraforları; Sow, Mitro, Adrinao, Fernandao, Dzeko. Vay be.

Çevrimdışı musacn1903

A spor suana kadar fenerle ilgili haberleri tutturdu :) bi bizi tutturamiyorlar . Bizi bizim yonetim bile tutturamiyor :) :)

Çevrimiçi Necmi

abi bak haber falanda yaptınız. eminsiniz değil mi?
Valla transfer ettik diye bir haber yapmadık ilgileniliyormuş
bana soruyorsan  :dontknow: geçen sene City e pek bir katkısı olmadı
bu sene kadroda yer vermiyor olabilirler. Kiralıkmı olur satışmı olur yoksa
hedef saptırma bilgisimi bilemiyorum.  @Karabay bir duman çıkıyor bunuda ilk biz duyuralım dedik
şu ana kadar adı hiç geçmedi bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@mechulhaberci: West Brom Demba BA  için pazartesi 10M GBP resmi teklif yapacak. Orman yönetimi teklifi kabul etmeyi düşünüyor.

Çevrimdışı talha

A spor suana kadar fenerle ilgili haberleri tutturdu :) bi bizi tutturamiyorlar . Bizi bizim yonetim bile tutturamiyor :) :)

Fener'de tutturacak ne var? tek adam geldi işte Kjaer. Onun sağır sultan bile duydu adam gelmeden önce.  :evillol:

Çok sallamayın şu kanalı kupa bile reyting çekmeyince kafasına göre sallıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Fener ikisini bir alır emenikeyi postalar onlar

Valla ne diyeyim hayırlı işler o zaman

Yazmayayım, moral bozmayayım diyorum da önümüzdeki sene fenerin ileri ucu sow-nani-adriano olacak herhalde  :duman:

Çevrimiçi Samet Ç

Valla ne diyeyim hayırlı işler o zaman

Yazmayayım, moral bozmayayım diyorum da önümüzdeki sene fenerin ileri ucu sow-nani-adriano olacak herhalde  :duman:
Olabilir. :D

Çevrimdışı yigitcan1903

5 temmuzda sezonu açıyoruz ama hala ne olacağını bilmiyoruz. Kim gidecek kim kalacak kimi alacağız. Devre arasında yine saçma transferlere hazır olalım çünkü yine bir kaç bölgeye transfer yetişmeyecek gibi görünüyor.
Yönetimde futbolu bilen yok ki!
Beğenilmeyen Önder Özen gönderildi
Şimdi Çebinin Torunoğullarının Başkanın ellerinde kaderimiz
Ne kadar güvenebilirsin ki?
Sağdan soldan menajerden 40 tane isim
Bi ona dönüyolar bi buna
Hala Demba satılıyor Gökhan satılıyor
Vallahi bunların transfer yapmaması hayırlıdır
Yollasınlar kazmaları,stadı bitirsinler yeter
Sonra aldıkları adamları yollamakla uğraşmayalım

Çevrimdışı mert_

Orta saha transferi gerçekleşmez ise mevcut rotasyon skor üretemez.

Savunmada ki oyuncu tercihleri keza çok belirleyici. En azından Tosic, Motta, Serdar üçlüsünün üretmeyeceği aşikar.

Geriye kalıyor 3 isim. Olcay, Töre, Sosa.

Demba sadece ligde 18 tane atmış.

Olcay durduğu zaman skorer ikinci bir isim yok.

O yüzden isimden çok kadro mühendisliği açısından sol ön, santrafor, savunma dörtlüsü hatta orta sahalara gol yüzdesi yüksek, istatistik kağıdını dolduran isimler transfer edilmeli.

Zaten gol konusunda kısır bir takımız; iyice sıkıntı yaşamayalım.
güzel tespit, orta saha ve bekler çok önemli. hücuma katkısı olacak etkili orta sahan ve beklerin olsun forvette cenk bile işi götürür. bırak bekleri doğru düzgün şut atabilen orta sahan bile yokken forvetinin ismi çok iyi olsa bile yapabileceği maksimum ba kadar olur :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şu 1 temmuz bir olsa da transfer yapsak :)

Çevrimdışı nd1903

Şu 1 temmuz bir olsa da transfer yapsak :)
1 temmuz mevzusu ne açıklar mısın

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi