2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963115 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

merak etmeyin yaa gelmez balotelli fazla fiyat çekerler en az 14 çeker liverpool fikret başkan almaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Yönetim sorunlu diye Ben Arfa'yı almadı Balotelli'yi mi alacaklar  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Gelen 14 milyon euro'yu adam akıllı transfere harcayacaklarını düşünenlere nasıl acıyorum bilemezsiniz. Demba ba'nın gidişiyle anadolu takımından ne farkımız kalacak birisi açıklasın.
Papis Cisse'yi alsınlar tamamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

Papis Cisse'yi alsınlar tamamdır.

Ertan Göksu'nun oyuncusuysa kesin alınır :)

Çevrimdışı TØLGA

rüzgar sağnak beşiktaş için FRANCIS CAGIGAO anlaştığının ve klübe önereceğini söylüyor
arsenal scoutu kendisi kendileri göreve getirmez ise ben gelirsem ben getirecem diyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ertan Göksu'nun oyuncusuysa kesin alınır :)
Kendileri bilir.

Ba'nın yerini dolduramazlarsa işleri zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı velikavlak12

Dembabaya yıllık 5.5 milyon€  1m € bonus  :D:D insanın topçu olası geliyor

Çevrimdışı TØLGA

Ertan göksu FD ile yürümez bu iş beyler rüzgar sağnakın dediği gibi itfayeci çakıyolar paso  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Fernandao 22 gol atmış ‚caicedoda ona benzer ve daha genç adam fiyatı da makul kalan parayla da 2 sağlam oyuncu alırsın basari değil mıdır bu?
Değil ikisi de büyük takım oyuncusu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Ertan göksu FD ile yürümez bu iş beyler rüzgar sağnakın dediği gibi itfayeci çakıyolar paso  :ebebe:
  :tabe: Para zaten ya stada gidecek ya da çarçur edilecek başka bir beklentim yok  :)

Çevrimdışı GökhanG

Tore daha yetenekli olmasina ragmen Olcay'in devamliligina ve skora katkisina ulasamadi
Olcay zeki bi oyuncu.. Biliyor kendini ben çalım atamıyorum öldürücü paslar,güzel ortalar yapamıyorum bari ceza sahasına gireyim ve defansa yardım edeyim çok koşayım diyor öyle yırtıyor. Büyük Takımın kanat oyuncusu herşeyden önce adam eksiltecek güzel ortalar yapacak. Gitsin demiyorum ama yedek olsun milli takımda olduğu gibi.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Anadolu takımı nedir nasıl olunur anlamadım ?  dembabanın yerine gelen adam o kadar gol atmasa bile senin alacağın stoper+sol kanatın katkıları her turlu sana + yazar.Gelen adam varsın 13-14 atsın stoperimin kanadımın vereceği  katkıyla her turlu şampiyon olursun

Çevrimdışı TØLGA

:tabe: Para zaten ya stada gidecek ya da çarçur edilecek başka bir beklentim yok  :)
yok yok giderse 1 2 milyonu zaten mecburlar yerini doldurmaya tepki alırlar yoksa
kimsenin bu paralara gitmesine sesi çıkmıyor ama gidip eskişehirden funes mori flen alırsan çıkar yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Jukebox

Papis Cisse gelirse harika olur.
Chelsea'ye attığı golden bir tane fenere,gs'ye sallasa yeter.  : :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

pedroda umarım para ile satılır josue ile takas konuşuluyo karşıyım o işe stoper satıyon ortasaha alıyon stoperi hangi parayla alacan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gelen 14 milyon euro'yu adam akıllı transfere harcayacaklarını düşünenlere nasıl acıyorum bilemezsiniz. Demba ba'nın gidişiyle anadolu takımından ne farkımız kalacak birisi açıklasın.

Demba Ba'sız bir Anadolu takımı olacağız. Bu arada bizden nefret et ama bize acıma  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Değil ikisi de büyük takım oyuncusu değil.
Abi bende üzülürüm dembabayı seviyorum ama 4 derbiyi bos geçmiş ‚ arsenal macında 90da kafayı vuramamıs Liverpool maçında anfieldda karsı karsiya kaçırmış büyük maçlarda golü yok ki maalesef ba'nın süper  oyuncu ama winner değil gaziantep maçı hala aklımda

Çevrimiçi Samet Ç

yok yok giderse 1 2 milyonu zaten mecburlar yerini doldurmaya tepki alırlar yoksa
kimsenin bu paralara gitmesine sesi çıkmıyor ama gidip eskişehirden funes mori flen alırsan çıkar yani  :biggrinking:
Ben kendimi en kötüsüne hazırlayayım da iyi işler yaparsalar tebrik ederiz. Dediklerimi de yaparlarsa üzülmemiş olurum.  :)

Çevrimdışı Necmi

Sevilla ile görüşmeleri sürdüren Igor Kolomisky, Konoplyanka'nın bir sonraki satışından gelecek paranın %40'ını da yine Ukraynalı futbolcunun istediğini bildirdi. Sevilla bu talebi kaldırmak veya en azından düşürmek istese de, Konoplyanka tarafının bu konuyu pazarlık konusu etmediği ifade edildi.

Bu nasıl bir ifade. İgor Kolomisky kulüp başkanı Konoplyanka yüzde 40'ı istiyorsa; Sevilla, Dnipro başkanı ile niye görüşüyor.
 :kop:

Bu arada bir sonraki satıştan yüzde 40'ı isteyen Konoplyanka.

Bu iş arapsaçı oldu.
.

Çevrimdışı Onur Can

Niye? Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson gibi isimleri sen mi aldirdin takima? Bunun üstüne bir de begenmedigimiz McGregor, Pedro Franco, Ersan Gülüm gibi oyunculardan kâr elde etme ihtimalini bile konusmamiz Türkiye'de esi benzeri görülmemis bir yönetime sahip oldugumuz belli degil mi? Hem de bunlarin hepsi borç bataginda olmamiza ragmen stat yapilirken oluyor. Daha ne olsun? Alexis Sanchez mi gelsin?

Demem o ki, Ba giderse en az o'nun kadar iyi biri gelecektir. Bundan eminim. Kadromuz su anda 3 sene önce ki kadrodan ne kadar üstün olduguna bakarsan, transferlerle ne kadar güçlendigimizi görürsün.

Çevrimdışı TØLGA

Ben kendimi en kötüsüne hazırlayayım da iyi işler yaparsalar tebrik ederiz. Dediklerimi de yaparlarsa üzülmemiş olurum.  :)
senin dediğin gibi bende her ihtimale hazırım bekliyorum bi süprüzzzzzzzzzzzzzz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Abi bende üzülürüm dembabayı seviyorum ama 4 derbiyi bos geçmiş ‚ arsenal macında 90da kafayı vuramamıs Liverpool maçında anfieldda karsı karsiya kaçırmış büyük maçlarda golü yok ki maalesef ba'nın süper  oyuncu ama winner değil gaziantep maçı hala aklımda
O 4 derbi maçında bizden herhangi gibi bir adam çok ekstra performans gösterdi mi hani şu çok övdüğümüz Töre çok övdüğümüz Sosa çok anormal performanslar mı çıkardılar da Demba'ya sallıyoruz derbiler de kötüydü diye  :) Aynı şekilde diğer saydığın maçlarda da durum böyleydi. Liverpool Tolgay'ın attığı şutla yendik şans yani o maçta çok iyi mücadele ettik çok iyi oynamadık.  :)
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 14:15:20 Samet Ç ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sadece Demba değil yüksek ihtimal ile Töre de yolcu.
kaça 12 13 falansa az üzülürüm

Çevrimdışı Necmi

Barda pavyonda yerler artık :bandit:
neyin kafasındasın millet kapıda ağzını açmış para diye bekliyor gelen para gider saniye durmaz
daha gelmeden gidecek yeri bellidir.

Çevrimdışı TØLGA

şimdi gördüm törede yolcu demiş çağrı dükkanı kapatalım futbol aklı olmadığı için klüpte korkuyorummm  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK