2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12960910 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Duzutsak :kop:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazması dert okuması Dert , Ne biçim adı var adamın yahu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

linnesemi gitsek biz gene napsak 
Kaç ay ugrasmistik biz ona :alala:

Çevrimdışı Efe

:bandit: :bandit:
şamile katılmıyorum
neye katılıyon ki zzaten ona katıma buna katılma katula katula :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Hay samiline :bandit:

@Efe abi istiyor oğlum öyle deme  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

isladan başkası yalan.

Çevrimdışı Abdullah

Yazması dert okuması Dert , Ne biçim adı var adamın yahu :bandit:
Aynen gelse melih nasıl okuyacak çok merak ediyorum :kop: ömer Üründül bi şov yapar mutlaka :kop:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi istiyor oğlum öyle deme  :icool:
ben istiyorum dedim mi alınırsa iyi yedek olur dedim tecrübe diyorum ben ingiltere ligi diyorum almaya ligi diyorum 4 lüdefansa 2 tane iyi stoper diyorum şamil yedek diyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Şamili alacağımıza İbrahim Dağaşan'ı alalım. Tam bizlik adam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

isladan başkası yalan.

Aynen öyle. Orda dinamik bir adam şart bize.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

ben istiyorum dedim mi alınırsa iyi yedek olur dedim tecrübe diyorum ben ingiltere ligi diyorum almaya ligi diyorum 4 lüdefansa 2 tane iyi stoper diyorum şamil yedek diyorum  :icool:
abi şamilin Beşiktaşa transfer gerçekleşsin bu yönetimin bittiğinin resmidir diyorum ve kapatıyorum konuyu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

http://www.transfermarkt.com.tr/simone-zaza/profil/spieler/96828

yoklukta gideri var.tabi italyadan oyuncuyu çıkarmak zor iş.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 02:43:20 MURAT ]

Çevrimdışı atalay

İsla'yı izlemeyen için de tarif edeyim. Hatta hali hazırda Şili maçında izleyebilirsiniz. 11'de.

Hilbert'in daha atletik, dinamik ve agresif olanı.

Temel becerileri sağlamdır; pozisyon bilgisi, çevre kontrolü, alan oyunu bilgisi gibi.

Gerçek bir winger.

Kaderabek'ten sonra 2.adayım. Birincisi zaten gitti.

Çevrimdışı Efe

ibrahim toraman gelmiş ben onu untmuştum şamile gerek kalmadı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen gelse melih nasıl okuyacak çok merak ediyorum :kop: ömer Üründül bi şov yapar mutlaka :kop:

Dzzzszszszakk :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kadir bekmezci var boşta  :uyucam:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ibrahim toraman gelmiş ben onu untmuştum şamile gerek kalmadı :evillol:
:D

Çevrimdışı talha

Dünya'da şu Şili kadar güzel top oynayana Milli takım sayılı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Jorge Sampaoli Effect.

Benim çok beğendiğim bir teknik adam.

Çevrimdışı Sedat_BJK

musa muhammed'i başakşehir almış. nasıl iş anlamıyorum. bizden para isteyen menajer başakşehirden istemiyor mu. veya onların verebildiği parayı biz veremiyormuyuz. bu adam bir kaç yıl içinde eminim ki büyük bir takıma transfer yapacak..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

şenol hocadan önce şili milli takımı antrenörü sampoliye teklif etmiş bizimkiler kabul etmemiş demişti umex twitterdan bilen bilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Savaş

Arkadaşlar selam, öncelikle forumu wow'dan beri takip ediyorum. Kendi kendime çatı havaya kalktığında kayıt olucam demiştim ama transferle ilgili birkaç bişey söylemek için erkene aldım. :)

Takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla takımı baştan aşağı değiştiren arkadaşlarım var. Sanmıyorum böyle olacağını. Max. 4 yada 5 transfer yapılır ve takımın zaten zar zor yerleşen bütünlüğünü bi anda dağıtmazlar. Kötü bi takım değiliz arkadaşlar, takımı komple değiştirmeye gerek yok ki.

Öncelikle kaleye transfer yapılacağını sanmıyorum. Şenol Hoca eskiden beri öğrencisi olan Tolga'yı bi anda harcamaz. Bitik haldeki Tolga'yı kendine getirmeye çalışıcaktır. Şenol Hoca'nın zamanında kaleci olduğunu unutmayalım. Savunmaya sağ beki bence kiralayacaklar. Serdar son zamanlarda performansı arttırmışken bonservisli adam almazlar. Stoper olarak Ersan satılırsa ki satılıcaktır elbet bi adam gelicektir. Yanına miloseviç sol beke de tosic geldi zaten. Açıkçası ilk tercihin Vlaar, ikinci tercihin Britos, üçüncü tercihin Brezilya'dan bir arkadaş olacağını düşünüyorum.

Göbeğe adam alınacağını sanmıyorum. Hali hazırda atiba ve tolgay var zaten. Bunun yanında velisi, necipi, oğuzhanı mevcut. Şenol Hoca bunlardan verim almaya bakıcaktır.

Sağ tarafta Gökhan'ın satılacağını düşünmüyorum. Satılırsa biri gelicektir elbet ki bu muhtemelen Babel olacaktır. Dudak gelirse ballı kaymak olur ama yönetim bunun farkında mı bilemedim :)

Sağ tarafa Olcay yerine bi adam mutlaka gelicektir. Ortada zaten Sosa mevcut. Kerim denen bi adam var takımda arkadaşlar, ben Kerim'den bu sene Şenol Hocayla sağlam bi patlama bekliyorum. Yeterince şans verilirse kendini bulucaktır. Forvet zaten Demba giderse bi adam elbet alınacaktır. Yani baktığımız zaman max 5 transfer bilemedin eşantiyonla 6 olur gibi görünüyor.

Bunun haricinde ola ki dendiği gibi 20-25 milyona oyuncu sattık, açıkçası ben inanmıyorum gelen tüm para transfere gitsin. Kulüp bu kadar borçtayken, stada su gibi para gidiyorken gerçekten inanıyor musunuz tüm paranın transfere gideceğine? En fazla 10-15 ayırırlar bonservise, daha sonrasında bonservisi elinde olan ile anlaşılıp elde kalan da stada gider diye düşünüyorum.

Son olarak Konop olayıyla da ilgili birkaç düşüncem var, açıkçası bu adamın gelmeyeceği en başta belliydi. 25 yaşındaki adam parayı değil,oyun oynayabileceği ve elit takımlara gidebileceği bir basamak arar. Sonuçta Katar değiliz ki adam futbol yaşantısının sonunda da değil. Sevilla Konop için en uygun takım ki Sevilla'nın son 5 senede sadece Barcelona'ya sattığı oyunculardan 65-70 milyona yakın kar ettiğini izlemiştim geçen gün. En fazla 2 sene Sevilla'da oynayıp elit takımlara kendini pazarlayacaktır Konop. Boşuna heyecan yapmaya gerek yok. :) Sanırım yine ücreti arttırmak için kullanıldık.

Sonuçta Armayı koysak 3'e gireriz, daha iyilerle bir kaç takviyeyle Vodafone Arena'da kafaya oynayacağız ben bundan eminim. Ayrıca daha 2 ay var sakin olmakta fayda var. Umutsuz olmayın gençler. :)

Çevrimdışı Efe

şenol hocadan önce şili milli takımı antrenörü sampoliye teklif etmiş bizimkiler kabul etmemiş demişti umex twitterdan bilen bilir
iyi ki kabul etmemiş abidik adamları  tutup getirmekte üstümüze yok barçada tata yı getirmişti ne gülmüştüm tataya rağmen şampiyon oluyorlardı geçen sene :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar selam, öncelikle forumu wow'dan beri takip ediyorum. Kendi kendime çatı havaya kalktığında kayıt olucam demiştim ama transferle ilgili birkaç bişey söylemek için erkene aldım. :)

Takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla takımı baştan aşağı değiştiren arkadaşlarım var. Sanmıyorum böyle olacağını. Max. 4 yada 5 transfer yapılır ve takımın zaten zar zor yerleşen bütünlüğünü bi anda dağıtmazlar. Kötü bi takım değiliz arkadaşlar, takımı komple değiştirmeye gerek yok ki.

Öncelikle kaleye transfer yapılacağını sanmıyorum. Şenol Hoca eskiden beri öğrencisi olan Tolga'yı bi anda harcamaz. Bitik haldeki Tolga'yı kendine getirmeye çalışıcaktır. Şenol Hoca'nın zamanında kaleci olduğunu unutmayalım. Savunmaya sağ beki bence kiralayacaklar. Serdar son zamanlarda performansı arttırmışken bonservisli adam almazlar. Stoper olarak Ersan satılırsa ki satılıcaktır elbet bi adam gelicektir. Yanına miloseviç sol beke de tosic geldi zaten. Açıkçası ilk tercihin Vlaar, ikinci tercihin Britos, üçüncü tercihin Brezilya'dan bir arkadaş olacağını düşünüyorum.

Göbeğe adam alınacağını sanmıyorum. Hali hazırda atiba ve tolgay var zaten. Bunun yanında velisi, necipi, oğuzhanı mevcut. Şenol Hoca bunlardan verim almaya bakıcaktır.

Sağ tarafta Gökhan'ın satılacağını düşünmüyorum. Satılırsa biri gelicektir elbet ki bu muhtemelen Babel olacaktır. Dudak gelirse ballı kaymak olur ama yönetim bunun farkında mı bilemedim :)

Sağ tarafa Olcay yerine bi adam mutlaka gelicektir. Ortada zaten Sosa mevcut. Kerim denen bi adam var takımda arkadaşlar, ben Kerim'den bu sene Şenol Hocayla sağlam bi patlama bekliyorum. Yeterince şans verilirse kendini bulucaktır. Forvet zaten Demba giderse bi adam elbet alınacaktır. Yani baktığımız zaman max 5 transfer bilemedin eşantiyonla 6 olur gibi görünüyor.

Bunun haricinde ola ki dendiği gibi 20-25 milyona oyuncu sattık, açıkçası ben inanmıyorum gelen tüm para transfere gitsin. Kulüp bu kadar borçtayken, stada su gibi para gidiyorken gerçekten inanıyor musunuz tüm paranın transfere gideceğine? En fazla 10-15 ayırırlar bonservise, daha sonrasında bonservisi elinde olan ile anlaşılıp elde kalan da stada gider diye düşünüyorum.

Son olarak Konop olayıyla da ilgili birkaç düşüncem var, açıkçası bu adamın gelmeyeceği en başta belliydi. 25 yaşındaki adam parayı değil,oyun oynayabileceği ve elit takımlara gidebileceği bir basamak arar. Sonuçta Katar değiliz ki adam futbol yaşantısının sonunda da değil. Sevilla Konop için en uygun takım ki Sevilla'nın son 5 senede sadece Barcelona'ya sattığı oyunculardan 65-70 milyona yakın kar ettiğini izlemiştim geçen gün. En fazla 2 sene Sevilla'da oynayıp elit takımlara kendini pazarlayacaktır Konop. Boşuna heyecan yapmaya gerek yok. :) Sanırım yine ücreti arttırmak için kullanıldık.

Sonuçta Armayı koysak 3'e gireriz, daha iyilerle bir kaç takviyeyle Vodafone Arena'da kafaya oynayacağız ben bundan eminim. Ayrıca daha 2 ay var sakin olmakta fayda var. Umutsuz olmayın gençler. :)

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Akten

http://www.transfermarkt.com.tr/charlie-austin/leistungsdaten/spieler/129627/plus/?saison=2014

Bu adamın piyasası nedir bilmiyorum, muhtemelen PL yi bırakıp bize gelmez ama bir iki videosunu izledim tam istediğim tipte santrafor. Top kontrolü, dripling, gol bölgesine koşu, vuruş, hava hakimiyeti. Her şey var adamda. Keşke benim olsa  :D