2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959933 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı velikavlak12

Abi daha iyi olcak tamam da nerde patlama yapıyo sağda Töre sola transfer ortada Sosa bu çocuk nerde oynayacak ki patlama yapacak

Oda şenol güneşin işi yeterli süreyi ve sanşı tanıyacaktır. Lig, avrupa, Türkiye kupası fikstür yoğun

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Bir oyuncu Anadolu'da oynuyor diye bizde oynayacak kalitede degil anlamina gelmez.

Babel Olcay'dan daha iyi bir futbolu. Teknik, hiz, fizik guc, deneyim hepsi Babel'da var.
Bu sene yedekte Pektemek yerine, Polonyada oynarken adi bizimle gectiginde "bu kim" denilen Nakoulma olsaydi daha etkili olurduk.
Raheem Lawal'in Eses macinda nasil orta saha ve defansimizi rezil ettigini herkes gordu. Bu adam bizde oynayamazmi? Cok kolay oynar. Veli ve Atibanin yaptigini tek basina yapar, ofansada katki saglar.

Çevrimdışı TØLGA

Ne diyelim hayırlı olsun :D
ilk dediğim oldu ospinayı bırakmayıp diğerini kovalıcaklar demiştim oda olur inşallahhh  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ilk dediğim oldu ospinayı bırakmayıp diğerini kovalıcaklar demiştim oda olur inşallahhh  :biggrinking:
Cech'i aldılarsa Ospina gider Fener'e :icool:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 01:52:11 Tolga_ ]

Çevrimdışı Baba1903

Papiss Demba Cisse-Alexandre Pato-Konstantinos Mitroglou birini al yedeğe John Guidetti-Teofilo Gutierrez birini al yanlarına koy Tosun Paşayı gör bakalım üçü toplam en az 50 gol atar :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Cech'i aldılar Ospina gider Fener'e :icool:
ben arsenali çok yakından takip eden biriyle konuşmuştum bundan aylar önce
1.kaleci cech ikinci kaleci ospina düşünülüyor schezney yolcu demişti
sırf ospinaya biz alayabilirmiyiz diye sormuştum inşallah dediği gibi olur gelmesin
ospina türkiye'ye bizden başka takıma  :bawling: :bawling:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 01:53:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Offf adam fena :super: :super:

Gelirse görebileceğimiz en yetenekli elemanlardan olur ama arkasında Motta olmaması lazım. Çok gol yeriz. Bizimkilerin uğraşması gereken adam bu bence. Konop falan gereksiz. Ba satılacaksa kesinlikle birilerine bildirilmeli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Ospina bu kadar iyi kalecimi ya.Cazorla İngilterenin en iyisi demiş.

"Arsenal orta sahasının en önemli isimlerinden biri olan İspanyol yıldız Santi Cazorla, Fenerbahçemize transferi gündemde olan David Ospina'nın İngiltere'nin en iyi kalecisi olduğunu söyledi.

Cazorla, "Ospina'nın istatistiklerine bakarsanız Premier Lig'e geldiğinden beri bence en iyi kaleci. Mükemmel bir kaleci. Sezon boyunca inanılmaz kurtarışlar yaptı. Takım arkadaşlarına muazzam güven veriyor ve umarım gelecek sezon da bizimle birlikte kalır" ifadelerini kullandı."
premier ligin en iyisi demek biraz abes kaçar ama mükemmel bir kaleci
alanın on yıl kaleciye ihtiyacı olmaz

Çevrimdışı Tolga

ben arsenali çok yakından takip eden biriyle konuşmuştum bundan aylar önce
1.kaleci cech ikinci kaleci ospina düşünülüyor schezney yolcu demişti
sırf ospinaya biz atlayabilirmiyiz diye sormuştum inşallah dediği gibi olur gelmesin
ospina türkiye'ye bizden başka takıma  :bawling: :bawling:
Ospina'yı kiralık alabilseydik aslında çok iyi olurdu da işte bizimkilerin kaleci almayı planladıklarını düşünmüyorum. :)

Bedava 2-3 oyuncu alabilirsek olası satışlardan gelecek parayla Ruffier'i alalım.

Çevrimdışı TØLGA

Ospina'yı kiralık alabilseydik aslında çok iyi olurdu da işte bizimkilerin kaleci almayı planladıklarını düşünmüyorum. :)
bizimkilerin şampiyon olmayı düşündüklerini sanmıyorum ben  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bedava 2-3 oyuncu alabilirsek olası satışlardan gelecek parayla Ruffier'i alalım.
Bedava Neto var da işte :)

Çevrimdışı Tolga

bizimkilerin şampiyon olmayı düşündüklerini sanmıyorum ben  :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

sağlam para çekerler onada ospina neto daha ucuza kapatırız ama kaleci alınmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  22 sn.23 saniye önce
Bu arada Ersan'a Çin'den 4.5 milyon teklif doğru. Çok somut bir sebebi var. Asyalı oyuncu kontenjanı varmış ve Avustralya dahilmiş.

dakika düşünmem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

babelin bonservisi yokmu   :naughty: :naughty:

Babel bedava değil ki.  :kop:
Ya babele para ödemeyiz en fazla takas olur o yüzden free görüyorum onu bizi engelleyen bi durumu yok şu an

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  38 sn.38 saniye önce
Bu arada Ersan'a Çin'den 4.5 milyon teklif doğru. Çok somut bir sebebi var. Asyalı oyuncu kontenjanı varmış ve Avustralya dahilmiş.

Ersan kolay kolay gitmez yalnız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  22 sn.23 saniye önce

dakika düşünmem

Yanlız dakika ben de düşünmem. Ama burada yok yönetim yalan söylüyor maniplatif laflar söylüyor diyen bir kaç kişi vardı. Bence onlar bir özür borçlu.  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Babelden daha iyi olupta bonservisi olmayan bir free oyuncu önerebilir misiniz
Sanki daha iyisi varda biz illa babel olsun istiyoruz. Lütfen yazmadan önce biraz düşünün :)

Babel free mi :alala:
kasımpaşa Beşiktaşı çok sevdiği için hediyemi edecek başkasından iki isterse bizden dört ister
Bonservisi 2016 da bitiyor bonservis ödedikten sonra neden babel :bandit:

Çevrimdışı talha

Ya babele para ödemeyiz en fazla takas olur o yüzden free görüyorum onu bizi engelleyen bi durumu yok şu an

Babel gelecek diye Eslem'i vermem ben.  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

ömer şişmanoğlu+ genç oyuncu deniyor eslem ismi konuşuluyo babel için harcanamaz o çocuk geçiniz
ayrıca imza parasıda istiyormuş beyfendi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  38 sn.38 saniye önce

Ersan kolay kolay gitmez yalnız :D

Kovalarız.  :icool: :icool: