2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958728 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kono olmadı,Babeli benden başka isteyen var mı ?
sanmıyorum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

cenk tosun saç ektiriyormuş  :lol: :lol:
seneye ilk 11'de daha fazla boy göstericek
daha karizmatik olmak gerek tabi :iblush:

Ulan kahkaha attım :kop:

Şakamaka benimde saçlar baya seyrek la daha yaşım 19 anasını satim kafada saç kalmadı :bandit:

Hep Beşiktaş yüzünden :bandit: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 01:07:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım; Bizim Veli Kavlak ne zaman ön liberoya devşirildi :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

:super:  :ok:  :tabe:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Baba1903

Benim anlamadığım; Bizim Veli Kavlak ne zaman ön liberoya devşirildi :alala: :alala:
Abi biz bu adamı 10 numara diye aldık  :D

Çevrimdışı Abdullah

Abi ben bu yönetimin transfer yapamayacağını duşunuyorum ama yinede içimde Konoplyanka pzt kapa bildirilir gibi bi his var
Bu kadar paraya düşkün bi oyuncunun iki katı teklif varken yarı fiyata isoanyaya gideceğini sanmıyorum. Sonuçta yine bi avrupa takımına gelecek katar değil burası. Eğer üst seviye bi takıma gitmek istiyorsa o piyasayı burada da oluşturabilir rahatlıkla aynı zamanda iki katı parasını da kazanmış olur. Bence tercihi bizden yana olacak pazartesi sabah saatlerinde iki kap bildirimi bekliyorum biri giden biri gelen :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Kono olmazsa Babel'i benden başka istemeyen var mı ??

:tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Veli aslında ön libero değil orta orta saha ama Bilic biraz ön libero'ya devşirdi adamı. Bence Veli her ne kadar küfrederseniz edin bizim için önemli bir oyuncu. Veli-Tolgay görmek isterim bakalım neler oluyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 01:10:30
ya bir de sol açığa çok ciddi transfer ihtiyacı var mı onu da pek anlamıyorum . Olcay - Kerim var hatta Sosa'da oynar . Ha kono olsaydı ekstradan iyi olurdu da  Babel'e girmeye hiç gerek yok bence  :iblush:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 01:11:08
Veli aslında ön libero değil orta orta saha ama Bilic biraz ön libero'ya devşirdi adamı. Bence Veli her ne kadar küfrederseniz edin bizim için önemli bir oyuncu. Veli-Tolgay görmek isterim bakalım neler oluyor.
Hatta Veli bidiğim kadarıyla sol açık geldi bize yanlış bilmiyosam  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Veli belli özellikleri olan bir oyuncu ama atiba- tolgay varken oynaması mantıksız olur . Orta saha dizilimi Atiba- Tolgay önlerinde Sosa olacak şekilde olsa güzel olur . Hatta ben Şenol Hoca'nın yerinde olsam Ozi'yi bir şekilde kazanırım . Adamın en ölü hali bu sene 12 asist yaptı . Kanada iki hızlı adamla ozi ofansifliği ikiye katlar . O çocukta başka bir şey var  inşallah Şenol hoca beklediğimiz patlamayı yaşatır Ozi'ye ..
hee yaşatır  :D  bakalım göreceğiz
bu arada Veliyi eleştiren arkadaşlara unutmayın Velinin oynamadığı maçlarda hep puan kaybediyoruz.
askerleri olmayan ordu savaş kazanamaz siz hep yldız olsun diyorsunuz ama o kadar çok yıldız sadece gökte olur :D

Çevrimdışı Baba1903

Bence müthiş olur Veli-Tolgay-Sosa üçlüsü avrupada bile bi yerlere getirir bizi etrafını suslersek

Çevrimdışı Abdullah

Var kardeşim var :D dzsudzsak gelmeyeceğine göre en mantıklı tercih babel olur.

Çevrimdışı Baba1903

Bu kadar paraya düşkün bi oyuncunun iki katı teklif varken yarı fiyata isoanyaya gideceğini sanmıyorum. Sonuçta yine bi avrupa takımına gelecek katar değil burası. Eğer üst seviye bi takıma gitmek istiyorsa o piyasayı burada da oluşturabilir rahatlıkla aynı zamanda iki katı parasını da kazanmış olur. Bence tercihi bizden yana olacak pazartesi sabah saatlerinde iki kap bildirimi bekliyorum biri giden biri gelen :D

Ben haftaya Vlaar-Konoplyanka gelmesini Töre-Ba gitmesini bekliyorum

Çevrimdışı Tolga

Veli, Rapid Wien de oynarken sol kanatta oynuyordu hatta bize UEFA maçında soldan içeri katederek attığı bir gol vardı :icool:

Adam buraya geldi ön libero oldu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  48 sn.48 saniye önce
Maxi Pereira: "Kariyerimle ilgili kararı Copa America sonrasında vereceğim"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Var kardeşim var :D dzsudzsak gelmeyeceğine göre en mantıklı tercih babel olur.

Millet geleceğini düşünüyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

@ruzgarsagnak  20 sn.21 saniye önce
Pes artık dedirtecek 4-5 isim daha kovalıyorlar. 100-150 kontrat yapacaklar. Enseyi karartmayın.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Necmi

katılıyorum veli tolgay iyi bir kombinasyon olabilir. sadece veli atiba gibi iki savunmacı lüks oluyor
tolgay atiba veli atiba kadar iş yapmaz hep hücum ederek maç kazanılmaz arada savunmada yapmak gerekiyor

Çevrimdışı velikavlak12

Bak kardeşim benim o transferleri savunan bir yazım oldumu geldi dediklerin geldide ne oldu Almedia nasıl bedavaya geldi mendes ortaklığı ona ödenen paralar ne oldu sen mendese ödenen komisyonu biliyormusun senin o saydığın tüm oyunculara Fikret Ormanın ödediği bonservis değeri 1 M bunu biliyormusun eneramo bonservissiz dany kiralık denthino kiralık Pektemeği bu yönetim almadı o senin övdüğün yönetim aldı pektemek 2011 yılında geldi 4.5 M€ ödediler Fikret Orman 2012 yılında başkan oldu. sırf Yönetime sallayacağım diye bilgisiz konuşma Demba BA Sosa Tolgay Oğuzhan Olcay Töre Atiba transferlerinide bu yönetim yaptı birini eleştirirken artıyı eksiyi koy öyle eleştir Serdal Adalının varmı bir artısı mışlarla mişlerle konuşulmaz istatiklere bakacaksın burda hayal tacirliği yapmayacaksın hocamız yoktu diyorsun alsalardı hoca benmi alacaktım yönetimde olanlar onlar böyle bir özeleştirimi olur şimdi Fikret Orman dese iyi transferler yaptık ama şampiyon yapacak hocamız yoktu komik olmazmı  @velikavlak12

Eneramoyu ameliyat ettirdin yıllık ucret verdin kiraladın parasını ödedin. dany kiraladın seni 2.likten etti. Dentinhoyu aldın hiçbişe yapmadı aldı parasını gitti. pektemegi almadın ama ama serbest bırakcagına 1.7ye uzattın. Yönetime sallamak gibi derdim yok. dediğim gibi iki tarafta aynı hataları yaptı ve yapıyor  sen savunuyorsun. ben sadece adalı alırdı gelırdı dedım bıttı konuyu nereye getırdıniz. Demirören nefretimdir. Batırdı bizi gitti savunmadım Allah korusun savunmam. Dembaba aldın sosa aldın başarı 0. nerde yanlış yapıldı ozaman  gecmıs donemdekılerden nefarkın kaldı  evet hoca yoktu hocayı almak adalının işi değil.  Ne kimseyi savunuyorum nede kimseyi karalamaya calısıyorum sevgili abim  gördugumu söluyorum.  Fikret Ormanı seviyorum cok iyi işleride vardır biliyorum ama kötuyu baz alıyoruz söluyorum. keza önceki yönetim daha beterlerinide yapmıştır.  tek cümle kullandım adalı olsaydı alır gelirdi sonuna dek arkasındayım cumlemın. konuyu baska mecralara cekmeyelım. Sportıf başarı 0 ise yönetımsel başarıda 0dır. Gelip bana başarısız adamı savunma.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben tam tersini düşünüyorum

Akhisar maçı hariç Velinin oynamadığı her maç neredeyse pozizson vermedik

Mesela Antep maçı. Veli gibi bir yeteneksiz olmayınca top daha çok sende kalıyor ve daha çok baskı kuruyorsun

SAdece o dönem biraz şanssızlık oldu o kadar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

hee yaşatır  :D  bakalım göreceğiz
bu arada Veliyi eleştiren arkadaşlara unutmayın Velinin oynamadığı maçlarda hep puan kaybediyoruz.
askerleri olmayan ordu savaş kazanamaz siz hep yldız olsun diyorsunuz ama o kadar çok yıldız sadece gökte olur :D

Hani diyorlar ya gelen giden Veli'yi onbire yazıyor. Bence kim gelirse gelsin o adamı onbire yazacaktır.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yok bilic değil schuster yaptı diye hatırlıyorum :D

Ayrıca evet Veli bu takımın olmazsa olmazıdır bana göre. Özellikle de seneye hücum oynarsak mutlaka Tolgay'ın yanında olması şart.

Hücum oyununda pres en önemli unsurdur. Onu da bizim takımda en iyi yapan oyuncu Veli. Oyuncuyu döndürmüyor kolay kolay.

Atiba'yı keserim Tolgay'ın yanına Veli'yi banko yazarım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

. Sportıf başarı 0 ise yönetımsel başarıda 0dır.

Bugün rüzgar sağnak güzel yazmış.

Alıntı yapılan: Rüzgar Sağnak
SPORTİF BAŞARISIZLIK ASLA YOKTUR
4 sezonda ortada yarışılan 12 kupadan sıfırını kazanan, ikinci bile olamayan, final dahi oynayamayan Orman yönetimi sportif olarak BAŞARISIZ DEĞİLDİR.
Şayet 12 kupadan, 3 büyükler hesabıyla 4 tanesine hakkımız olsa AMA 2 veya 3 tanesi kazanılmış olsa BAŞARISIZ olurdu.
Şampiyon olamayıp ikinci olsa, Kupa kazanamayıp sadece finalleri oynasa BAŞARISIZ olurdu.
Fikret Orman dönemi sportif açıdan BAŞARISIZ DEĞİLDİR.
Fikret Orman dönemi sportif açıdan SIFIRDIR.
SIFIR.
Sıfırdan küçük eksi 1 olabilir.
Küme MI düşseydik?
Maalesef var, voleybol da o bile var.
RÜZGAR SAĞANAK
Aşk bu Aşk !

volkanca.net