2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958425 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  7 sn.7 saniye önce
5) Mauricio Isla 1 hafta önce önerilmiş..
Bjk kiralamak için Juve ile görüştü..
Ancak  devreye Fiorentina girdi..Onlar satın almak istiyor..

:s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı velikavlak12

Hayat bademe güzel Beşiktaş forumlarından transfer haberlerini oku  twitterda ve kanalda haber diye ver güzel iş :D

Çevrimdışı velikavlak12

inanmaa şuna ya burayı okuyor gece twitterda yazıyor :D

Çevrimdışı Kemal

Linneste Linnes isteruk içimizde kaldı gecen sezon !!!  verın pektemek köybasını alın linnesi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elimizi uzattığımız Agaç Kuruyor
Adını söylediğimiz 2 Gün yaşamıyor :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

inanmaa şuna ya burayı okuyor gece twitterda yazıyor :D
onu bende biliyorum ama bir allahın kulu fiorentina yazmadı ben görmedim

Çevrimdışı TØLGA

bide zeki abi ve necmi abiyi unutmuş yazmamış  :evillol:
zafer demir ‏@zafer19031969  15 sn.15 saniye önce
elf gozlu efe bana laf atmis necmi yi de zeki yide takipteyim. :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

bide zeki abi ve necmi abiyi unutmuş yazmamış  :evillol:
zafer demir ‏@zafer19031969  49 sn.50 saniye önce
elf gozlu efe bana laf atmis necmi yi de zeki yide takipteyim.
 :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Doğru soyluyorsun getirirdi bir sonraki yönetimede Fikret Orman gelir yaptığı borçları öderdi
unutma hala onların yaptığı transferlerin parasını ödüyoruz. önemli olan transfer yapmak değil onun kaynağını ödemek
bak onlar yüzünden bugün bonservisle oyuncu alamıyoruz.

Yapma Necmi Abi Allah Aşkına

Fikret Orman dün gelmiş gibi konuşmuşsun. 3 senedir bu külübün başkanı ve geldiği gün bizim transfer yasağımız felan yoktu..

3 senelik kötü ekonomik politkalar nedeniyle bu yasakları yedik.

Bu konuyu çok konuştuk burada ama gerçekler var..

3 senede 0 kupa
ikiye katlanmış borç
itibarı düşen Beşiktaş..

Artı tarafıda ne olursa olsun durmayan bir stadyum. Öyle yada böyle her gün o statta birileri çalıştı ve inşaat hiç durmadı..

Ancak bu Resimi iyi olup Matematiği kötü olan öğrenci gibi bişey..

Keşke sportif başarımız çok daha fazla olsaydı, borçlar en azından yerinde dursaydı, stadyumun hızı biraz daha ağır olsaydı..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Niye trollesin bizim forumu takip ediyor iste ne guzel
Yok abi , O kişi forumu takip etmekten ziyade zaten forumdan birisi zaten herkesi tanıyor maaşallah :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Serdal adalı i.akınla suçlandı ama şike falan yok o mac nasıl oynadı biliyoruz gol dahi attı.  2m fernandesi aldı bedava almeida simao guti aldı demirörenin yaptıgı borcları serdal adalıya bindirmek hata bence. Fo  dentinho eneramo sezer öztürk aldı paralar ödendi verim 0. 3. olduk hersene  türkiye kupası zaten yok. Yıllardır hepimiz sampiyonlar ligi müzigi duymak istiyoruz. galatasaray drogba ve sneijder aldı meloyu aldı sampiyon oldu sampiyonlar liginde oynuyolar 2 senedir. 
var veya yok biz yok diyoruz olmadığınada inanıyoruz ama bu Beşiktaşın adını kirlettiği ve bizim bundan ceza aldığımız gerçeğini değiştiriyormu
Demirörenin borçlarını doğru diyorsun serdal adalıya bindirmeyelim ama Demirörenin başkanlığında yapılan transferleride serdal adalıya yamamayalım unutma mendez Demirörenin adamı birde futbolu biliyorlar demekki o oyuncularla 3. oldular Serdal adalı büyük yıldızları getirdide  takım kaçıncı oldu şampiyon falanmı oldu
Birde Beşiktaş Başkanının adını düzgün yaz @velikavlak12 Serdal adalıda aklansın ondan sonra konuşsun Beceriksizce yapmaya çalıştıkları transfer yüzünden Beşiktaşın adını şikeyle andıran insanlar burda savunulmaz onların büyük başarıları sayesinde iki sene avrupaya gidemedik.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  51 sn.51 saniye önce
7)Glen Johnson İngiltere'de kalmayı tercih etti gibi gözüküyor.
Şu anki durum ya Liverpool'la sözleşme yenileyecek ya da West Ham'a gidecek.

Ben Bilic'e küfür edicem  :bandit:

Çevrimdışı Efe

zafer demir ‏@zafer19031969  15 sn.15 saniye önce
elf gozlu efe bana laf atmis necmi yi de zeki yide takipteyim. :biggrinking:
:kop: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka kesin gitti mi yani anca mesajları okudum da.

Gittiyse de yapacak birşey yok bundan sonra bu bölge için başka oyuncularla temasa geçmeliyiz.

Ba gidecekse de 1. tercih kesinlikle Papis Cisse olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı velikavlak12

onu bende biliyorum ama bir allahın kulu fiorentina yazmadı ben görmedim

Onuda yazmasa buradan okudugu anlasılcak öyle bişe yoktur fio devreye biz girince mi girmiş? biandamı akıllarına geldi

Çevrimdışı Anıl

Ben de :D

Et et açılırsın , Ben hergun ediyorum :bandit: :bandit:
Resmen Trolluyor adam bizi :akuma:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 00:40:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 00:40:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Fikret Orman dün gelmiş gibi konuşmuşsun. 3 senedir bu külübün başkanı ve geldiği gün bizim transfer yasağımız felan yoktu..

3 senede 0 kupa
ikiye katlanmış borç
itibarı düşen Beşiktaş..

Artı tarafıda ne olursa olsun durmayan bir stadyum. Öyle yada böyle her gün o statta birileri çalıştı ve inşaat hiç durmadı..

Keşke sportif başarımız çok daha fazla olsaydı, borçlar en azından yerinde dursaydı, stadyumun hızı biraz daha ağır olsaydı..

sportif başarı ülkemizde ideolojiyle çok sıkı fıkı olduğu için bize yedirmezlerdi . Ha keşke biz şenol güneş'i 3 sene önce getirip porto modeli ile borcu temizleseydik. Bazı şeyler elimizden fazlasıyla alındı stad inşaatı gereksiz yere 45 gün durdu mesela hiç bir mantığı yokken  şimdiye çatı havaya kalkmıştı ama bitirmeye muktedirleri fazla dokundu demekki . Firavun'un hakkını da fireavuna teslim edelim bence ...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Et et açılırsın , Ben hergun ediyorum :bandit: :bandit:
Resmen Trolluyor adam bizi :akuma:

Bunların yaptığı gazetecilik felan değil aslında. Kopyala yapıştırcılar

chrome tıkla
google.com aç
glen johsnon site:.co.uk yaz
ingiltereki haberleri kopyala yapıştır..

Bizim onlardan beklediğimiz bir dönem haber1903 ün yaptığı habercilik. İçerden bilgi alacaksın ki anlamlı olsun..

Geçen Hakan Gündoğarı Periscope ta izliyorum, o tarz büyümemiş adamlarında yönetimden haber alma şansı malesef hiç yok

bu bamdemde onlarla arkadaş sanırım. durum bu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı velikavlak12

var veya yok biz yok diyoruz olmadığınada inanıyoruz ama bu Beşiktaşın adını kirlettiği ve bizim bundan ceza aldığımız gerçeğini değiştiriyormu
Demirörenin borçlarını doğru diyorsun serdal adalıya bindirmeyelim ama Demirörenin başkanlığında yapılan transferleride serdal adalıya yamamayalım unutma mendez Demirörenin adamı birde futbolu biliyorlar demekki o oyuncularla 3. oldular Serdal adalı büyük yıldızları getirdide  takım kaçıncı oldu şampiyon falanmı oldu
Birde Beşiktaş Başkanının adını düzgün yaz @velikavlak12 Serdal adalıda aklansın ondan sonra konuşsun Beceriksizce yapmaya çalıştıkları transfer yüzünden Beşiktaşın adını şikeyle andıran insanlar burda savunulmaz onların büyük başarıları sayesinde iki sene avrupaya gidemedik.

Bu konu ile ilgili yazışma olmasın istiyorum artık ama cevap vermedende duramıyorum.  Evet şampiyon olmadı hocamız yoktu çünkü. Serdal adalı borç yaptı  fernandes 2milyona geldi guti simao almeida neredeyse bedavaya geldi.  Eyvallah İbrahım akın transferinde beceriksizlik yaptı ama Fikret ormanı korumak adına onun yanlışlarını savunmayın Allah aşkına. Bana sezeri eneramoyu dentinhoyu pektemeği danyi savunmayın.  Sayın BEşiktaş ne kadar para ödedi veya ödüyor.  Önceki dönemde ne olduysa farklı versiyonu bu dönemde oluyor. Ve başarı hiç yok sıfır.  Bana burda kötü bi muamele var. ama hedeflerimiz isteklerimiz arzularımız aynı görüşler farklı.

Çevrimdışı Necmi

3 senede 0 kupa
ikiye katlanmış borç
itibarı düşen Beşiktaş..

neyi yapmayayım mukayese ettikleri bu kulübü dahamı iyi yönettiler.
Fikret ormenı bu gün için eleştireceksek buyur eleştirelim ama Serdal Adalı kim ya
ne yapmış Beşiktaş için ne yaptığı malüm söylemeye gerek bile yok Fikret Ormanın karşısına Serdal Adalıyımı
koyuyorsun elbette bir kulüp için sportif başarı olmazsa olmaz bir durum bunu eleştirmek
doğru ama Serdal Adalı olsaydı diye başlayan varsayımlarla bir yönetim eleştirilirmi
ortada Serdal Adalının bir başarısımı var da neyle neyi mukayese ediyoruz ne yapmış ne kadar karaktersiz oyuncu varsa
Beşiktaşa toplamış bununlamı övünüyor. Bu nedenlemi Fikret ormandan daha iyi bir başkan olacak Benim
kızdığım varsayımlarla konuşmak belki gelir iyide Başkanlık yapar ama bizim işimiz belkiler değil gerçeklerle
hayalinde yarattığın kahramanları gerçek olaylarla nasıl değerlendirirsin @Volkan Başaran

Çevrimdışı TØLGA

cenk tosun saç ektiriyormuş  :lol: :lol:
seneye ilk 11'de daha fazla boy göstericek
daha karizmatik olmak gerek tabi :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

.........................Tolga........................
Nyom..........Toloi..........Ersan.........Tosic
.................Veli...........Tolgay...............
Kerim..................Sosa..................Olcay
.........................Tosun.......................
Kadromuz buyuk ihtimalle seneye boyle olcak :akuma:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Haziran 2015, 00:48:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ya sizce sol açık çok acil mi transfer anlamında ? Bana kalırsa üç yıldır bir türlü bulunmayan iyi bir sağ bek  :s20: , bir defansif orta saha bir hatta iki stoper Ba'nın durumuna göre bir ya da iki forvet . Bana kalırsa pektemek ve şişmanoğlu gidip yerlerine iki forvet almak mantıklı olur.İki yeni adam bir cenk tosun fazlasıyla yeter . Ayrıca alt yapımızdaki furkan yaman'ı da Şenol hoca geliştirir. O çocukta bişeyler var en azında forvetler sıkıntıya girdiğinde kulübeye koyabiliriz. Bir d esağ bekte benim gönlümdeki adam Pavel Kaderabek'ti şuan Hoffenheim'la imzaladı galiba o adamı almak lazımdı  :bawling: