2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957900 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Anıl

Serdal adalı i.akınla suçlandı ama şike falan yok o mac nasıl oynadı biliyoruz gol dahi attı.  2m fernandesi aldı bedava almeida simao guti aldı demirörenin yaptıgı borcları serdal adalıya bindirmek hata bence. Fo  dentinho eneramo sezer öztürk aldı paralar ödendi verim 0. 3. olduk hersene  türkiye kupası zaten yok. Yıllardır hepimiz sampiyonlar ligi müzigi duymak istiyoruz. galatasaray drogba ve sneijder aldı meloyu aldı sampiyon oldu sampiyonlar liginde oynuyolar 2 senedir. 
Ne Serdal Adalısı ya daha geçen seçimde adamın vaadi Eto'oydu. Serdal Adalı asla başkan olamaz.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Biten yok @anilt, sadece gelme ihtimalleri cok fazla
yanlislikla  burda messi yazsam oo messi geliyor diyeceksiniz.  :kop: :kop: :kop:
ben sana inanmıyorum abi değişik bi mesaj olsun  :biggrinking: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

zafer demir ‏@zafer19031969  7 dk.7 dakika önce
Asmir- İsla - Britos -Toloi- Tosic -Töre(dsudzak) - Tolgay - x(attiba)  Babel - sosa - Cisse

@Tolga dan once RT yaptigim tweeti paylasayimda  :biggrinking: :biggrinking:
gördüm abide kadroyu beğenmedim ondan paylaşmadım 
babel olan hiçbir kadroyu beğenmem :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 00:20:07 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

zafer demir ‏@zafer19031969  7 dk.7 dakika önce
Asmir- İsla - Britos -Toloi- Tosic -Töre(dsudzak) - Tolgay - x(attiba)  Babel - sosa - Cisse

@Tolga dan once RT yaptigim tweeti paylasayimda  :biggrinking: :biggrinking:
Begovic imkansız bakkaldan ekmek mi alıyoruz  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ZEKI

O kadro bence olur
@sarcasi isla da karar kilinacak gibi duruyor

Çevrimdışı Efe

Konoplyanka defteri kapanmış gözüküyor hala net bir yanıt gelmedi ama aldığımız bilgiler sevilla ile anlaştığını söylüyor KAYNAK arkadaşlar bu son mesajım  verilmiş bir sözüm var hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar  :by2:
sen söyle yapsan daha iyi bitti geliyor yerine şu futbolcunun gelme oranı daha yüksek diyip gelirsede mesajını koysan daha şık olur forumu bırakmanı gerektirecek bir olay yok sadece gelebilecek oyuncuları şans oranlarına bakarak yazarsan daha mantıklı olur ben  bitti geliyor yarın uçakta orda burda diyen kimseye inanmıyorum demba ba ya uçaktan inmeden inanmadım vodafone arenada toplanmıştık indi dediler gördüm o zaman inandım o yüzden duygusal davranmadan çokta  net konuşmadan devam etmeni isterim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Serdal adalı alıp getirmişti konoyu. Şampiyon olmadan başarı kazanmadan borç ödenmez. kur kaliteli kadronu sampıyon ol fazlasıyla kazan paranı öde borcunu. kaçırmayın böle topcuları bee.
Doğru soyluyorsun getirirdi bir sonraki yönetimede Fikret Orman gelir yaptığı borçları öderdi
unutma hala onların yaptığı transferlerin parasını ödüyoruz. önemli olan transfer yapmak değil onun kaynağını ödemek
bak onlar yüzünden bugün bonservisle oyuncu alamıyoruz.

Çevrimdışı Efe

olcay var babeli çıkar olcayı koy :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  34 sn.35 saniye önce
1) Demba Ba yol ayrımında..
''Hiçbir şekilde Çin'e gitmek istemiyorum'' diyordu..
Ancak önerilen para korkunç..
Yıllık 7 milyon euro..

:nerd:

Çevrimdışı celiker1

İsla olursa sağ bek sorunumuz biter👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bu bize gelmez. Biz De Sciglio'yu alalım hem sağ bek hem sol bek  :D

Gelir la o kadar yüksek profili yok. Tam bizlik adam. Bence olacağı budur yani ilerisi olmaz. Alalım kullanalım satmayız bizim yarimiz olur.  :D :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

HOAYYYDAAAA :D :D

zafer demir ‏@zafer19031969 1 dk.1 dakika önce

@ArenaBesiktas  sitesinin transfer basligi super, tolga anilt çağri tolga_ var.. birde olumsuzlar armagan var. Sosyalkartal olmayinca kacmis

Çevrimiçi Samet Ç

Gelir la o kadar yüksek profili yok. Tam bizlik adam. Bence olacağı budur yani ilerisi olmaz. Alalım kullanalım satmayız bizim yarimiz olur.  :D :D
Keşke bu seneki performansı muazzam yalnız.

42 maç 4 gol 16 asist :D

Çevrimdışı velikavlak12

Tabatayıda vs adalı almadı. serdal adalı sempatizani gözükmeye başladım alakası yok. sadece yapılanı söledim. Borç ödüyor pektemege 1.7 milyon veriyor. bi yandan düzeltiyor bi yandan bozuyor.  Başkan kim umrumda değil Beşiktaş kaybediyor benim 1 haftam zehir oluyor ben buna bakarım. söylemek istediğim kaliteli oyuncuları al getir parasını cıkartırsın herturlu. dembaba parasını cıkarttı ve sımdı 14 m eurolardan bahsedılıyor.  Konoyu al oynat sezon sonu iyi paraya mutlak satarsın. Beşiktaşın başkanı taraftarıdır benim görüşüm budur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  34 sn.35 saniye önce
1) Demba Ba yol ayrımında..
''Hiçbir şekilde Çin'e gitmek istemiyorum'' diyordu..
Ancak önerilen para korkunç..
Yıllık 7 milyon euro..

:nerd:
7 Milyon € mu :ebebe: :ebebe: :boxin: :boxin:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Adalı getirirdi ederdi diye başlayan her şey ve cevapları silinmiştir.

Burayı Haber1903'e çevirmeye kalkana en ufak tahammül göstermem şimdiden uyarıyorum.

Adalı'nın itibarı da sırf bu saçma mesajlardan dolayı düşmüştür şu zamana kadar bu konuşmaları gidin 1903'te yapın burada değil.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

@ArenaBesiktas  sitesinin transfer basligi super, tolga anilt çağri tolga_ var.. birde olumsuzlar armagan var. Sosyalkartal olmayinca kacmis
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumdan biri Bizi Trolluyor :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Elkesonun Son vuruşları ve bitiriciligi harika :claps: :claps: :claps:
Daha önce izlemiştim dahada detaylı izledim Bugün , Uzaktan şutlar dan , Frikikten ve Penaltıdan da bayağı Gol atmış , Özellikle şutları çok iyi , Nereye vuracagını çok iyi biliyor...
Bence tam bizim aradığımız Tipte Komple bir santrafor :photo:
Aralara kaçıyor, Kafa golü atıyor , Uzaktan atıyor , Frikikten atıyor , Kaleciyi çalımlayarak atıyor , Penaltıdan atıyor daha ne olsun :bandit:
Elkesonun Son vuruşları ve bitiriciligi harika :claps: :claps: :claps:
Daha önce izlemiştim dahada detaylı izledim Bugün , Uzaktan şutlar dan , Frikikten ve Penaltıdan da bayağı Gol atmış , Özellikle şutları çok iyi , Nereye vuracagını çok iyi biliyor...
Bence tam bizim aradığımız Tipte Komple bir santrafor :photo:
Aralara kaçıyor, Kafa golü atıyor , Uzaktan atıyor , Frikikten atıyor , Kaleciyi çalımlayarak atıyor , Penaltıdan atıyor daha ne olsun :bandit:
sen birde  dario benedettoyu seyret @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Mehmet57

Ecuador-Mexico macindaki sagbek Paredes iyi gozukuyor. Guclu ve ileri cikislari da iyi.

Çevrimdışı ZEKI

Forumdan biri Bizi Trolluyor :D :D
Niye trollesin bizim forumu takip ediyor iste ne guzel