2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953454 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Konoplyanka bizi seçecekse de bir an evvel seçsin zamanımız daralıyor.
yoooo zaman varda free koşturduğumuz için yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

3.25 vereceksek ba nın gitmesiyle birlikte en çok parayı alacak oyuncumuz olacak. Ba yı 13 e ersena 3-4 e satıp cisse konop ısla skrtel neto :D

Çevrimdışı Tolga

yoooo zaman varda free koşturduğumuz için yok  :evillol: :evillol:
Dzudzsak gelsin diyoruz da onu da kaçırabiliriz Konoplyanka ile uğraşırken :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

ANÇ 12 milyon euro veren alır dediyse Töre gitmek istiyordur bence. Ya da yönetim Gökhan'ı silmiş. Yoksa bu kadar açık şekilde parayı veren alır demezdi. Teklif 10 milyonun üzerine çıkarsa Töre gidici gibi.

Chelsea Salah'ı önümüzdeki sene kadrosunda düşünüyor mu acaba? Yine kiralayacaklarsa, Fiorentina'nın da satın alma opsiyonu yoksa şu Chelsea işbirliği bir işe yarasın artık.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ANÇ 12 milyon euro veren alır dediyse Töre gitmek istiyordur bence. Ya da yönetim Gökhan'ı silmiş. Yoksa bu kadar açık şekilde parayı veren alır demezdi. Teklif 10 milyonun üzerine çıkarsa Töre gidici gibi.

Chelsea Salah'ı önümüzdeki sene kadrosunda düşünüyor mu acaba? Yine kiralayacaklarsa, Fiorentina'nın da satın alma opsiyonu yoksa şu Chelsea işbirliği bir işe yarasın artık.
Chelsea ile olan işbirliğinin resmi bir dayanağı var mı yoksa kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz

Çevrimiçi Necmi

@Armağan Bozkurt   doğum günün kutlu olsun
iyiki doğmuşsun sensiz buralar çok sıkıcı olurdu :D

Çevrimdışı Kadir G.

Salahı oynatmazlar cuadradoyu dahi gönderecekler onu tutmazlar yani.

Onlar düşünmese de salahı alma ihtimalimiz sıfır başkanın iyi ilişkiler dediği para verip maçına gidiyor ondan ibaret.

Çevrimdışı Hasan Akten

Chelsea ile olan işbirliğinin resmi bir dayanağı var mı yoksa kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz

O da doğru, muhtemelen kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.

Çevrimdışı TURKahvesi

vallahi hiç belli olmaz Beşiktaş G.Töre'yi sattığında yerini Salah ile doldurabilir ki çok iyi olur böyle olursa.

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkeste Bir ÜSLUPtur almış başını gidiyor , Bu aralar Survivor Hasanı çok izliyorsunuz galiba :evillol: :evillol:
Nasıl bir Üslup @Yunus Emre Dökmeci   :alala: dert ne mevzu ne ...!

Çevrimdışı Kadir G.

Salah için fiorentinaya 16 milyon opsiyon koydular sanırım. Biz istesek belki 12-13 e çekebiliriz oyuncuda ba misali Türkiyeye çok soğuk bakmayabilir. Tabi her şey tamam olsada 12 milyonu çıkarıp salaha vermeyiz, her kuruşuna değer ama durum bu.

Çevrimiçi Necmi

Dzudzsak gelsin diyoruz da onu da kaçırabiliriz Konoplyanka ile uğraşırken :icool:
nasıl kaçıracaksın adam boşta değilki bonservis edeyeceksin
nasıl ödeyeceksin bonservisini devre arası boşa çıkıyor. @Tolga_
oyuncu satmadan öyle bir hamle yapabilirmisin kaldıki sadece töre ve Ba dan biri satılırsa onun ücreti çıkar
birde en az 5 ten kapıyı açarlar bakalım sana gelmek isteyecekmi birde o var

Çevrimdışı Baba1903

Neto
              İsla             Vlaar                  Toloi             Tosic
                                Veli                    Tolgay
              Salah                        Sosa                        Konoplyanka
                                             Pato

Çevrimdışı Hasan Akten

Onlar düşünmese de salahı alma ihtimalimiz sıfır başkanın iyi ilişkiler dediği para verip maçına gidiyor ondan ibaret.

Bedava bile izletmiyorlar ilişkileri o kadar iyi diyorsun yani  :D

Satın almasına alamayız zaten de yine kiralayacaklarsa bir ihtimal dedim ama Chelsea olayını ben abartmışım herhalde  :D

Çevrimdışı talha

nasıl kaçıracaksın adam boşta değilki bonservis edeyeceksin
nasıl ödeyeceksin bonservisini devre arası boşa çıkıyor. @Tolga_
oyuncu satmadan öyle bir hamle yapabilirmisin kaldıki sadece töre ve Ba dan biri satılırsa onun ücreti çıkar
birde en az 5 ten kapıyı açarlar bakalım sana gelmek isteyecekmi birde o var

6 aylık fesih parasını ödeyeceksin  o kadar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Kadir G.

Neto
              İsla             Vlaar                  Toloi             Tosic
                                Veli                    Tolgay
              Salah                        Sosa                        Konoplyanka
                                             Pato

Sakin ol ve biliyorsun sen :D

Çevrimdışı Kadir G.

Bedava bile izletmiyorlar ilişkileri o kadar iyi diyorsun yani  :D

Satın almasına alamayız zaten de yine kiralayacaklarsa bir ihtimal dedim ama Chelsea olayını ben abartmışım herhalde  :D

İlişkinin i sini göremedik ki çıkan haberler nathan ake seviyesindeydi ki o seviye futbolcular bize sadece maaş yükü olur. Böyle bir işe kalkışacaksan salah tarzı chelseanin 10-15 milyon verip oynatmadığı adamları 1-2 yıl kiralayıp sonra koparmaya bakacaksın. Ama dediğim gibi ben önümüzdeki on yıl içinde bir futbolcuya 12-13 milyon bonservis vereceğimizi düşünmüyorum. Yoksa töreyi sat salahı getir hepimizin hayali olur.

Çevrimdışı Scout

Bir sonraki sene alamayacağın adamları kiralayıp ne yapacaksın çok merak ediyorum?
Şampiyonlar Ligine Gitmek ! Havuzdan , Uefadan Gelen Paralarla Transfer Yapılır Seneye
Pika Pika

Çevrimdışı Hasan Akten

Diyelim ki töreyi 12 ye sattık, yerine Salah'ı 12 ye aldık ama 4 senede ödeyeceğiz. (O kadarını da yapsın artık Chelsea)
Bu durumda ilk sene 3 milyon euro çıkacağı için 9 milyon euro daha harcayabiliyor muyuz? Böyle bir şey duymuştum sanki.

Çevrimdışı Jukebox

Gökhanı satarsak Salah'ı alabiliriz.
Sözleşmesi bitiyor.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Diyelim ki töreyi 12 ye sattık, yerine Salah'ı 12 ye aldık ama 4 senede ödeyeceğiz. (O kadarını da yapsın artık Chelsea)
Bu durumda ilk sene 3 milyon euro çıkacağı için 9 milyon euro daha harcayabiliyor muyuz? Böyle bir şey duymuştum sanki.

Senelik bütçeye baktıkları için harcayabiliyor olmamız lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhanı satarsak Salah'ı alabiliriz.
Sözleşmesi bitiyor.  :evillol: :evillol:
Fiorentina'daki kiralık sözleşmesi bitiyor.  :D

Çevrimiçi Necmi

nerden biliyorsun Başkanın iş ilişkilerinimi düzenliyorsun :bandit:
ne kadar kolay değilmi birilerini yalancılıkla itham etmek
şimdi burda bilmediğin konuda atıp tutuyorsun desem hoşuna gidermi
ama aslında bir şey bilmiyorsun iftira atıyorsun.
kullandığınız kelimelere dikkat edin çocuk değilsin ağzından çıkan lafın sonuçlarının nerelere gideceğini tahmin et
bir insan yalan söylerse bir daha söylediği hiç bir şey dikkate alınmaz yani burda Başkana laf sokacağım diye
kendini ciddiye alınmaz insan statüsüne sokuyorsun. @Kadir Güney
seni daha öncede ikaz ettim üslubuna dikkat et diye gerinden uydurma burda kimse iftira dinlemek istemiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Konoplyanka öyle üst düzey takıma transfer olabilecek oyuncu değil. İspanyada sevilla eplde liverpool azami yeri olur. Bugünde sevillayka imzalamadığına göre bize gelebilir.

Benim merak ettiğim nokta başkanları yüzde 40 istiyor sevilladan bizden istemeyecek mi? İsterse imzalayalım 5 yıllık 30 yaşına gelince edeceği para 10 milyon olmaz o zaman yüzde 40 ını çıkarır veririz.

Vidal de sevillaya gelirken ordan da barca ya giderim diye dusunmemistir. Sadece dogru oyunu oynayarak performansini arttirdi ve piyasa yapti. Kono da ayni sekilde yaparsa bir sonraki duragi o seviyeler olur. O yuzden de sevilla onun icin daha iyi bir basamaktir. O da boyle dusunurse bize gelmeyecektir diye tahmin ediyorum.
Hope for the Best, Plan for the Worst