2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952364 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Yahu bir adam tabi ki parayı seçecek, ona ne sevillanın alacağı uefa kupasından, oynayacağı real madrid maçlarından.

Oyuncuların 1.seçeneği paradır
2. seçeneği paradır
3.seçeneği paradır.

yaşı da çok genç sayılmaz tam parayı seçme zamanında.
20-21 olsa hadi neyse.

Çevrimiçi murat

Oyuncuların isimlerine ne abi ?  :)
isim verirsem anlamı kalmaz ama birbirine denk liglerdeler.

Çevrimdışı Scout

Ba 14 Milyon € + Ersan 4 Milyon € = 18 Milyon €
Mayke Alınabilir / Egemen Alınmalı İyi Yedek Olabilir / Domenico Berardi Zorlanıp Kiralanabilir / Enes Ünal Yatırım Yapılabilir / Zouma Zorlanıp Kiralanabilir / Cech Zorlanıp Kiralanabilir / Selim Ay Alınabilir / Toloi Alınmalı / Britos Alınmalı
Daniel Tabrizi Olayını Bilen Var Mı ?
Pika Pika

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi : Karşımızda kaliteli bir futbolcu var ve ilgimiz ortada. Kızıp gitmeye de gerek yok.

Bunu hangi manada söylemiş. Yoksa konop, alın liginizi başınıza çalın ben kızdım Beşiktaş'a  gidiyorum mu dedi  :by2:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Yazmayacaktım olmaz filan diye ama neyse...

Konoplyanka ile kulüp anlaşmış. Oyuncu İngiltere'de oynamak istiyor lakin enteresan bir şekilde en fazla parayı biz vermişiz.  :)

Menajeri tam bir şark kurnazı EPL ve Sevilla'dan istediği teklifi alamayınca bu tekrar görüşmek istemiş. Hatta bu süre zarfında oyuncuya Lazio'da talip olmuş.

Lazio, Sevilla, Liverpool, Stoke, 1 EPL takımı daha varmış.

Perşembe günü Sevilla, Kakuta'yı açıklayacak gibi. Kono defteri onlar için kapanır.

Oyuncu bizim 2 milyon euroluk teklifi kabul etmiş. Tam fiyatı bilmiyorum. 2 de olabilir;2.2, 2.3'de.

İmza parası 3 milyon ile 4 milyon arası bir meblağ.

Yani oyuncu tamam, menajerinin en iyi teklif aldığı takım biziz, en çok para teklif eden yine biziz.(maaş)

Klişe olacak fakat bu şark kurnazı son dakika golü atmaz ise Oyuncu Cuma günü açıklanır.  :ok:

Bunu dün gelmez diyen biri olarak diyorum. Sonra laga luga olmasın.  :icool:

Durum bu. :eyes

Bekliyoruz. Yazdıklarım tek tek gerçekleşti. Artık iş Kono'da. Seçim yapacak. Yönetimin yerinde olsam daha fazla beklemem.

edit:Ben olsam Sevilla'yı seçerim.  :tabe: :D

Çevrimdışı Arkadyeviç

Mayke Alınabilir / Egemen Alınmalı İyi Yedek Olabilir / Domenico Berardi Zorlanıp Kiralanabilir / Enes Ünal Yatırım Yapılabilir / Zouma Zorlanıp Kiralanabilir / Cech Zorlanıp Kiralanabilir / Selim Ay Alınabilir / Toloi Alınmalı / Britos Alınmalı

Cech'i kiralamazlar satarlar. Egemen'de sakatlıklarla boğuşuyor,  tekrar gelmez.

Çevrimiçi Samet Ç

isim verirsem anlamı kalmaz ama birbirine denk liglerdeler.

maç  gol   asist
 43    7     13

43   9       11

Çevrimiçi Samet Ç

Bir sonraki sene alamayacağın adamları kiralayıp ne yapacaksın çok merak ediyorum?

Çevrimdışı Hicks

maç  gol    asist
48    9    11   
43    7    13
42    8    7
43   9   11

istatistik olarak hangi ikisini tercih edersiniz?

Forvetse:
maç  gol    asist
43   9   11

Orta Saha ise:
maç  gol    asist
43    7    13

:boxin:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi murat

maç  gol   asist
 43    7     13

43   9       11
dudak ve  töre yi seçmişsin.

Çevrimiçi murat

Forvetse:
maç  gol    asist
43   9   11

Orta Saha ise:
maç  gol    asist
43    7    13

:boxin:
hepsi kanatta.

Çevrimdışı atalay

maç  gol   asist
 43    7     13

43   9       11

BALÁZS DZSUDZSÁK and Töre or Olcay.  :tabe:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Benim tanıdığım tek şamil vardır o da sinan şamil sam

Çevrimiçi murat

beğenilmeyen olcay knoplyanka kadar iş yapmış.yalnız knoplyanka olcaya göre biraz daha geride oynuyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bekliyoruz. Yazdıklarım tek tek gerçekleşti. Artık iş Kono'da. Seçim yapacak. Yönetimin yerinde olsam daha fazla beklemem.

edit:Ben olsam Sevilla'yı seçerim.  :tabe: :D

Arada cüzi bir fark olsaydı Sevilla biz ona la liga ve şampiyonlar ligini sunuyoruz demezdi. Ben olsam Bizi tercih ederdim hem de pektemek ne alıyorsa aynısından istiyorum derdim  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada iş Konop ta diyoruz ama unutmayalım ki babası da işin içinde. Babası parayı seçer bence  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Arada cüzi bir fark olsaydı Sevilla biz ona la liga ve şampiyonlar ligini sunuyoruz demezdi. Ben olsam Bizi tercih ederdim hem de pektemek ne alıyorsa aynısından istiyorum derdim  :lol:

Aradaki fark 2 kat :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aradaki fark 2 kat :D

Babası kulağından tutar getirir bence   :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Gectigimiz sezon şampiyonluk bizim icin hayati değer tasiyordu olsaydik cok rahatlayacaktik olamadik.
şu transfer donemi de bizim icin hayati önem taşıyor eger akillica hamleler yapabilirsek önümüzdeki sezona damga vurabiliriz ama bekliyoruz bakalım.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

galiba :D
Yazık oldu şu adamı nasıl düşünmediler hayret.

Çevrimdışı Çağrı

Ben oyuncu olsam Beşiktaş'ı seçerim.

Nedeni de basit. İstediği teklifi alamadı Sevilla ya da diğer Avrupa takımlarından.

Önce buraya gelirim 1 yılda Sevilla'dan 3 yılda alacağım parayı alırım zaten kendime güveniyorsam iyi oynar seneye kendimi sattırırım Premier lige hem de bu kez top class bir takıma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eveeeeeettt
Ersana ÇİN den gelen Teklif 4 milyon €
Ersan Avustıralya Vatandaşı yani Asya kıtası vatandaşı dolayısıyla ÇİN de yerli futbolcu statüsünde oynayacakmış , oyuzden yönetim beklemedeymiş amaç Çinlilerin fiyatı biraz daha artırmasını bekliyormuş yönetim , Şenol Güneş Net konuşmuş : SATIN :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Ben oyuncu olsam Beşiktaş'ı seçerim.

Nedeni de basit. İstediği teklifi alamadı Sevilla ya da diğer Avrupa takımlarından.

Önce buraya gelirim 1 yılda Sevilla'dan 3 yılda alacağım parayı alırım zaten kendime güveniyorsam iyi oynar seneye kendimi sattırırım Premier lige hem de bu kez top class bir takıma.
Sonunda Dnipro'da kalırsa şaşırmam :D