2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950554 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Olcay istatistikte Töreyi 2 ye katlamış. Baksan ikiside kanat, ikiside kanat değiştirerek oynamış.

Ama Olcayı bedava verin gitsin deniyor, töresiz ölürüz biteriz değer biçilemez bir oyuncu deniyor.

Ya kardeşim açıklayın, neden?

Abartısız söylüyorum, töre, olcaydan daha fazla top kaybetmiştir ezmiştir.

Ama dedim ya, ver töreye, iki ters çalım yapsın taraftar coşsun. Aynı Q7 gibi. Q7 ye hala tapan adamlar, tabi ki gökhan töreci olur.

Kusura bakmayın, harlem takımına oyuncu bakmıyoruz, skora katkı istiyorum ben.

Beşiktaşın kanat forvetleri 10 gol 10 asistleri zorlamalı.

4 gol 7 asistle gözüme dahi gözükmesinler.
bırak kanat oyuncuyu 4 gol 7 asisti ben bek oyuncusundan beklerim verdiği katkı açısından Olcay Töreden iki kat daha değerlidir

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Diyelim Töre satıldı. Olcan gibi birinin gelmeyeceği ne malum?

Biraz gözlerini aç kardeşim bu kadar dar bakma duruma. Kadromuzda yeri doldurulamayacak hiç kimse yok...

Çevrimdışı Kadir G.

Töreyi gönderip babeli alırlarsa çok kötü olur. 12 milyona satıyorsak satılıp eksik yerlere takviye yapılabilir.

Çevrimdışı atalay

Gökhan Töre, 9 gol; 11 asist.  :icool:

Gol öncesi asistlerini saymıyorum bile.

Çevrimdışı yigitcan1903

Doğru çabalarıyla alınan çok puan var ama 5 haftada bunların hepsini çöpe attı
yani o alınan puanlarında değeri kalmadı
şimdi 100 tl ile kumar oynuyorsu oynarken bir milyon yapıyorsun bumu önemli yoksa masadan kalkarken kazandığınla birlikte
cebindeki yüz lirayı kaybetmiş olmanmı önemli bana diyebilirmisin biraz önce masada bir milyonum vardı diye
neticeye bakarım
Burda sorun yok
Sorun töre gittiğinde kaça gideceği
Ve yerine kimin geleceği
İyi planlama yapılmazsa yine dibe gideriz

Çevrimdışı ahmetx

STEFAN KIESSLING i kaç paraya bırakır Leverkusen?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gökhan Töre, 9 gol; 11 asist.  :icool:

Süper lig 28 maç 4 gol 5 asist

Bana partizana attığı, asterasa attığı goller zerrece önemli gelmiyor.

Çevrimdışı Türkay

Biraz gözlerini aç kardeşim bu kadar dar bakma duruma. Kadromuzda yeri doldurulamayacak hiç kimse yok...

1.5 senedir sağ bek yok ama 6 ay maça çıkmamış Opare geldi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Remy yazan olmuştu ba yerine az önce 15 milyon poundu okudum sayfayı kapattım. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Anteple Pektemek-Muhammed Demir takası yapılabilir.
Antebe verelim kimseyi almayalım

Çevrimdışı Deniz

Yahu su Tore'nin instagram hesabina girin bir bakin adama her mac kac bin tane kufur edilmis, ben olsam ben de sinirlenirim, adam bir tarafini yirtiyor, 3500km deplasmandan donup maca cikiyor, bir de ustune ustluk maci sattin diye kufur yiyor. Yonetim odemeyi geciktirir, takim stadsiz oynar, ama suclu 43 mac oynayip 44 ve 45'i sakat geciren futbolcuda olur...

Gokhan Tore'yi 2 senedir Besiktas'tan gondertmeye calisan renkli basini da gormeyin tabi...Besiktas ne zaman iyi bir oyuncu alsa bu Fernandes olur, Ba olur, Tore olur, baslarlar yok oyuncu mutlu degil, gitmek istiyor soyle boyle...Sonra taraftar girer bu dumen suyuna ve bir bakmissin oyuncu gitmis, geride kalan hesap da ortada 20 senede 2 sampiyonluk.. Daha gecen gun Tolgay icin baslamadilar mi ayni haberlere hatta Sosa icin cikmadi mi bu haber...Niye hic Sneijder mutlu degil haberi yapilmiyor mesela, Sneijder Sivas deplasmaninda top oynamaktan cok mu mutlu sizce, Juve'yle SL finali oynamak dururken..
Burak yilmazin hesabinda toreye edilenin 10 kati var.son maca kadar oynadi.bunlar bahane olamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Tottenham, Liverpool maçları kaleye gidemezdik. O iki Partizan maçını kazanamasak gruptan çıkamıyoruz.

12 milyon euro veren buyursun alsın. Kimse şu anda Töre'ye 12 vermez; altına da satılmamalı. Oyuncuyu 4,5' aldık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Törenin oyuna etkisiyle Olcayın etkisi sezonu değerlendirdiğinde hiç farklı değil diyorsan
O zaman tamam
Töreden başka oynayan yoktu bi ara takımda

Çevrimdışı TØLGA

demba gidiyo arkadaşlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

Antebe verelim kimseyi almayalım
Muhammed Demir iyi yedek olur yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Biraz araştırdım, töre yaşında yada yakın yaşta aynı mevkide oynayan oyuncular arasında töre gol anlamında çok gerilerde.

Çevrimdışı f_madida

Olcay istatistikte Töreyi 2 ye katlamış. Baksan ikiside kanat, ikiside kanat değiştirerek oynamış.

Ama Olcayı bedava verin gitsin deniyor, töresiz ölürüz biteriz değer biçilemez bir oyuncu deniyor.

Ya kardeşim açıklayın, neden?

Abartısız söylüyorum, töre, olcaydan daha fazla top kaybetmiştir ezmiştir.

Ama dedim ya, ver töreye, iki ters çalım yapsın taraftar coşsun. Aynı Q7 gibi. Q7 ye hala tapan adamlar, tabi ki gökhan töreci olur.

Kusura bakmayın, harlem takımına oyuncu bakmıyoruz, skora katkı istiyorum ben.

Beşiktaşın kanat forvetleri 10 gol 10 asistleri zorlamalı.

4 gol 7 asistle gözüme dahi gözükmesinler.

Peki Olcay hangi maclarda yapmis o istatistigi Tore hangi maclarda yapmis bir de ona bakmak lazim...Liverpool'a karsi pozisyon uretmekle ligin alt siralarindaki takima karsi uretmek ayni is degil...Hollanda'ya karsi bile ayakta duran tek adami Tore'ydi millilerin.

Olcay milli takimda ne zaman is yapti mesela, ya da hic adam gibi bir performans sergiledi mi? Hayir, her aldigi topu geriye oynayan bir adam, istatistige bakarsan bu mantikla pas yuzdesi de yuksek cikar, sonucta kaptirmamis topu, kaptirmamis da ne yapmis peki hep atagi geri cevirmis... Bir kere kuvvetli degil, hizli degil, teknigi de cok iyi degil. Tore'yle Olcay arasinda daglar kadar kalite farki var.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Töre'yi 7-8'e satmayı düşünüp; Porto'ya imrenenler var ise kusura bakmayın size Necip Uysal fazla.

Töre, Uefa'da ki performansını ŞL'de gösterseydi. 2 tane de Milli maçta parlasa idi. Arda Turan parasıydı.

Arda, Euro 2008 performansı ile gitti; Atletico'ya.

12 veren varsa Töre buyursun gitsin.

Ayrıca Töre'nin yıllık kazandığı ücrete kimi alabilirsin. Babel bile Töre'den fazla para isteyecek.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 17:34:56 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

G.Töre ile Olcay'ın sezon içerisindeki oyuna kattıkları kalite aynı değildi yalnız bunu da unutmayalım.

Çoğu maçı Töre'nin bireysel becerisiyle açtık.

Belki istatistiklere yansımamış olabilir ama takımın çoğu kötüyken Töre'nin devreye girip sorumluluk aldığını da çok çabuk unutmuşuz.

Satılmamalı diye düşünüyordum ama satılırsa da karşı çıkmam bu saatten sonra.

Tabi yerine kim alınır o da meçhul.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Muhammed Demir iyi yedek olur yahu
5 milyon euro istiyolardı bonservis bedeli  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Törenin oyuna etkisiyle Olcayın etkisi sezonu değerlendirdiğinde hiç farklı değil diyorsan
O zaman tamam
Töreden başka oynayan yoktu bi ara takımda

Yiğitcan ondan da bahsettim. Zaten sırf bu yüzden gözümüze olmazsa olmaz gözüküyor ama o kadar topla oynayıp, tek hücum alternatifi haline gelmiş bir oyuncu 10 gol 10 asistten az yapıyorsa, bi düşünmek gerekmez mi?

Çevrimdışı Deniz

Tore + 10 milyon € ya satilabilir.asagisina satarsak pisman oluruz +10 teklif gelir de satmazsak da pisman oluruz .
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Fb ve Gs Mustafayı alacak kadar akılsız değil
Sakatlanmadan nasıl oynayacak acaba kalas arkadaşımız?
Bu paralara sözleşme uzatmak da enayilikten başka bir şey değil
Kalenin önüne direk dikseler daha çok gol atar

Mustafa'yı ön yargı ile seyrediyorsunuz. Mustafa ilginç bir futbolcu, direk bir mevkiisi yok bana göre, forvetin etrafında serbest oynatılabilir. Çok önemli olan top tutma ve saklama yeteneğine sahip, bu özellik takımını ve topu rakip sahada tutar, tüm takımı rahatlatır. Gerektiği kadar pas becerisi de var, oyun ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Son vuruşlarda sıkıntısı var ama en büyük sıkıntısı kafada, aynı anda çok fazla şey yapmak istiyor, çok fazla efor sarf ediyor, kontrolünü bunun için kaybediyor, sakin kalabilse her şey onun için de bizim için de çok kolay olacak. Hala kendini ispatlama derdinde, aldığı paranın karşılığını veremediğini düşündüğü için böyle bocaladığına ben adım kadar eminim. Şimdi neden yeni sözleşmede o kadar para aldı denilebilir ama takım içinde de bazı dengeler var, bunlar korunmalı... Çok pozisyona girip atamaması mı daha iyi yoksa takımı o kadar pozisyona sokup kaçırması mı? Bazıları parası ödenmediği için kıçını kaldırmazken, Mustafa sahada tüm enerjisini harcıyordu, unutmayın bunları...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...