Fb ve Gs Mustafayı alacak kadar akılsız değil
Sakatlanmadan nasıl oynayacak acaba kalas arkadaşımız?
Bu paralara sözleşme uzatmak da enayilikten başka bir şey değil
Kalenin önüne direk dikseler daha çok gol atar
Mustafa'yı ön yargı ile seyrediyorsunuz. Mustafa ilginç bir futbolcu, direk bir mevkiisi yok bana göre, forvetin etrafında serbest oynatılabilir. Çok önemli olan top tutma ve saklama yeteneğine sahip, bu özellik takımını ve topu rakip sahada tutar, tüm takımı rahatlatır. Gerektiği kadar pas becerisi de var, oyun ve pozisyon bilgisi de gayet iyi. Son vuruşlarda sıkıntısı var ama en büyük sıkıntısı kafada, aynı anda çok fazla şey yapmak istiyor, çok fazla efor sarf ediyor, kontrolünü bunun için kaybediyor, sakin kalabilse her şey onun için de bizim için de çok kolay olacak. Hala kendini ispatlama derdinde, aldığı paranın karşılığını veremediğini düşündüğü için böyle bocaladığına ben adım kadar eminim. Şimdi neden yeni sözleşmede o kadar para aldı denilebilir ama takım içinde de bazı dengeler var, bunlar korunmalı... Çok pozisyona girip atamaması mı daha iyi yoksa takımı o kadar pozisyona sokup kaçırması mı? Bazıları parası ödenmediği için kıçını kaldırmazken, Mustafa sahada tüm enerjisini harcıyordu, unutmayın bunları...