Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Çebi, ‘’Demba Ba ile ilgili henüz biten bir şey yok. Gelen teklifi bizim kabul ettiğimiz, Demba Ba’nın etmediği iddiası doğru değil’’ dedi. RESMİ TEKLİF ALDIK, 12 MİLYON EURO İSTİYORUZGökhan Töre için teklif aldıklarını belirten 2. Başkan Çebi, ‘’Gökhan için resmi teklifler aldık. Ama beklentimize uygun değil. 12 milyon Euro istiyoruz. Olmazsa takımda kalır. Bu rakamı veren olursa. Kabul ederiz’’ şeklinde konuştu.Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe’den ayrılan Mert Günok’un gündemlerinde olmadığını söyledi.
Evet ANÇ güzel söylemiş , 12 milyon € ya ben tamamım , 12 milyon € getiren alsın götürsün Töreyi
Mitroglou'na hayal diyenlere şaşırıyorum arkadaş bugün Fulham'a 5-6 milyon teklif yap yarın oyuncuyu İstanbul'a gönderirler.
12 diyorsa amaç 12 değildir, muhtemelen 8 falan teklif geldi biraz daha çıkıp 10 versinler diye diyordur. 10 verirlerse Töreye elveda...
Daha Ba'nın bonservis taksidini ödeyeceğiz onu da atlamayalım
dün can çalışkan paylamıştıhttps://twitter.com/canncall/status/611649386708398081
Şu Konoplyanka'yı kadrolara yazıp yazıp durmayın o adam bize gelmez
Ben tavım bu kadroya.
Sonunda Dnipro'da kalacak bence
Adamın bildiğin bonservisi var resmen, free falan değil bu adam. Şimdi belli oldu kimsenin neden ilerleme kaydedemediği. Aslında bu işimize gelir, yani adama çok para veren takımın işine gelir, 25 yaşında adam yap 5 senelik anlaşma, 30 yaşında da kime kaça giderse ver %40'ını tamam işte, sanki bonservisine para sayıyorsun. Zaten bonservisten para kazandığımız görülmemiş, %40'ını versen nolur vermesen nolur. %30-%25 arası biter bu iş...Madem böyle pazarlıklar yapılıyor bizim duyum işleri bakanları neden bundan habersizdi?
Bence imkansız GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atiba yerine Tolgay, Tolgay yerine Fer, Vlaar yerine Škrtel
1m euro kaldı bu ay sonuEdit:Ovv 3m euroymuş
Acaba yönetim duddak transferiyle bize bi süpriz yapar mi ?