2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940883 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Isla'ya ben de tamamım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Allah islah etsin  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Isla'ya ben de tamamım.
Nasıl oyuncu abi? Karşılar mı beklentilerimizi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl oyuncu abi? Karşılar mı beklentilerimizi?

Tekniği çok iyi değildir latin Amerikalılara göre.

Ama çok diri sert 90 dk ciğersiz gibi oynar hiç düşmez oyundan.

Agresif hem de baya baya agresif. Öyle ki 4-5 maç sonra Şenol Güneş sağ bekten vazgeçip Atiba yerine ön liberoya koyarsa şaşırmayın çünkü orjini orası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tekniği çok iyi değildir latin Amerikalılara göre.

Ama çok diri sert 90 dk ciğersiz gibi oynar hiç düşmez oyundan.

Agresif hem de baya baya agresif. Öyle ki 4-5 maç sonra Şenol Güneş sağ bekten vazgeçip Atiba yerine ön liberoya koyarsa şaşırmayın çünkü orjini orası.

Biraz maxi'lik var o zaman :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Benim Kaderabek kaçtığından beri keyfim yok.

Çünkü her sene 7-8 asist alıp 3-4 gol alıp taş gibi savunma yapacak hırslı disiplinli taş gibi adamı kaçırdık.

İki katına da satacaktık aldığımızın çok yazık oldu.

Isla savunma kısmını halleder ama hücumunu Kaderabek kadar yapamaz tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Herkes kadro yazıyor bende yazayım 1 tane  :kop:

Ochoa-Glen-Britos-Pedro-Tosic-Tolgay-Veli-X-Sosa-Töre-X

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Rahman Baba için chelsea 15 milyon poundluk teklif yapacakmış.Transfer döneminin başında bize gelsin diye konuşuyorduk

Çevrimdışı Çağrı

Rahman Baba için chelsea 15 milyon poundluk teklif yapacakmış.Transfer döneminin başında bize gelsin diye konuşuyorduk

Aslında 6 ay önce konuşuyorduk ama 6 ayda çok fazla yol katetti 1 boy daha atlarsa Alaba seviyesine çıkacak artık o da kaçtı gitti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş'ta beklenen gelişme... Demba Ba, Çin ekibi Shangai Shensua'ya satıldı...
Beşiktaşlı yönetim ile Senegalli forvet Paris'te buluştu ve teklifleri masaya yatırdı... Acil paraya ihtiyacı olan ve transfer için kaynak bulması gereken Kartal, Demba Ba'ya Çin'e gitmesi konusunda ikna etti. Bu satıştan Beşiktaş 14 milyon Euro alacak. Demba Ba'ya da yıllık 6 milyon Euro ödenecek... Ba'ya ayrıca yönetim alacağı bonservis ücretinden de pay verilecek.
Demba Ba, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro alıyordu ve 3 yıl daha mukavelesi vardı. Siyah-Beyazlılar'ın ocak ayından beri golcü oyuncuya ödeme yapamıyordu.
Transferin iki gün içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Haber sitesinden aldım geldim

Benim Kaderabek kaçtığından beri keyfim yok.

Çünkü her sene 7-8 asist alıp 3-4 gol alıp taş gibi savunma yapacak hırslı disiplinli taş gibi adamı kaçırdık.

İki katına da satacaktık aldığımızın çok yazık oldu.

Isla savunma kısmını halleder ama hücumunu Kaderabek kadar yapamaz tabi ki.
Maxi , Benficayla anlaşamamış :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

@Yusuf Tekeli @Yunus Emre Dökmeci Beyler suyunu çıkarmayın transfer başlığından inciye çevirdiniz  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Maxi , Benficayla anlaşamamış :busted_cop:
Portoyla anlaşmış diye okudum

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ta beklenen gelişme... Demba Ba, Çin ekibi Shangai Shensua'ya satıldı...
Beşiktaşlı yönetim ile Senegalli forvet Paris'te buluştu ve teklifleri masaya yatırdı... Acil paraya ihtiyacı olan ve transfer için kaynak bulması gereken Kartal, Demba Ba'ya Çin'e gitmesi konusunda ikna etti. Bu satıştan Beşiktaş 14 milyon Euro alacak. Demba Ba'ya da yıllık 6 milyon Euro ödenecek... Ba'ya ayrıca yönetim alacağı bonservis ücretinden de pay verilecek.
Demba Ba, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro alıyordu ve 3 yıl daha mukavelesi vardı. Siyah-Beyazlılar'ın ocak ayından beri golcü oyuncuya ödeme yapamıyordu.
Transferin iki gün içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Haber sitesinden aldım geldim

Yahu 14 milyona gitse keşke. Gerçekten gitsin yani. Akıllı kullanırlarsa;

1 milyon Mitroğlunu kiralarsın.

13 milyon gibi para kalıyor eline. Dzsudzsak ve taş gibi stoper alınır o paraya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Factatum

Anlatmak istediğim bu değil. En başta gösterilen kontrolsüz sevgi bu işi buraya getiriyor.

Klasik Beşiktaşlı abartması işte! Maalesef bir dolu örnekleri var.  :akuma:
Bunlar hep sportif başarısızlıklar yüzünden. Psikolojide yansıtma diyoruz biz buna.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli @Yunus Emre Dökmeci Beyler suyunu çıkarmayın transfer başlığından inciye çevirdiniz  :akuma:
:kop: Eyvallah abim, eyvallah :D