2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940675 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Almeida mı her maçını izler portekizce öğrenip kufrederim zaten 3.  Siradayim hiç problem değil

Çevrimdışı Hicks

Alın size süper bir kanıt işte, Almeida kazması bile sakatlanana kadar bir devrede 11 gol attı bu ligde. Yapılması gereken çok basit, forvetlerinsen birinin bildiğin öküz gücünde olması lazım, diğeri de gezici daha serbest top tutabilen hızlı bir forvet olması lazım. Mitroglou - Guidetti ikilisini bizim lig için hayal bile edemiyorum, gol rekorunu kırarlar herhalde...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı kaanzor

Dün rüyamda takımı gördüm beyler rahat olun  :evillol: ilk maç ankarada gençlerle oynuyoduk bende stadtan izliyodum

Günay
johnson vlaar  milo tosic
           veli
     tolgay sosa
töre    kerim  olcay
           cenk

Kadro buydu  :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 
Şamil Cinas haberi benim değil..
Haber Bursa kaynaklı..
İddia olduğu belirtilmiş.Bazı siteler ''kesin'' diye veriyor.
Öyle değil.

Her  yazılana sövüp  sayanların  dikkatine........

Çevrimdışı Hicks

Dün rüyamda takımı gördüm beyler rahat olun  :evillol: ilk maç ankarada gençlerle oynuyoduk bende stadtan izliyodum

Günay
johnson vlaar  milo tosic
           veli
     tolgay sosa
töre    kerim  olcay
           cenk

Kadro buydu  :lol:

Zaten ancak rüyanda 12 kişi ile oynarız. 😃

Çevrimdışı kaanzor

Zaten ancak rüyanda 12 kişi ile oynarız. 😃

Aynen abi işte bende ona gülüyorum ya sabahtan beri

hatta kalktığımda lan acaba olcay olmazsa kerimmiydi diye düşündüm yok ama o lig tv nin kadro sunumunda birebir böyleydi hayırdır inşallah   :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Forza.55

almeidayı futbolcu sanıp isteyen insan futboldan anlamıyordur.o futbolu hobi diye oynayan birisi(halı sahada hiçbirşeye yaramayan fasulyeler olur ya he ondan) gerçek mesleğini araştırıp bulmak lazım.

Çevrimdışı Serkan P.

Ospina Volkan
Muslera Mert
Tolga Cenk  :D

Çevrimdışı Hicks

almeidayı futbolcu sanıp isteyen insan futboldan anlamıyordur.o futbolu hobi diye oynayan birisi(halı sahada hiçbirşeye yaramayan fasulyeler olur ya he ondan) gerçek mesleğini araştırıp bulmak lazım.

O heriften bir yol olmaz, aynen Tolga'dan da olmayacağı gibi... Adamlar bitmiş, hayatı bırakmış, bir bıkkınlık, bir uyuşukluk. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ya, Almeida'nın 1 metreden gol kaçırınca ruhsuz ruhsuz omuzlarını düşürüp yürümesini, zürafa gibi boyu ile stoperlerden 1 tane kafa topu alamayıp her defasında başını ellerinin arasına alıp faul beklemesini, Tolga'nın uyuşuk uyuşuk hareketlerini, hasbel kadar top çıkartmak için yere düşerse bir daha yerden bile kalkamadan sakatlanmasını, yediği gol %100 kendi hatası olmasına rağmen sanki arkadaşlarının suçuymuş gibi onlara bağırıp çağırmasını... Futbolcu dediğin zıpkın gibi olacak arkadaş, full konsantre olacak, devamlı topu, rakibi, oyunu kovalayacak.

Şu adamın konsantrasyonuna bakın, bir de Tolga'nın haline bakın:

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 10:44:22 kcptl ]

Çevrimdışı ahmetx

Demba ba nın 6 milyon € ya EPL ye serbest kalacağı maddesi doğru değildir bence yoksa öküzün aklına karpuz kabuğu meselesi olur tamda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hicks

Demba ba nın 6 milyon € ya EPL ye serbest kalacağı maddesi doğru değildir bence yoksa öküzün aklına karpuz kabuğu meselesi olur tamda

Zaten biz 6m'a almadık mı? Aynı paraya serbest kalma maddesi koyacak kadar şaşırmamışlardır ya, yok canım, o kadar da değil. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oha Bursa ya bakın hele , Şimdide Mert le Egemenin peşindelermiş, alırlarsa buyuk iş yaparlar ayrıca taş gibi takım olurlar , Şaka maka Bursa bile 10 Numara takım kuruyor, bu sene işimiz gerçekten zor... 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

ROMAN WEIDENFELLER çıktı şimdi de
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Oha Bursa ya bakın hele , Şimdide Mert le Egemenin peşindelermiş, alırlarsa buyuk iş yaparlar ayrıca taş gibi takım olurlar , Şaka maka Bursa bile 10 Numara takım kuruyor, bu sene işimiz gerçekten zor... 
kursun işte ligin kalitesi artsın

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ve harika bir stadyum. Gerçi sene başına yetişmeme ihtimali varmış. Bir iki maç dışarda oynayabilirlermiş.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hicks

İki gündür hissettiğim ne biliyor musunuz? Biz transfer falan yapamayız, onun için elimizdekileri de satıp iyice saçma bir duruma düşmenin anlamı yok. İyi kötü bir sağ bek alsınlar, kimseyi satmasınlar, benim için yeterli, ciddi ciddi... Bu iş yine arap saçına dönecek, elimizdekileri de kaybedeceğiz...

Çevrimdışı Strand Jack

Bu sene 3.lük bile hayal gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok artık ...
Fb şimdide Luis Adiranoyu bitirmek uzereymiş :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

SPORX DIŞ HABERLER - Arjantin ekiplerinden Independiente adına transfer görüşmeleri yapan menajer EzequielManera, Beşiktaş'ta forma giyen JoseSosakonusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ezequiel Manera, Independiente'nin Jose Sosa ile ilgilendiğini ancak bu transferin gerçekleşmesinin çok zor göründüğünü söyledi. Manera, Jose için görüşmelerde bulunduğunu da belirtirken ''İmkansız diye bir şey yok ama çok zor. Beşiktaş ile bu konuda konuşuyoruz. Sosa'ya yılda neredeyse 4 milyon euro veriyorlar ve hemen hemen her maç oynadı. 15 gün önce Beşiktaş Başkanı ile Jose Sosa konusunda görüştüm. Sosa takıma bu sezon çok büyük katkı sağladı ve onlar için iyi bir yatırım. Oldukça karmaşık bir konu ama imkansız diye bir şey yoktur'' ifadelerini kullandı.

Ezequiel Manera aynı zamanda bu konu hakkında Sosa ve Independiente teknik direktörü Pellegrino ile konuştuğunu da söylerken, ''Pellegrino'yla da Sosa'yla da konuştum. Onu almak çok zor ama gelmesi Independiente için çok iyi olacaktır. Ama dürüst olmalı ve bunun çok zor olduğunu tekrar söylemeliyim'' dedi.

Jose Sosa'nın 2018 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor.

:ebebe: :ebebe:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tomris retweetledi
 Gökhan ✌️ ‏@Gur1971  17 dk.17 dakika önce İstanbul, Türkiye
Adamın dibi Bilic, Çin'den gelen piyangomuzu da iğdiş edip Demba'yı 6m'a Westham'a alıyor. Geldiği güne lanet olsun, loser! Safi zarar.

Ne diyor abi bu :alala: :akuma: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Tomris retweetledi
 Gökhan ✌️ ‏@Gur1971  17 dk.17 dakika önce İstanbul, Türkiye
Adamın dibi Bilic, Çin'den gelen piyangomuzu da iğdiş edip Demba'yı 6m'a Westham'a alıyor. Geldiği güne lanet olsun, loser! Safi zarar.

Ne diyor abi bu :alala: :akuma: :alala:

zırvalıyor

Çevrimdışı Strand Jack

Sessizce o twitterlarınızı kapatın bence her şeyin baş sorumlusu orası  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok artık ...
Fb şimdide Luis Adiranoyu bitirmek uzereymiş :akuma:

Hep alıyomus ediyomus  görüşüyormuş  hiç kesin bişey yok arkadas gelen tek adam var  Kjaer  oda  8 milyon bonservis  Yıllık 4 milyon  iyi oyuncumu evet ama  o para edermi kesinlikle hayır bu  adamı  wolsburgda izledim bu kadar abartılı yönünü görmedim acıkcası ..

gelsin nani

gelsin mirallas

gelsin ospina

gelsin mıtroglu

gelsin adriano

ozaman tebrik ederiz ama  görüşlen  her adamı  almış gibi konusuyoruz  burada Nani için yıllık 6 milyon Euro  talep etmiş menajeri ayrıca M.UTD ise Bonservis için 15 miyon euroo istemiş kolaymı okadar sanıyorsunuz..

Alsın tebrik ederiz  zaten bu yukarda  yazılan kadroyu kurmak değil.

Liverpool ile sözleşmesi sona eren Glen Johnson, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

Daily Mail
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağatay

Liverpool ile sözleşmesi sona eren Glen Johnson, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

Daily Mail

hayır glen de olmazsa sağ bek te ne yapacaz o da meçhul
glen dışında ilgilenilen başka bir alternatif var mı ?
Hope for the Best, Plan for the Worst