Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emin ol Buraktan daha verimli olur
babel işi olur ama
biz kanatta acaba diyoruz babel için forvette artık ne diyimki
Bu arada M'bia gelmez bu tarafa da. Trabzon sağolsun adamın piyasasını öküz gibi yükseltti. Bizim verdiğimiz teklifi bile kabul etmez. Ki bence öyle gerekli bir insan değil.
egemen gelir bize en kısasından
glen johonson egemen korkmaz ve babel yeni oyuncularımız olur
mbia imza parasını peşin istemiş ts taksit yapmak istemiş anlaşmazlık ondanmış..
hedef ne 4.lükmü
iho vurur onu
Arkadaşlar selamlar uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olarak devam etmeye karar verdim umurum güzel transfer haberleri alırız burada beraber, şöyle kendi çapımda transferleri değerlendirirsem demba + 1 oyuncu satılırsa cok saglam paralar elde ederiz yerlerine kaliteli oyuncular alınıcağını düşünüyorum öyle çok umutsuz değilim bazı arkadaşlar gibi yeri dolmaz falan deniyor futbolda yeri dolmayacak adam yoktur yeter ki ileri uç geriden kanatlardan iyi beslensin bizim geçen seneki en büyük problemimiz beklerin hatta gökhan ve olcayın içeriye yeterince kaliteli orta açamamasıydı bu sezon bu durumu değiştirirsek alınacak yeni transferlerle inş şampiyon oluruz
Egemen'i başkan istemiyor yoksa imzayı atmıştı