2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919007 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Emin ol Buraktan daha verimli olur :tabe:
bugün oruç zor geçti seni için galiba  :evillol: :evillol:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

babel işi olur ama  :icool:
bana uyar çok sıkıntı değil babel  :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

@ChnLzoglu  25 sn.25 saniye önce
Glen jhonson transferi icin soledigini aynen yaziyorum
Bitti denilio abi dedim
Ozaman dogrudur dedi. Direk Erdal Torunoğullarıyla konuşmasını yazmış ben güveniyorum bu adama
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı talha

Bu arada M'bia gelmez bu tarafa da. Trabzon sağolsun adamın piyasasını öküz gibi yükseltti. Bizim verdiğimiz teklifi bile kabul etmez. Ki bence öyle gerekli bir insan değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

biz kanatta acaba diyoruz babel için forvette artık ne diyimki  :evillol: :evillol:
tamam babel forvet santrafor değil.4-3-3 versiyonun kanadında oynar ortasında oynayamaz.belki 4-4-2 oynar ama bu adam hollandalı.

Çevrimdışı Efe

egemen gelir bize en  kısasından  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

glen johonson egemen korkmaz ve babel yeni oyuncularımız olur  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bu arada M'bia gelmez bu tarafa da. Trabzon sağolsun adamın piyasasını öküz gibi yükseltti. Bizim verdiğimiz teklifi bile kabul etmez. Ki bence öyle gerekli bir insan değil.
Bence gerekliydi ama bu saatten sonra mantıklı olmaz alınması.(Atiba kaldığı için yani)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

sevgili fikret başkan varken takımda o adam gelmez na buraya yazıom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Forvetle santrafor farklı şey. Hücumcu adam forvettir zaten. Babel de bu takımda santraforu geç kanat dahi oynamaması gereken biri. Şut atıyor diye adam alacaksak serbest sakoyu alalım o da iyi şut atıyor

Çevrimdışı Deniz

mbia imza parasını peşin istemiş ts taksit yapmak istemiş anlaşmazlık ondanmış..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Egemen'i başkan istemiyor yoksa imzayı atmıştı :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu babel hastalığı nereden çıktı anlamadım.

Konuşa konuşa adamı zihninizde iyice yıldız yaptınız (linnes gibi)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TØLGA

glen johonson egemen korkmaz ve babel yeni oyuncularımız olur  :icool:
hedef ne 4.lükmü  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

.beşiktaşa gelmek için türkiye fiyatları geçerli trabzona katar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan Egemene KIL , almaz onu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

mbia imza parasını peşin istemiş ts taksit yapmak istemiş anlaşmazlık ondanmış..
iho vurur onu  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı genki1914

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olarak devam etmeye karar verdim umurum güzel transfer haberleri alırız burada beraber, şöyle kendi çapımda transferleri değerlendirirsem demba + 1 oyuncu satılırsa cok saglam paralar elde ederiz yerlerine kaliteli oyuncular alınıcağını düşünüyorum öyle çok umutsuz değilim bazı arkadaşlar gibi yeri dolmaz falan deniyor futbolda yeri dolmayacak adam yoktur yeter ki ileri uç geriden kanatlardan iyi beslensin bizim geçen seneki en büyük problemimiz beklerin hatta gökhan ve olcayın içeriye yeterince kaliteli orta açamamasıydı bu sezon bu durumu değiştirirsek alınacak yeni transferlerle inş şampiyon oluruz  :ok:
Guti14

Çevrimdışı Kemal

Egemen Korkmaz in bizi en kötü günümüzde birakmasindan ziyade FB adamı kronik diz sakatligindan saliverdi yani çok büyük hata yaparız

Çevrimdışı Çağrı

İlk transferimize kadar bir şey yazmayacağım artık yoruldum yazmaktan okumaktan yaprak kımıldamıyor maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olarak devam etmeye karar verdim umurum güzel transfer haberleri alırız burada beraber, şöyle kendi çapımda transferleri değerlendirirsem demba + 1 oyuncu satılırsa cok saglam paralar elde ederiz yerlerine kaliteli oyuncular alınıcağını düşünüyorum öyle çok umutsuz değilim bazı arkadaşlar gibi yeri dolmaz falan deniyor futbolda yeri dolmayacak adam yoktur yeter ki ileri uç geriden kanatlardan iyi beslensin bizim geçen seneki en büyük problemimiz beklerin hatta gökhan ve olcayın içeriye yeterince kaliteli orta açamamasıydı bu sezon bu durumu değiştirirsek alınacak yeni transferlerle inş şampiyon oluruz  :ok:
Hocam :hosgeldin katılımlarını bekliyoruz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin doğru tespitler ama Demba ba yeri zor dolacak bir adam şu şartlarda ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Egemen'i başkan istemiyor yoksa imzayı atmıştı :D
evt başkanı ikna eden çıkar yine ama şu bi gerçek egemen bizden gitmekle hata yaptı geri dönmek isteyip buzları eritebilir he gelsede yine yabancı stoper şart
Şampiyon Beşiktaş JK