2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918893 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam biliyorum bende liverpoola atmadı ama diyorum önünde kaldı top pozisyon pozisyon konuşmayalım da  :kop: :kop: kulübün içinde bulunduğu zor durum var 13-15 milyon para kazanacaksak satarlar stada harcarlar birazını
Stada harcanacak bir şey kalmadı neyini harcayacaklar daha saçmalamayın. Pozisyon olayına girmek saçma ama sırf clde üç gol attı diye bir adamı almak gibi bir düşünce olursa bende yazarım böyle bir şey umarım satılmaz Demba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

YAV HE HE  :evillol: :evillol:
Vallaha ne dersen de @Tolga
Benim kafama yattı , Demba ba satılırsa iyi bir forvet alma şansımız varmı ?? Yok !
Çözüm : Al Babeli koy forvete.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Cillessen komple bi kaleci Neto ayakları zayıf biraz ben Cillesseni Muslera ayarında göruyorum
Bende Cillesseni beğenmiyorum tercih meselesi.

Çevrimdışı JoseDemba

Ba'yı satıp forvet almadan devam etsek Konopu alsak kaleci alsak olmazmı Cenk'e güvenmeliyiz bence yaşıda geçmeden
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Strand Jack

Bak Bu olay kafama yattı :tabe:
Demba ba giderse , Konop gelir sola kanada
Babel de forvete , Babel forvet oynarmı ? Oynar Çok NET :bandit: :tabe:

Bugattiden inip şahine binmek gibi olur bu  :lol:

Çevrimdışı Baba1903

Benim kafama yattı , Demba ba satılırsa iyi bir forvet alma şansımız varmı ?? Yok !
Abi babel ancak Konoplyankanın yedeği olur bizde ne Babeli ya forvette Babellemi kazancaz uefayı

Çevrimdışı Tolga

Atınç ve Ersan'a teklif varsa hiç düşünmeden kabul edilmeli ama hiç sanmıyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ba'yı satıp forvet almadan devam etsek Konopu alsak kaleci alsak olmazmı Cenk'e güvenmeliyiz bence yaşıda geçmeden
Cenk'e güvenirim de yedeği Pektemek ise olmaz :)

Cenk Tosun varken Babel mi oynar forvette :)
Hemde Efsane oynar :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dün gece, brezilya maçını izlerken sıkıldım maçtan ve durup düşünmeye başladım, bu futbol nasıl daha çekici daha izlenir hale gelir dedim kendi kendime.

Öncelikle basit futbol kuralları değiştirilirse, daha akıcı oyun sağlanırsa güzel bir gelişim olur diye düşündüm.

Örneğin, Ceza sahası içindeki pozisyonlar ofsayt olmasın gibi. Yani şu şekilde düşünün, Sağdan orta geldi, ceza sahasında oyuncu aşırttı arka direkte oyuncu tamamladı ama ne o adam 1 mt ofsayt vs.. İptal edilse faydası olacaktır.

Biraz absürd gibi gözükebilecek ama özünde faydalı olabilecek bir diğer değişiklik de, misal korner kullanırken rakibin yaklaşabildiği bir mesafe vardır, çizgi vardır hatta oyuncular anlasın diye mesafeyi, aynı şeyi, korner çizgisine paralel taç kenarında da yapacaksın, oradan atılacak taçlar, ayakla oyuna sokulabilmeli.

Ne kadar duran top, o kadar gol. Maksat gol ise futbolda.

Ama en önemli değişiklik oyun kuralında olmalı.

Şöyle ki. 0-0 biten maçlar hepimizin malumu. Sıkıcı sinir bozucu. 60 dk dan sonra herkes 1 puana razı, al ver hiç risk yok.
Yada, Misal Beşiktaş ile antep oynuyor. dk 60 oldu. Antep 0-0 bitsin gideyim diye iyice oyunu çirkinleştirecek vs..

Bunun önüne geçebilmek için, 0-0 sona eren maçlara 0 puan uygulaması getirilmesidir. Böylece takımlar, 0-0 kalayımda puan alayım diye düşünemeyecek, ha 0 puan almışım ha kaybedip 0 puan almışım, en azından gol atarsam bir şansım olur diye düşünecek.

Bir de saha dışı faktörüne gelelim. Aslında asıl bahsetmek istediğim şeye, sabrinin aldığı parayı duyunca kan beynime sıçradı resmen.

Tüm Fifaya bağlı ülkeler bir araya gelecek ve a-z istisnasız tüm kuluplere Oyuncu maaşları konusunda kısıtlama getirilecek.

Ne demek ya senede 40 maça çıkacak diye adama 2.5 milyon euro. Messiye 11-12 milyon euro ronaldoya 17 milyon euro. Paralara bakın arkadaşlar. Tribüne gelen adam nasıl geliyor kimbilir, bir de şu adamların aldıkları paraya karşılık nazları kaprislerine bakın.

oturacaklar, her ligde her takımın son 10 sene, max verdikleri maaş bütçesi neyse (Misal Demba ba 3 mu alıyor) Beşiktaşın maksimumunu bu rakam üzerinden hesaplayın. Real madrid Ronaldo (17 mi alıyor, oradan hesaplayacağız)

Bu rakamların %60ını kısıtlayacaksın. Kalan %40 üzerinden ödeme yapacaksın.

3 milyon Senin verdiğin maksimum ücret değil, Maksimum ücretin 1.200 olacak misal.
17 milyon euro tavan ücreti olan takımın, maksimum vereceği para 6.8 milyon euroya düşecek.

Pektemek mesela 1.700 alıyor. Alacağı para, 680 bin euro

Onlar bile bana fazla geliyor da.

Velhasıl kelam, Tribündeki adam ile, sahada ki adamın arasında ki makas daralırsa, futbol inanın daha izlenir hale gelecektir.

Ben şimdi bunları neden yazdım, niçin yazdım, gördünüz işte, oturdum yazdım.. Şaka bir yana, sabrinin aldığı parayı görünce, kendime gelemedim uzun süre, yazmak istedim

Çevrimiçi Samet Ç

Hemde Efsane oynar :tabe: :tabe:
Şu Babel'i sırf senin için alsınlar sene sonu ne diyeceksin çok merak ediyorum. Gerçi devre arası saydırmaya başlarsın orası ayrı :D

Çevrimdışı TØLGA

Takma bu kadar babel oynamaz forvette  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sen kolay mi saniyorsun kanat oyuncusunu tek forvet oynatmayi pozisyon alamaz nerde duracağını bilemez kanattan iceri girip gol vurusu yapmak farkli forvet olarak gelen topu gol yapmak farkli olay futbol okadar basit degil yunusemre

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Liga Spor ‏@ligaspor  7 dk.7 dakika önce
Stephane Mbia: "Trabzonspor ile anlaşmadım. Gidip tesisleri gezdim, yöneticilerle görüştüm, ancak anlaşma olmadı.”

Bugattiden inip şahine binmek gibi olur bu  :lol:
Şu Şartlarda Demba ba yı elimizde tutmamız çok zor , Yerini doldurmamız da çok zor ...
Bu nedenle ben Babel in forvettede İyi İş çıkaracagını düşünüyorum ki Asıl Mevkiii zaten forvet :bandit:

Çevrimdışı Scout

Hadi Be Konoplyanka
Pika Pika

Çevrimiçi murat

Stephane Mbia: "Trabzonspor ile anlaşmadım. Gidip tesisleri gezdim, yöneticilerle görüştüm, ancak anlaşma olmadı.”
O zaman Çök çök çök :ishock: :ishock:
Başkan bu fırsatı kaçırma , 2.ci kez Ts nin foto çekildiği adamı al efsane ol :halay:

Çevrimdışı TØLGA

başka sıkıntıları var o adamın ya problemli biriymiş
ben bizimkilerin saha dışında sıkıntı olduğu için teklif yapmıyolar diye duydum
ne kadar doğru bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

O zaman Çök çök çök :ishock: :ishock:
Başkan bu fırsatı kaçırma , 2.ci kez Ts nin foto çekildiği adamı al efsane ol :halay:
Atiba ile sözleşme imzalandıktan sonra Mbia'yı almazlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yahu tamam sabri çok para alıyor da bizde daha kötüsü var sabri en azından senede 25 maç oynuyor, bizim 20 milyon TL verdiğimiz adam senede 10 maç oynamıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  2 dk.2 dakika önce
Sevilla’nın Kamerunlu oyuncusu Mbia, Trabzonspor'la anlaşamadığını açıkladı

:kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

babel forvet efsane  :o_o:
Babelin asıl mevkiii forvet değil mi ?? Ben mi yanlış biliyorum :alala:
Liverpool da , Hollanda Milli takımında Forvet oynadı :bandit: