2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914450 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Oda olabilir ama ben Türkiyenin en güzel lokasyonu için Vodafone'un verdiği paranın koca bir hiç olduğunu düşünüyrum sanırım..

Orası çok farklı bir yer. Cidden eşi benzeri yok bence. Forma sponsorluğu ile beraber bedavaya getirdiler.
Volkan abi adamlar 2 senedir olmayan stada para ödüyor dünyanın reklamını yapıyor.

Çevrimdışı ozan062

Ba`nın yerine mitroğlu diyen vardi fener ile anlasmis klubü ile anlasmayi bekliyolarmis duyurulur

baya üzüldüm bu habere belki içlerinde ospinadan sonra üzüldüğüm tek haberdi.....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Sener sozlesmesini feshetti
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

baya üzüldüm bu habere belki içlerinde ospinadan sonra üzüldüğüm tek haberdi.....
Adamlar resmen Coştu
Bunun olacağı belliydi , Çarşambanın gelişi salıdan belli olur derler :evillol:
Gs 4.cu yıldızı taktı , Sıra onlarda ! Onun içinde herşeyi yapıyorlar maalesef :by2:
İşin Özü Bize yine HÜSRAAAAANNN FERYAT FİGANN :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hicks

Mitroglou bu lig için biçilmiş kaftan, bence şu ana kadar yaptıkları en iyi transfer olur eğer doğru ise. Yedeği de Fernandao, bu takımın bütün futbolcularını hazır tutabilirse yeni hocaları, bu sene FB çok can yakar...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı TØLGA

Bizim duyukculara ne oldu sayi yaaa gitti flen diyen gördüm :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Stoper alınmazda şaşırmayın Toraman geri dönüyor.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stoper alınmazda şaşırmayın Toraman geri dönüyor.
Yeni stoper transferimiz :bandit:
Toramanı biliç istemiyordu , Biliç gittigine göre oynamasına bi engel kalmadı :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kaanzor

Resim pallaşamaının verdiği eziklik  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Renton

Hatta Orman, "Toroman da dönüyor stoper transfer etmesek de olur.Ersan, Milosevic, Atinc, Tosic, Toroman rahatlıkla sezonu çıkarır" diyor.

Mechul yazmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih Berker

Bu sene 3.bile olamayacağız.

Çevrimdışı JoseDemba

Hatta Orman, "Toroman da dönüyor stoper transfer etmesek de olur.Ersan, Milosevic, Atinc, Tosic, Toroman rahatlıkla sezonu çıkarır" diyor.

Mechul yazmis
Sallıyor ya muhtemelen yaşı 15 dir bu kadar saçmalamazlar herhalde
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ersoy

Bu sene 3.bile olamayacağız.
Bursa bizden daha iyi kadro kuruyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

transfer sezonu daha bitmedi durun hele transferleri yapalım bir ondan sonra hep beraber eleştirirz bekliyorum ben merakla hamleleri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Basketde de transfer yasağı yemişiz. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Basketde de transfer yasağı yemişiz. :bandit:
yeni birşey değil aslında o oyunculara olan borç ödendiğindiği anda kalkıyor yasak ödenirmi  :dontknow: :dontknow:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hicks

Demba Ba'nın full orjinal röportajını merak edenler için:

http://www.worldsoccer.com/features/demba-ba-unfinished-business-with-the-premier-league-362938

Basında çıktığı gibi sert açıklamalar yok burda, gayet düzgünce anlatmış adam. Basının oyununa gelmeyin!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gençler bu ne ümitsizlik böyle. İçimi kararttınız resmen. E size göre hedef üçüncülük olsun hiç üzülmeyelim. Biraz ümitli şeyler yazın ki maçlara daha bilenmiş gidelim  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Strand Jack

Tamam işte Toraman döner,bide Glen ya da ayarında bir topçu daha gelir onlar sağ,biz selamet devam ederiz  :D

Çevrimdışı GökhanG

O değilde şaka maka biz beşiktaşlılar dışında herkes Türkiye'de iki büyük var muhabbetini yapıyor az önce spor salonunda fbli gsli elemanlar tartışıyordu fb li diyor: çok kararlıyız bu sene 4.yıldız kesin bizde gs ile belki çekişiriz,beşiktaş zaten artık 3. Büyük dedi gs li de onları ben rakipten saymıyorum falan dedi dayanamadım girdim muhabbetlerine adam kardeş sen 20 yaşındasın kaç şampiyonluk gördün benim 5 Yaşında oğlum var 4 şampiyonluk gördü dedi adama bişey diyemedim sinirden 70 kilo bench press bastım  :steamed: :steamed:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı TØLGA

O değilde şaka maka biz beşiktaşlılar dışında herkes Türkiye'de iki büyük var muhabbetini yapıyor az önce spor salonunda fbli gsli elemanlar tartışıyordu fb li diyor: çok kararlıyız bu sene 4.yıldız kesin bizde gs ile belki çekişiriz,beşiktaş zaten artık 3. Büyük dedi gs li de onları ben rakipten saymıyorum falan dedi dayanamadım girdim muhabbetlerine adam kardeş sen 20 yaşındasın kaç şampiyonluk gördün benim 5 Yaşında oğlum var 4 şampiyonluk gördü dedi adama bişey diyemedim sinirden 70 kilo bench press bastım  :steamed: :steamed:
ben dalmamak için ordan uzaklaşırdım direk  :evillol: :evillol:

adamlar haklı ama farklı bir takım tutsam bende öyle düşünürdüm bizim yöneticilerimiz bu duruma düşürdü

diğer takımların taraftarı fikret ormanı çok seviyor neden acaba  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

İlsinho nasıl olur sağ beke?
Alın size hücumcu bek

Çevrimdışı forzatunga

Burası ağlama duvarına döndü yav.

Amma abarttınız bu iş sahada biter.Aziz son  kozunu oynuyor şamp. olursam devam olamazsam bana ne ali koç gelecek o uğraşsın  borçlarla kafasında.Bu tarz işler kısa vadede başarı getirse de eninde sonunda hüsran ile sonuçlanır.Rahat olun

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  7 dk.7 dakika önce
SON DAKİKA - FIBA,  Galatasaray, Beşiktaş ve Karşıyaka'ya transfer yasağı getirdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba