Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oda olabilir ama ben Türkiyenin en güzel lokasyonu için Vodafone'un verdiği paranın koca bir hiç olduğunu düşünüyrum sanırım..Orası çok farklı bir yer. Cidden eşi benzeri yok bence. Forma sponsorluğu ile beraber bedavaya getirdiler.
Ba`nın yerine mitroğlu diyen vardi fener ile anlasmis klubü ile anlasmayi bekliyolarmis duyurulur
baya üzüldüm bu habere belki içlerinde ospinadan sonra üzüldüğüm tek haberdi.....
Stoper alınmazda şaşırmayın Toraman geri dönüyor.
Hatta Orman, "Toroman da dönüyor stoper transfer etmesek de olur.Ersan, Milosevic, Atinc, Tosic, Toroman rahatlıkla sezonu çıkarır" diyor. Mechul yazmis
Bu sene 3.bile olamayacağız.
Basketde de transfer yasağı yemişiz.
O değilde şaka maka biz beşiktaşlılar dışında herkes Türkiye'de iki büyük var muhabbetini yapıyor az önce spor salonunda fbli gsli elemanlar tartışıyordu fb li diyor: çok kararlıyız bu sene 4.yıldız kesin bizde gs ile belki çekişiriz,beşiktaş zaten artık 3. Büyük dedi gs li de onları ben rakipten saymıyorum falan dedi dayanamadım girdim muhabbetlerine adam kardeş sen 20 yaşındasın kaç şampiyonluk gördün benim 5 Yaşında oğlum var 4 şampiyonluk gördü dedi adama bişey diyemedim sinirden 70 kilo bench press bastım