2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920284 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrı, bizim takım neden tek stoper transferi düşünüyor. Bence 2 stoper yanına Atınç ,milo ve Ersan yedek olursa daha mantıklı bir hareket olur.

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson'dan sonra, 3 yıl da Britos ile prensipte anlaşılmış. Vlaar için bekletiliyor. Kararını verecekmiş hafta sonuna kadar.

Şenol Hoca ile bunlarda konuşulmuştur herhalde.

Bir yönetici şu anda Şili'deymiş. Turnuvayı da takip edecekmiş.

Şu şurada dursun.

Bekliyoruz...  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yavaş yavaş düşüyoruz bakalım hangisi gelecek
brezilyadan 1 tane gelecek bence ama yanına vlaarda gelirmi bilmem o iş ersanın gitmesine bağlı yoksa getirmezler
Vallaha Vlaar kotu stoper değil bence hatta Çok iyi denebilir bizim lig için , Skrtel için umudumu hep korudum ama olmayacak duaya amin dedim , Oyuzden elimizde Skrtel ayarına yakın tek adam Vlaar kaldı en azından onu kaçırmayalım :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

5 ay maaş alamadı Tolga, hala da alamadı bu arada.
Çağrı o zaman birşey diyemem adam haklıymış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

radyosporda rüzgar sağnak başladı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı, bizim takım neden tek stoper transferi düşünüyor. Bence 2 stoper yanına Atınç ,milo ve Ersan yedek olursa daha mantıklı bir hareket olur.

Ben kimin ne düşündüğünü kestiremiyorum artık.

Bu sessizlikten ya hiçlik çıkacak ya Konoyplanka.

Ama bu plansızlıkla benim tahminim Konoyplanka'da fiyat arttırıp alıp yanına çürükler eklenip sezon boyunca Ukraynalı ile göz boyanacak gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Hatalı çıkışı yüzünden değil , Çıkamayışı yüzünden elendik Uefa dan :tabe:
Eğer kalesinden çıksaydı o golü yemezdik zaten :bandit:
bravo Yunus yerinde tespit
kaleci dilinden anladığım için belirtiyorum
kaleci dediğiniz oyuncu öncelikle oyunu okuyacak
devamlı maç içinde defans oyuncullarınla iletişim halinde olacak olmak durumundadır
gerektiğinde maç içinde defans oyuncusunun yanına gidip (yerli-yabancı olsun farketmez) el-kol işaretleriyle vucüt dilinle durumu izah etmelisin ikaz etmelisin gerektiğinde sert uslüp bile kullanmalıdır
sonuçta kaleci defansın generalidir.

bravo Yunus yerinde tespit
kaleci dilinden anladığım için belirtiyorum
kaleci dediğiniz oyuncu öncelikle oyunu okuyacak
devamlı maç içinde defans oyuncullarınla iletişim halinde olacak olmak durumundadır
gerektiğinde maç içinde defans oyuncusunun yanına gidip (yerli-yabancı olsun farketmez) el-kol işaretleriyle vucüt dilinle durumu izah etmelisin ikaz etmelisin gerektiğinde sert uslüp bile kullanmalıdır
sonuçta kaleci defansın generalidir.
Ben staddaydım o maçta abi , Hatta 150 metre öteden kuzey tribunden gördüm pozisyonu :D
De sutter ayagından bayagı açmıştı topu eğer kalesinden çıksaydı rahatlıkla taca atardı topu , Çok bagırdım çık Tolga kalaeden çık diye ama o Bekledi bekledi adamla karşı karşıya kaldıgında çıktı kaleden :akuma: :akuma: @Özgür
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 13:40:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Renton

Bekliyoruz...  :bandit:
Mutlu ayrılırım transfer döneminden tosic-ersan-britos-johnson
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kardeşim kontra atak oynarsak 7 gol 7 asist de yapar. Baskın futol oynadığındaki rakamları önemli senin için.

O yüzden lige odaklan. Rakam vermemin sebebi rakamların da düşük olması.

Nani 4 sene önce öyle bir futbol oynadı ki ben Yeni Ronaldo geldi sandım gol rekoru kırdı onun 1 sene öncesinde.

Ama sonra önce Ferguson gördü olmayacağını arkadan Van Gaal. Bunlardan öte genç oyuncudan anlayan adam da yoktur.

Simao bize ne verdiyse 3 aşağı 5 yukarı aynı filmi izleyeceğiz gelirse.

Çağrı millet 4 yıl önceki nani bekliyor herhal geçti arkadaş odevirler

Çevrimdışı Deniz

rüzgar tosic mevzusuyla ilgili çok iyi tespit yaptı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

rüzgar tosic mevzusuyla ilgili çok iyi tespit yaptı
Ne dedi ??? @Deniz

Çevrimdışı Çağrı

Neler düşünerek başladık nerelere geldik yine.

İnsanda heyecan bırakmıyorlar.

Dzsudzsak - Kaderabek - Britos bile olurdu. Baya baya sağlam olurdu hem de.

Opare alındığında yazdıklarımızı hatırlıyorum bu adamı tek ayak üstünde kovalarız diye ama kanımızda var yüzde 90'ı umutluydu taraftarın yine.

Şimdi yine gelenlerden umutlanacak herkes bir umut diye. Ama kalite yoksa yürekle bir yere kadar.

Kimseye değil bize yazık. İmkansızlıktan değil, doğru planlamamaktan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Rüzgar söylüyor radyoda sol bekte 4 oyuncu var gökhan süzen-ismail-motta-tosic.Gökhanla ismail yollanmalı bütçe açılır

Neler düşünerek başladık nerelere geldik yine.

İnsanda heyecan bırakmıyorlar.

Dzsudzsak - Kaderabek - Britos bile olurdu. Baya baya sağlam olurdu hem de.

Opare alındığında yazdıklarımızı hatırlıyorum bu adamı tek ayak üstünde kovalarız diye ama kanımızda var yüzde 90'ı umutluydu taraftarın yine.

Şimdi yine gelenlerden umutlanacak herkes bir umut diye. Ama kalite yoksa yürekle bir yere kadar.

Kimseye değil bize yazık. İmkansızlıktan değil, doğru planlamamaktan.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı atalay

Nani bu yıl 12 gol; 8 asist yaptı.

Yıllar sonra ilk defa toparlandı.

Nani'nin oyuncu özelliklerini uzun uzun yazamaya gerek yok; yıllık net 3,5 milyon euro alacak bir oyuncu için yeterli mi deseniz benzer istatistikleri yapan Kuyt 4,5 - 5 milyon alıyordu. Tamamen farklı profilde oyuncularda olsa.

FB adına tek tehlike Portekizli furyası. Transfer gerçekleşirse teknik adamla birlikte 4.portekizli olacak.

Portekizliler ile ilgili meşhur söz malum.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 13:45:41 atalay ]

Çevrimdışı ahmetx

demba ba:"Ancak Türkiye Ligi'ndeki futbol kalitesi İngiltere'nin çok altında. Bu durum bir sır değil. Geçen sezon başında Chelsea'den ayrılmak benim için çok iyi bir karar değildi ama hayatta böyle şeyler oluyor. Henüz 30 yaşındayım ve kariyerimin en verimli dönemini yaşıyorum. Yeniden Premier Lig'e dönebilirim. İngiltere'den benimle ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum ve tekliflere açığım. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini kimse bilemez"

Epl ye  bakıyorum londra derbileri , kuzey londra derbisi ,merseyside derbisi, manchester derbisi ,birmingham derbisi,Tyne-wear ,Sheffield derbileri ortalık derbi kaynıyor kim ne derse desin futbolu güzelleştiren derbiler bana göre ,bizde de süper ligde rekabeti arttırmak istiyorlarsa bir yolunu bulup Göztepe-Karşıyaka , Kocaeli-Sakarya-Bursa , Samsun-Trabzon,Ankaragücü-Gençler ,Adana-Adanademir derbilerini  izlettirmeleri lazım.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 13:54:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Rüzgar söylüyor radyoda sol bekte 4 oyuncu var gökhan süzen-ismail-motta-tosic.Gökhanla ismail yollanmalı bütçe açılır
Kim alır onları :D hemde bonservis ödeyerek :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Her gun bu konuya bir umutla giriyorum ama yaa oyuncu sozlesmesini uzatiyor ya da baska takima gidiyor. Su ana kadar yonetim bonservisi elinde 2 oyuncuyu getirmis olmaliydi bana gore. Kaleci, sag bek, stoper, sol acik (demba ba satilirsa forvet) lazim. Daha transfer sezonu yeni basladi ama durumumuza bakinca cok gec kaliyoruz gibi hissettiriyor 😔 Bakalim umarim bu bekleyislerin sonu hayirli olur.

Çevrimdışı Deniz

Ne dedi ??? @Deniz
Sol bekte 3 tane sözleşmeli futbolcun var.Gökhan Süzen,Ramon Motta,İsmail köybaşı..

Bunun üstüne birini bile yollamadan transfer sezonunun ilk günü Tosic ile sözleşme imzalıyorsun.Hem de bu sözleşmeyi futbol komitesinden habersiz basketboldan bir yöneticiye attırıyorsun.

3 tane oyuncunun olduğu yere oyuncu alacağına oyuncu eksiği olan stoper bölgesine öncelik vermekti doğru olan dedi..

Çevrimdışı Renton

2016 da ismaille mottanın kontratı bitiyor korkum bu oyuncularla devre arasında kontrat uzatmaları

Çevrimdışı Deniz

2016 da ismaille mottanın kontratı bitiyor korkum bu oyuncularla devre arasında kontrat uzatmaları
ismaille sözleşme uzatsınlar o adam gidene kadar bir daha kartal yuvası önünden geçersem adam değilim.

Çevrimdışı Nartallo

Şimdi acil 3 bölge var, kale, sağ bek, stoper... Bunları ne kadar giderirsen geçen seneye göre daha iyi takım olursun. Ama sen Ba'yı da satarsan bu bölgeleri dörde çıkarır, hem de geçen seneye göre kalite olarak bayağı gerilersin...

Bunun hesabını kitabını iyi yapmak lazım.

İşte bir futbol aklı olsa, hiç yapmasa sana yol gösterir ama herşey sponatene kararlarla gidiyor gibi...

Çevrimdışı ahmetx

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  2 dk.2 dakika önce
Geçen yıl Önder Özen'in alınması için cok uğraştığı ve komite tarafından ret edilen Luccas Claro Kasımpaşa ile anlaşmak üzere.
alınırsa göreceğiz bizim komitenin kalitesini
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  13 sn.14 saniye önce Türkiye
Burak Yılmaz:Galatasaraylı olarak anılmak istiyorum