Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şekil 1-a
Çoğu free oyuncunun sözleşmesi 30 haziran da bitiyor Kono hariç başka transfer beklemiyorum 1 temmuza kadar
Kono'da çok zor.Fırat Günayer'İn dediğine göre adam herkese mavi boncuk dağıtıyormuş.Bir o takıma bir o takıma Sevilla en yakın ihtimal gibi.
Var mı gelişme gençler?
Nyom gelmeye hazırmış abi alak mı ?
o lig besincilig kapasitesinde sende ona bak
Bu takimin kaleci dahil, 2 stopper, 1 sagbek, 1 defansif/merkez orta saha, 1 sol acik ve Ba'nin arkasinda yedek santrofora ihtiyaci var,, girdiginde oyunu degistirebilecek.Benim aklima gelen, alma ihtimalimiz yuksek olabilecek, takima katki saglayacak oyuncular;Kaleci: Vorm (Kiralik), Romero (Bonservissiz), Neto (Bonservissiz)Sagbek: Allan Nyom (Bonservissiz), Glenn Johnson (Bonservissiz), Pedro Cavanda (Bonservisiyle/Opsiyonlu kiralik)Stopper:Kurt Zouma (Kiralik), Robert Huth (Bonservisiyle), Lorik Cana (Bonservisiyle), Moustapha Sall (Bonservisiyle), Mouhamadou-Naby Sarr (Bonservisiyle/opsiyonlu), Gabriel Paletta (Opsiyonlu/Bonservisiyle), Carlos Zambrano (Bonservissiz)Orta saha: Raheem Lawal (Bonservisiyle), Abdoulaye Doucouré (Bonservisiyle), Prince Oniangué (Bonservisiyle), Younousse Sankharé (Bonservisiyle), Moussa Dembelé (Kiralik/Opsiyonlu)Sol Acik: Balazs Dzsudzsak (Bonservissiz), Yevhen Konoplyanka (Bonservissiz), Ryan Babel (Bonservissiz), Zakaria Labyad (Bonservisiyle/Opsiyonlu)Forvet: Bertrand Traore (Kiralik), Tomas Necid (Bonservissiz), Libor Kozak (Kiralik), John Guidetti (Bonservissiz).
Abd Bayan milli takımında bir ortasaha oyuncusu var hayatımda defans hattının arkasında havadan bu kadar güzel ara pas atan bir Nedved bir Zidane'ı izledim.İnanılmaz yetenek. Kadın oynatabiliyor muyuz acaba
Sevilla almayacak bence yarın açıklama yapacaklar zaten Pazartesi her şey netleşir
Kaleye de Hope Solo'yu alalım Tolga'dan daha yetenekli
0.48'deki Ara pasa bakın Sosa ayarında değil mi Bunlardan 5 tane attı bu maçta
Bugün lehimize ya da aleyhimize gelişmeler olur.
Dün bu saatlerde NBA finali varken bunu mu izledin? Bu arada bende izledim. Ama çok temposuz maçlar arkadaş insan sıkılıyor.
Yahu daha fazla debelenmeye gerek yok.Bu adam gelmez. Gelecek olsa bile 1 aydan aşağı imza atmaz buralara boşa çene yorar sadece.Biz sağ bek ile stopere bakalım o arada Ddzsudzak'ı kaçırmayalım.
Bana göre hava hoş. Dzsudzsak > Kono.
Bu hafta bitmeden bir oyuncu almalıyız.her hafta liste eriyor.Free adamlar gittikçe işimiz zorlaşacak..
Sokakta görsem izliyorum çocukları ki bunun görselliği çok daha iyiydi de zaten haksız rekabet var 15 cm boy varkı adam başı iki takım arasında