2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929194 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Nyom biraz defansif bir bek. İkili mücadeleleri ve atak kesmesi falan çok iyi ama atağa katılması falan pek yok. Bize yaramayabilir.

Çevrimdışı Ersoy

Çoğu free oyuncunun sözleşmesi 30 haziran da bitiyor Kono hariç başka transfer beklemiyorum 1 temmuza kadar

Kono'da çok zor.Fırat Günayer'İn dediğine göre adam herkese mavi boncuk dağıtıyormuş.Bir o takıma bir o takıma Sevilla en yakın ihtimal gibi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Var mı gelişme gençler?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kono'da çok zor.Fırat Günayer'İn dediğine göre adam herkese mavi boncuk dağıtıyormuş.Bir o takıma bir o takıma Sevilla en yakın ihtimal gibi.
Sevilla almayacak bence yarın açıklama yapacaklar zaten Pazartesi her şey netleşir

Çevrimdışı talha

Fenerbahçe'ye sürpriz bir santrafor önerildi. Manchester City ile bağlarını koparan Guidetti de Sarı lacivertlilerin transfer listesine girdi. Guidetti için herhangi bir bonservis bedeli ödenmemesi Fenerbahçe için bu transferi cazip kılıyor.

Beğenmeyin siz gidince niye gelmedi diye kiyamet kopacak. Alacaktık adamı iki gün önce. Ama yook öncelik Konop değil mi varımızı yoğumuzu konopa verdik anasını satayım.

Bedava adam maks 1.5m maaş. Daha ne istiyoruz anlamıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Var mı gelişme gençler?
Nyom gelmeye hazırmış abi alak mı ?  :D

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

o lig besincilig kapasitesinde sende ona bak :)

İzlemesi en zevkli liglerden biridir Norveç ligi kalitesinin de o kadar düşük olduğunu düşünmüyorum. Bizimle yarışırlar bence.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Abd Bayan milli takımında bir ortasaha oyuncusu var hayatımda defans hattının arkasında havadan bu kadar güzel ara pas atan bir Nedved bir Zidane'ı izledim.

İnanılmaz yetenek. Kadın oynatabiliyor muyuz acaba  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Baba1903

Bu takimin kaleci dahil, 2 stopper, 1 sagbek, 1 defansif/merkez orta saha, 1 sol acik ve Ba'nin arkasinda yedek santrofora ihtiyaci var,, girdiginde oyunu degistirebilecek.

Benim aklima gelen, alma ihtimalimiz yuksek olabilecek, takima katki saglayacak oyuncular;

Kaleci: Vorm (Kiralik), Romero (Bonservissiz), Neto (Bonservissiz)
Sagbek: Allan Nyom (Bonservissiz), Glenn Johnson (Bonservissiz), Pedro Cavanda (Bonservisiyle/Opsiyonlu kiralik)
Stopper:Kurt Zouma (Kiralik), Robert Huth (Bonservisiyle), Lorik Cana (Bonservisiyle), Moustapha Sall (Bonservisiyle), Mouhamadou-Naby Sarr (Bonservisiyle/opsiyonlu), Gabriel Paletta (Opsiyonlu/Bonservisiyle), Carlos Zambrano (Bonservissiz)
Orta saha: Raheem Lawal (Bonservisiyle), Abdoulaye Doucouré (Bonservisiyle), Prince Oniangué (Bonservisiyle), Younousse Sankharé (Bonservisiyle), Moussa Dembelé (Kiralik/Opsiyonlu)
Sol Acik: Balazs Dzsudzsak (Bonservissiz), Yevhen Konoplyanka (Bonservissiz), Ryan Babel (Bonservissiz), Zakaria Labyad (Bonservisiyle/Opsiyonlu)
Forvet: Bertrand Traore (Kiralik), Tomas Necid (Bonservissiz), Libor Kozak (Kiralik), John Guidetti (Bonservissiz).
Abi sende çok şey istiyosun  :D
Ben Neto-Johnson-Skrtel-Toloi-Konoplyanka razıyım gerek yok Ba nın arkasında Tosun Paşa bekler aslanlar gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Abd Bayan milli takımında bir ortasaha oyuncusu var hayatımda defans hattının arkasında havadan bu kadar güzel ara pas atan bir Nedved bir Zidane'ı izledim.

İnanılmaz yetenek. Kadın oynatabiliyor muyuz acaba  :D
Kaleye de Hope Solo'yu alalım Tolga'dan daha yetenekli  :D

Çevrimdışı Ersoy

Sevilla almayacak bence yarın açıklama yapacaklar zaten Pazartesi her şey netleşir

Aslında yarın açıklama bekleniyor Sevilla'dan konu hakkında.Bakalım ne olacak.Canımı sıkan olay Gsninde ilgilenmesi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Baba1903

Kaleye de Hope Solo'yu alalım Tolga'dan daha yetenekli  :D

Bunu alırsak maçlarımızı sadece biz izlemeyiz :D

Çevrimdışı Çağrı

0.48'deki Ara pasa bakın Sosa ayarında değil mi  :icool:

Bunlardan 5 tane attı bu maçta  :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bugün lehimize ya da aleyhimize gelişmeler olur.

Çevrimdışı Kemal

İsmail koybasi , mustafa pektemek 2 sini birden versek bize Martin Linnesi verirler mi acaba onların liginde 2 si is yapabilir veya direk ömer Şişmanoğlu nu , Vikings gibi çocuk

Çevrimdışı atalay

0.48'deki Ara pasa bakın Sosa ayarında değil mi  :icool:

Bunlardan 5 tane attı bu maçta  :evillol:

Dün bu saatlerde NBA finali varken bunu mu izledin?  :D

Bu arada bende izledim. Ama çok temposuz maçlar arkadaş insan sıkılıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Bugün lehimize ya da aleyhimize gelişmeler olur.

Yahu daha fazla debelenmeye gerek yok.

Bu adam gelmez. Gelecek olsa bile 1 aydan aşağı imza atmaz buralara boşa çene yorar sadece.

Biz sağ bek ile stopere bakalım o arada Ddzsudzak'ı kaçırmayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Dün bu saatlerde NBA finali varken bunu mu izledin?  :D

Bu arada bende izledim. Ama çok temposuz maçlar arkadaş insan sıkılıyor.

:evillol: :evillol:

Sokakta görsem izliyorum çocukları ki bunun görselliği çok daha iyiydi de zaten haksız rekabet var 15 cm boy varkı adam başı iki takım arasında  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yahu daha fazla debelenmeye gerek yok.

Bu adam gelmez. Gelecek olsa bile 1 aydan aşağı imza atmaz buralara boşa çene yorar sadece.

Biz sağ bek ile stopere bakalım o arada Ddzsudzak'ı kaçırmayalım.

Bana göre hava hoş. Dzsudzsak > Kono.  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta bitmeden bir oyuncu almalıyız.her hafta liste eriyor.Free adamlar gittikçe işimiz zorlaşacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bana göre hava hoş. Dzsudzsak > Kono.  :ok:

Ben de öyle diyorum da sonunda Babel ikisine de atlayacak sonuç bu  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu hafta bitmeden bir oyuncu almalıyız.her hafta liste eriyor.Free adamlar gittikçe işimiz zorlaşacak..

Adam satacaklar Deniz ona güveniyorlar.

15 civarı para girecek içeri bakalım nerelere gidecek kimler gelecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

:evillol: :evillol:

Sokakta görsem izliyorum çocukları ki bunun görselliği çok daha iyiydi de zaten haksız rekabet var 15 cm boy varkı adam başı iki takım arasında  :D

Görsellikten kastın Alex Morgan, Hope Solo ise bilemem.  :evillol: