2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921810 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tguesbb

Fernandes ile sosayı tartışmam çok net açık bir şekilde SOSA>fernandes

Çevrimiçi Mehmet57

Biz de çok var ya sanki:)

Gs için işine girerse ŞL'ye gideceklerini de düşünürsek her türlü önümüzde olurlar.

Sacmalik. Medya'da "Ibrahimovic'i istiyoruz, van Persie ilgileniyoruz" deyip kendilerini topluma guclu olarak gosterme derdindeler. Lakin bu bizim kendi taraftarimizda bile etki etmis.

Hayaller Ibrahimovic, gercekler Adem Buyuk. Bizde vizyon ve para eksikligi varmi? Var, ama Galatasaray da var.

Biz hangi fiyatlara Kerimleri, Gokhanlari, Sosalari aldik. Bahsettigin takim gecen sezon da SL'e gitmis olmasina ragmen Pandevle Dzemaili'yi getirdi.

Çevrimdışı Baba1903

Sosa mı fernandes'ten daha iyi :) güldürmeyin hocam Allah aşkına sosa geçen senenin balonudur bizim adımıza. Oyuna direk etki ettiği 5 maç yoktur fernandes en kötü zamanında bile sezonda 10 maça banko etki etmiştir ki fernandes sosa'dan fizik yetenek oyun zekası her alanda daha üstündür. Karakteri sorunluydu orası ayrı
Abi Sosa son maçların Güünay ve Tolgayla beraber ayakta kalan adamıdır.İlk dönemki Akhisar,Konya,kinci dönemdeki Rize,Trabzon,Karabuk maçında Cenke yaptığı son dakika asisti.Hksızlık yapmayalım hocam  :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ciddi misin şu yazdığında diyorum ki adamlar 1.9 vermiş sen 3.25 vermişsin enayi mi bu oyuncu arada 1.5 milyona yakın fark var niye tercih etmesin seni. Cl hayaliyle yanıyorsa sevillaya gider 3 yıl oynasa 2 avrupa kupası garanti niye gs ye gitsin. Adamlar maliyetli diye meloyu gönderip readingde 8 maça çıkabilmiş oyuncuyu aldılar. De jonga teklif verecekler menajeri peşini bıraksın diye tonla ağır istekler sunacak görürsünüz.
3.25 mi?
Bu parayı ciddi ciddi vereceğimizi mi düşünüyorsun?
Bir mucize oldu da geldi diyelim senelik en fazla 2.5 verirler ötesine geçmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Gs bu sene daha zorlayıcı cl sistemi olduğundan yine minimum 15 gol yer 2 puan alıp döner.

Çevrimdışı Karabay

freeymiş free transfermarkta bakın bilin hep ben mi çabalayacam  :lol:
çalıştıda sanki 38 tane transfer yaptı bana. üfürükçü  :lol: :lol:

Çevrimiçi murat

Bu kadroda Serdar yerine Miguel Lopes ve Atiba yerine Veli olsun kabulümdür.Abi Veli olmayınca son maçlarda ne hale duştuk görmediniz mi ya
arkaya skrtel ile neto yu  aldım daha ne yapayım  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

3.25 mi?
Bu parayı ciddi ciddi vereceğimizi mi düşünüyorsun?
Bir mucize oldu da geldi diyelim senelik en fazla 2.5 verirler ötesine geçmez.

13 bölü 4 3.25 işte. 4 yıllık 13 vereceğimiz kesin benim düşünmeme kalmadı o iş.

Çevrimdışı Baba1903

Eğer gs alırsa Konopu Fikret Orman açıkladı bide ben izledim diye 1 sn durmadan istifa edip ulkeyi terketmeli :akuma:

Çevrimiçi murat

Fernandes ile sosayı tartışmam çok net açık bir şekilde SOSA>fernandes

karşılaştırmak yanlış aslında fernandesi atiba ile karşılaştırmak lazım.biz onu (d)mc iken amc yaptık.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Taraftar gibi taraftar.

Geçen sene kombine alan 55 bin Borussia #Dortmund taraftarının 54 bin 907'si kombinelerini yeniledi.
Yaaaa.Aylardır  biz  haaala  kombine  alacağız.Bak elaleme.

Çevrimdışı Efe

Abi bu seferlikte sadece Neto-Johnson-Skrtel-Toloi-Konoplyanka istiyoruz ya çok mu :D
aralarından sadece johonson gelir diğerlerini sadece konuşuruz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tguesbb

karşılaştırmak yanlış aslında fernandesi atiba ile karşılaştırmak lazım.biz onu (d)mc iken amc yaptık.
Abi hangi açı hangi kriter olursa olsun Sosa ile fernandesi takıma katkı vs kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor hiç

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ciddi Ciddi sosanın fernandes'ten iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa fernandese olan kinimiz gerçekleri görmemizi mi engelliyor? bu adamı satmayı düşünmüyoruz en önemli topçumuz muhabbetleri olmasa beşiktaş tarihinden en yüksek para ile satılan oyuncu olacaktı. Gerçekten beşiktaş taraftarı olarak fazla duygusalız yoksa sosa daha iyi demenizin bir mantığını göremiyorum ben
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Yaaaa.Aylardır  biz  haaala  kombine  alacağız.Bak elaleme.
adamlar transfere ona buna bakmıyorlarki abi onların stadı satıldı taraftar gitti geri aldı verdikleri kombine paralarıyla büyük taraftar dortmund taraftarıdır hermaç rakip gözetmeksizin 80 bine oynuyorlar bizde başakşehir olimpiyat çok uzak diyip sonra konopılankamıdır nedir onu bekleyip yönetime sallıyoruz biz böyleyiz işte :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Ciddi Ciddi sosanın fernandes'ten iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa fernandese olan kinimiz gerçekleri görmemizi mi engelliyor? bu adamı satmayı düşünmüyoruz en önemli topçumuz muhabbetleri olmasa beşiktaş tarihinden en yüksek para ile satılan oyuncu olacaktı. Gerçekten beşiktaş taraftarı olarak fazla duygusalız yoksa sosa daha iyi demenizin bir mantığını göremiyorum ben
Ben de Fernandes daha iyi demenizin :)

Çevrimdışı Baba1903

Abi Fernandesi biz yıldız yaptık bize geldiğinde avrupada tanınan bi adam değildi ama Sosa kariyerinin en yuksek noktasında bize geldi Finali oynadı geldi bize

Çevrimiçi murat

Eğer gs alırsa Konopu Fikret Orman açıkladı bide ben izledim diye 1 sn durmadan istifa edip ulkeyi terketmeli :akuma:
bakkaldan ekmek almıyorsunki?eskiden öyleydi.belki burada birçok kişi bilmez.sözleşme bitiş süresi diye birşey yoktu.sözleşmen bitsede bonservis parası vardı.kulübün seni satmazsa biryere gidemezdin.satarsada söz hakkın yoktu.

Çevrimdışı acan07

bana göre sosa guti den sonra beşiktaşa gelmiş oyun zekası en yüksek oyuncudur .

sosa yaptığı işi çok kolay yapıyo gibi gösteriyo ki bu bizi yanıltmasın , dünyada bunu böyle göstermeyi becerebilen çok az oyuncu var .

+ sosanın sağını solunu onun dilinden anlayacak oyuncularla doldurursan işte ozmn sosa çok daha etkili olur .

fark ettiyseniz tolgay  11 de oynamaya başladıktan sonra sosanın performansı arttı .

seneye arkasında ozzi-tolgay sağında solunda töre-kono önünde ba olursa 10 gol 10 asist barajını çok rahat bulur.

Çevrimdışı Baba1903

bana göre sosa guti den sonra beşiktaşa gelmiş oyun zekası en yüksek oyuncudur .

sosa yaptığı işi çok kolay yapıyo gibi gösteriyo ki bu bizi yanıltmasın , dünyada bunu böyle göstermeyi becerebilen çok az oyuncu var .

+ sosanın sağını solunu onun dilinden anlayacak oyuncularla doldurursan işte ozmn sosa çok daha etkili olur .

fark ettiyseniz tolgay  11 de oynamaya başladıktan sonra sosanın performansı arttı .

seneye arkasında ozzi-tolgay sağında solunda töre-kono önünde ba olursa 10 gol 10 asist barajını çok rahat bulur.
Veli-Tolgay-Töre-Sosa-Konoplyanka orta sahası olsun Sosa en az 10 gol atar 15 asist yapar açık net

Çevrimdışı Alper1903

hoppala... gs bu yav gs Real Madrid degil. Buyutmeyin gozunuzde sunlari.

Çevrimiçi murat

Abi hangi açı hangi kriter olursa olsun Sosa ile fernandesi takıma katkı vs kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor hiç

bu dediğin oynadığı oyuncuya ,teknik direktöre ve verilen göreve göre değişir.

Çevrimdışı Baba1903

hoppala... gs bu yav gs Real Madrid degil. Buyutmeyin gozunuzde sunlari.
Abi gsye gitmez zaten ya bizde ya stoke ya sevilla
Para isterse bize lig isterse stoke kariyer isterse sevillaya gider gs imkanı yok 1.9 a guler geçer konop

Çevrimdışı tguesbb

bu dediğin oynadığı oyuncuya ,teknik direktöre ve verilen göreve göre değişir.
Ben öyle düşünmüyorum.Fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.

Çevrimdışı JoseDemba

@Gur1971
Beşiktaşlılar, Knoplayanka konusunda hazır nazır olsunlar. Az kaldı. 4 koldan sarmaladık. Yedirmiyoruz.
Bu kim yav
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!