2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Sportif başarıda yd nin bile arkasında kalabilmek gerçekten büyük iş. Tavırlar tam tersi.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman: ''Kongrede çıkıp konuşan çocukların yaşı kadar benim tribün geçmişim var.''

Şu söylediğine bak

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sıkıldık hep aynı muhabbetler.Anladık stat yapıyorsun eyvallah
Ama ŞAMPİYONLUK lazım istersen marsta oynayalım

Çevrimdışı Yakup

Konu o kadar dağılıyor ki.

Fulya, Nevzat Demir, Stadyum, Tesisleşme.

Yahu arkadaş taraftar önce şampiyonluk bekler. En amiyane tabirle sokakta bile oynasan şampiyon ol fazlasını beklemez kimse.

Ama önce şampiyonluk senin hedefin. Eğer stadı tesisleşmeyi iyi yapıyorsan helal olsun. Ama şampiyon olamamanın bahanesi olarak bunu gösteriyorsan - ki harcanan paralara rağmen burada da başkan ayıp ediyor.

bizim birde yayla tesisi projemiz vardı o ne oldu ya  :alala: :alala:

oradan kara geçip çalışan maaşını verirdik en azından  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kadir G.

4 yıl daha bu yönetimle kalabilme ihtimalini düşünemiyorum. Sıfırlarız her şeyi.

Çevrimdışı Anıl

Yapılana yapılana bir hal olduk :D

Çevrimdışı Çağrı

Benim en tahammül edemediğim şey bir insanın hatasını kabul edememesi.

Zamanında 2-3 yılda borç şuralara inecek dedi indiremedi çık açıkla yanıldım de yeni planını anlat. Ama geçiştirmeden. Günah çıkar yani bu kadar zor değil.

Ama bunu yapamayacaksan o cümleleri hiç kurma kimse zaten indirmeni beklemedi patır kütür kendi açıkladı gereksiz yere bunları.

Olumlu konuş umut ver ama planlarını da koy. Stratejini anlat. Stratejiyi geçtim bir taktik bile yok her şey spontane.

Futbol eskisi gibi değil ki. Kimse sana bırakıp sırtını dönmez.

Biz eskiden başkanımız konuşurken yanından geçemezdik dedi bu mu doğru şimdi? Abimiz amcamız doğrusunu bilir susalım zihniyeti mi?

Saygısızlık oldu mu? Fazlasıyla oldu. Eleştirdin mi sen de en ağır şekilde seni topa tutanları evet. Peki ders çıkardın mı sen asıl en önemli mesele bu? Yoksa sadece çıkanları düşman mı ilan ettin?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı muhalefet

3 kere canli izledim konoyu diyorsun. Hani nerede profesyonellik hani futbolu bilenler futbolla ilgilenecekti?

Çevrimdışı Tolga

Başkan ilk seçildiğinde sözde transfer işine karışmayacağını söylemişti ama maşallah tüm oyuncuları da herkesten evvel o izliyor.

Beğenirse alınıyor beğenmezse alınmıyor hani profesyonel yapı.

Y.D dönemini eleştiriyordu başkanlar transfer işine karışmaz diyordu şimdi aynısını kendisi yapıyor.

Ne dediyse çoğunu yuttu 3 yılda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

O kadar çok çelişiyor ki insan hayret ediyor

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaş Başkanına yakışmayacak şekilde yalanlar söyleyip onlarla taraftarı kandırıyor ama kendisine saygıda kusur edilmesin. El pençe divan durulsun istiyor. Sadece ister.

Çevrimiçi Samet Ç

Ahahaha adam resmen Ersan'a falan teklif geldi diye iyi işler yapmışız ki teklif geliyor diyor emin olun teklif falan gelmemiştir sırf kendilerni haklı çıkarmak için kendileri ısmarlama haber yaptırıyorlardır.

Çevrimdışı Çağrı

Ahahaha adam resmen Ersan'a falan teklif geldi diye iyi işler yapmışız ki teklif geliyor diyor emin olun teklif falan gelmemiştir sırf kendilerni haklı çıkarmak için kendileri ısmarlama haber yaptırıyorlardır.

Maalesef böyle düşünmüyordum ama o kadar üstüne basarak söyledi ki bende de bunu uyandırdı.

Sanki sözleşmelerden çok eleştirildikleri için durumu toparlamaya çalışıyorlar gibi bir hava var basın yoluyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Vay arkadaş ben seneye maç falan izlemem şu konuşulanlara bakın rüzgar nereye eserse oraya gidiyoruz 0 plan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynısını 1-2 sayfa önce yazdım  @Samet Ç :) Hep ısmarlama haberler bunlar, başka bir şey değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Forza.55

yani başkan konoplyankayı beğenmeseydi teklif gitmeyecekti vay be.işimiz fikret ormanın futbol bilgisine kalmış :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynısını 1-2 sayfa önce yazdım  @Samet Ç :) Hep ısmarlama haberler bunlar, başka bir şey değil.
Varsa resmi teklif,çıksınlar resmi siteden göstersinler. Öyle  insanları kandıramazsın veya saf sınıfına sokamazsın. Gösterirler resmi teklifi ben de bu söylediğimi yerim..
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 15:51:20 Çağrı ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Zaten yazıldığı gibi 3.5 milyon euro teklif gelmişse Ersan satılır. Satılmazsa dediğin gibi ısmarlama haberdir.

Çevrimdışı Tolga

Danny'nin neden alınmadığını daha iyi anlamışsınızdır herhalde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar kişi kişi uyarmayacağım ama eleştirdiğiniz kişi kulüp başkanı ve burası taraftarın forumu.

Burada eleştirirken de seviyeyi korumanız gerek. Cümlelerinizi anlatmak istediğinizi 2 kez düşünün 1 seferde yazın lütfen.

Ne sizin ne bizim başımız ağrımasın. Her şeyden önce saygı. Eleştirel cümleyi kurmanın türlü türlü yolları var sonuçta anlatmak istediğinizi bizler onlar her türlü anlarız. Uslubümüze dikkat edelim.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 15:52:40 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fikret Orman: "Yeni nesil biraz sanal bir nesil. Biz çocukken sokakta oynardık, dayak yerdik, dayak atardık."

Çevrimdışı Akil Emre

Beni yine kapladı koca bir umutsuzluk. 3 yıl olmuş , sportif anlamda başarısızlık dışında elimizde birşey yok. Hepimize Allah sabır versin arkadaşlar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka'dan da vazgeçtik ayağını da yaptı. Konoplyanka falan beklemeyin bu saatten sonra. Gerçekten mükemmel yönetiliyoruz emeği geçen herkesin ellerine sağlık.  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  7 sn.8 saniye önce
Tek konuşamadığımız şey var. Başarı ve kupalar. Turistik tesis, inşaat, duble yol herşey tamam. Ben burasını FC sanıyordum

Adam haklı :kop: