2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892561 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu arada ben Mitroglou konusunda iyi olacağını düşünüyorum. Seneye zaten Şenol Güneş farkıyla daha hücumcu bir takım olacağız. O yüzden Pektemek oynarsa 10 atar, Cenk oynarsa 15 atar, Mitroglou olursa 20 atar, Ba kalırsa da 25 atar :)
:boom:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

gelelim Mitroglu mevzusuna
bakın arkadaşlar bizim liigimiz fiziğe dayalı bir oyun yapısı gütmekte bunu artık öğrenmelisiniz benimsemelisiniz
ligimiz İspanya ligi gibi teknik dayalı bir lig değil bizim ligimiz afadersiniz hayvanca oynanan bir ligtir buna hakemlerinde yardımı da vardır maalesef sertliğe prim veren bir oyun yapısı var hakemler bu konuda bildiğiniz korkak ve beceriksizdir oyunu güzelleştirmek yerine çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Miğtroglu golcüdür leblebi gibi goller atar sağlam fiziği vardır defansla boğuşur hava toplarında etkilidir ceza sahası içinde fırsatçıdır
benim gördüğüm kadarıyla da biraz da ısıran bir oyuncudur rakiple boğuşur gerektiğinde de diklenir karşında kim olursa olsun
ceza sahası içinde golü atmak için her yolu dener
elimizde alınabilecek en uygun golcü Mitroglu'dur
öyle Babacar;Hunteealar gibi golcüler pek işimize yaramaz

ayrıca Demba Ba konusunda duygusal davranmayalım
30 yaşına gelmiş 15 milyon euro civarinda teklif edilen bir oyuncuyu ben olsam gözümü kırpmadan satardım
Demba Ba çok iyi bir golcü eyvallah ama yeri doldurulmayacak bir oyuncu da değildir

son olarak emin olun Mitroglu çok çok iyi bir golcüdür takım oyununa yatkın bir özelliği de vardır öyle egoist golcülerden değildir sahada ne yapması gerektiğini iyi bilen bir oyuncu kimliği vardır
Vodafone arenada yemyeşil taptaze çimlerin üzerinde resital sunar
umarım sıkı pazarlıklar ile kadromuza katılır

Kaleye de Cech alındı mı dünyanın en mutlu Beşiktaşlı ben olurum inşallah Cech'i görürüm Beşiktaşım da.
Son sözümü söyleyeyim Mitroğlu konusunda. Olur da bu adamı alırsak kanatları bekleri hücumcu yapmazsak atacağı gol sayısı maksimum 14-15 son sözüm bu gelince de göreceksiniz. Evet bu transfer işleri kolay değil kolaylaştırmak için akıllı adamlara ihtiyacımız var bunlar da bizde yok.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 14:57:10 Samet Ç ]

Çevrimdışı Anıl

:boom:
Bu yazdıklarım tabi 1. forvet olarak oynarlarsa :D Yani Pektemek bence seneye 3. forvet olacak :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Egemen,Semih,Ersan,Serdar Aziz bunların harici yerli vasatın üstü stoper yok ülkede nesini beğenemiyorsunuz Ersanın.
Nesini beğenelim mesela?
Sürekli hataya meyilli olmasını,hata yapmasını mı?
Gol yedirmesini mi?
Niye yerli oluyor ki hem?

Çevrimdışı atalay

Mert Günok  :kop:

Gelirse şaşırmayın.

İzci kampına döndü kulüp.

Çevrimdışı Hicks

Konoplyanka'nın kendi ağzındanmış, ne kadar doğrudur bilemiyorum:

“My priority is to play in England”

“There is where I want to continue my career and I am going to do it."

“The clubs may meet with Dnipro, but I can only say what I am doing."

“Many other lies are told on the internet, those things do not have to be read. Everyone wants to say something new, to make an impact, although the truth is not being written.”

Aklını çelmek için ciddi anlamda 2-3 katı para vermek lazım BPL kulüplerinden yoksa adam takmış kafayı İngiltere'de oynayacağım diyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Samet Ç

Egemen,Semih,Ersan,Serdar Aziz bunların harici yerli vasatın üstü stoper yok ülkede nesini beğenemiyorsunuz Ersanın.
Yerli yoksa yabancı alacaksın

Çevrimdışı Tolga

Yabancı serbestliği gelmişken Ersan'la sözleşme imzalamanın mantığı nedir hele hele maaşına zam yaparak.

Prödl'ü beğenmeyen gelmemesine sevinen biri olarak diyorum ki Prödl, Ersan'ın yerine alınsa daha iyiydi en azından daha ucuza oynardı. :)

Çevrimdışı Çağrı

Bu ülkede hepsi 4 büyükler dışında futbol oynayabilecek kapasitede bence de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağrı

Bir yandan işimize gelmedi ama uzun vadede yabancı hep sınırsız kalmalı elbet doğru yolu buluruz trasnferde.

Artık Selçuk Şahin, Ersan, Pektemek gibi adamlar milyon eurolar kazanmamalı bu kadar da değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Konoplyanka'nın kendi ağzındanmış, ne kadar doğrudur bilemiyorum:

“My priority is to play in England”

“There is where I want to continue my career and I am going to do it."

“The clubs may meet with Dnipro, but I can only say what I am doing."

“Many other lies are told on the internet, those things do not have to be read. Everyone wants to say something new, to make an impact, although the truth is not being written.”

Aklını çelmek için ciddi anlamda 2-3 katı para vermek lazım BPL kulüplerinden yoksa adam takmış kafayı İngiltere'de oynayacağım diyor...

Bu 3 gün önce yanılmıyorsam . Haberi yapan Stoke'un yerel transfer sitesi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Benim yazdıklarım eğer ilk 11 oyuncusu olurlarsa anlamındaydı :)

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada ben Mitroglou konusunda iyi olacağını düşünüyorum. Seneye zaten Şenol Güneş farkıyla daha hücumcu bir takım olacağız. O yüzden Pektemek oynarsa 10 atar, Cenk oynarsa 15 atar, Mitroglou olursa 20 atar, Ba kalırsa da 25 atar :)
bunu burdan alın bunu  :evillol: :evillol:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir yandan işimize gelmedi ama uzun vadede yabancı hep sınırsız kalmalı elbet doğru yolu buluruz trasnferde.

Artık Selçuk Şahin, Ersan, Pektemek gibi adamlar milyon eurolar kazanmamalı bu kadar da değil.

Bir de yabancı sınırı kalktıktan 3-4 gün sonra hemen imzalanması saçmaların da saçması :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İlk 11 de oynasa da fark etmez @anilt  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

G.birliğinde bile 11 gole 1 kere ulaşmış

Çevrimdışı atalay

İspanya'dan Ersan'a 4 milyon euro teklif.  :kop:

Çevrimdışı Anıl

bunu burdan alın bunu  :evillol: :evillol:

Ya anlatamıyorum galiba :D Hani takımların 1. forvetleri olur ya mesela bizim bu seneki Ba gibi eğer seneye o isim Pektemek olursa bile oyun sistemi sayesinde en az 10 atar, o isim Cenk olursa 15 atar, Mitroglou gelirse 20'yi bulur. Ba kalırsa da 25 olur diyorum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Başkanın röportajı yok muydu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

İlk 11 de oynasa da fark etmez @anilt  :evillol: :evillol:
Farkeder farkeder seneye istemese bile bulur 10 golü :D

Çevrimdışı Anıl

Geçen sene bile 5 gol atmış ya seneye yedekten gelerek bulur en az 7-8 gol :)