2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876318 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Benim anlamadığım bu ısrar neden? Tribün geliri desem, puan kaybından sonra zaten yine en fazla 15.000 kişiye oynarsın, neden riske atıyorsun, 1 puan bile çok değerli... Bir şekilde anlaş, oyna Başakşehir'de işte, kutu gibi stad, orada bile rakibi boğuyorsun...

Avrupa maçlarında 3 kere stat doldursa , lige iyi başlayıp 3 kere 60.000 kişi toplasa , başakşehiri kaç kere doldurmuş oluyor hesabını yapın çok basit.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haftaya gs de jongla masaya oturcakmış evren yazmış.

Şansımızı....... :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Fener kaleye Mandanda veya Anthony Lopes'i alacak ümitlerim iyicene tükeniyor bizde temmuza kadar 1 tane transfer yaparbilirmiyiz diye konuşuyoruz

Çevrimdışı Kemal

Martin Linnesi yokluyorlar mıdır acaba ?

Çevrimiçi Samet Ç

Şu transferleri bir kere erken bitirsinler dişimi kıracağım anasını satayım. Para olsa da erken bitmiyor para olmayınca da erken bitmiyor o kadar ince eleyip sık dokuyorlar ki işin boku çıkıyor. Sanki görende oyuncular bize gelmek için can atıyor sanacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

buldunda bunuyorsun @Melamadil ,sat gitsin işte.
insanoğlu işte abi hep daha iyisini ister :D

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar oyuncularla görüşülüyor, görüşülmüyor değil elbet alınacak birileri.

Boş durmuyorlar ancak elimiz de kısıtlı unutmayın bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar oyuncularla görüşülüyor, görüşülmüyor değil elbet alınacak birileri.

Boş durmuyorlar ancak elimiz de kısıtlı unutmayın bunu.

@Çağrı ,  1 tane futbolcu satamazsan elin sıkışık olur , bana Beşiktaşın son yıllarda sattığı 1 futbolcu söylesene

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı ,  1 tane futbolcu satamazsan elin sıkışık olur , bana Beşiktaşın son yıllarda sattığı 1 futbolcu söylesene

Satılabilecek oyuncular var abi şuanda ama iyi düşünmeleri gerekiyor Bu hafta bittiğinde eli yüzü baya belli olur bebeğin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Satılabilecek oyuncular var abi şuanda ama iyi düşünmeleri gerekiyor Bu hafta bittiğinde eli yüzü baya belli olur bebeğin.

İnşallah kardeşim , inşallah satılabilecekler arasında Pektemek falan da vardır , başka türlü alacağı maaşı sürekli Başkanın kafasına kakacaklar hatta bende bu konuda o gruba dahilim.

Çevrimdışı yigitcan1903

İnşallah kardeşim , inşallah satılabilecekler arasında Pektemek falan da vardır , başka türlü alacağı maaşı sürekli Başkanın kafasına kakacaklar hatta bende bu konuda o gruba dahilim.
Herkesi satarız Pektemek'i asla :D

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'e teklif yok maalesef abi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

MC GREGOR  :icool: :icool: :D :D

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 11:04:57 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Demba Ba hakkinda bilgisi olan var mi?

okudugum kadariyla hem biz satmak istiyoruz hem kendisi gitmek istiyordu. simdi Dubai'den 14 Milyon eu­ro­luk teklif gelmis ama Ba istememis.

bence ne yapip edip ikna etmemiz lazim. Ba bu kadar Para kesinlikle etmez. bu Parayi kacirmamaliyiz. bence su anda herseyden önemlisi bu.

Çevrimdışı Ergin1903

Ben de Demba ba'nin satilmasini bekliyorum. SAtmazsak basimizi yine duvarlara vururuz. :s20:

Çevrimdışı Anil

Kono yu alalım bizim transfer komitesine geçirelim bir haftaya Ersan Pektemek felan alayını satar :D

Çevrimdışı MumbLe

Bana göre, bütün transfer sezonu bir adamla (Konoplyanka) uğraşılıp alınamayacak ve yumurta kapıya dayanınca o panikle maalesef saçma sapan adamları getirecekler.

Çevrimdışı worns

Ersan'a teklif var diyor Milliyet'te. Gerçekliği varsa hiç düşünmeden satalım. Franco ve Milosevic kalsınlar. Her durumda bu üçlüden birini para kazanarak elden çıkartmayı planlamalıyız.

Çevrimdışı Hicks

Avrupa maçlarında 3 kere stat doldursa , lige iyi başlayıp 3 kere 60.000 kişi toplasa , başakşehiri kaç kere doldurmuş oluyor hesabını yapın çok basit.

Ligdeki puan kaybının ve Avrupa'dan elenmenin para ile karşılığı var mı?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Ben de Demba ba'nin satilmasini bekliyorum. SAtmazsak basimizi yine duvarlara vururuz. :s20:
satıcaz da yerine kimi alıcaz ?

Çevrimdışı Çağatay

şu boateng ile ilgilenmiyo dimi bizimkiler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

satıcaz da yerine kimi alıcaz ?

Dostum bu mu mesele yani.Luiz adriano, huntelear,mitroglu vs... Demba ba 30 yasinda. 15 m € dan bahsediyoruz. 3 5 degil. O parayla her bölgeye takviye yapariz. Demba ba En fazla 2 sene üst düzey daha futbol oynar. O zaman da sözlesmesi bitmiş olacak. Bu sene demba ba iyi katki yapti ama bana göre yine eksik kaldi son haftalarda.

Çevrimdışı Kadir G.

Huntelaar 32 yaşına geldiği için az bir paraya bonservisini alabiliriz schalke şimdi vermezse daha sonra boşa göndereceğini biliyor. 15 ba dan gelse 5-6 ya bitebilir huntelaar. Kalan 8-9 milyonlada skrtel ve sağ beki alabiliriz.

Çevrimdışı Deniz

Gercekten 14 milyon € verilmisse ba satilsin.o paraya kolay kolay o yasta birini satamazsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba