2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874775 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası bir transfer başlığıdır Amaç tartışmaktır duyumlarda olur duyumcularda
ama trolleme amacı güdenlere zaten izin vermeyiz. Onun dışında elbette her şey konuşulacak
neden insanları susturma çabasına giriyorsunuzki herkes fikrini söyler duyduğunu söyler
inanmak inanmamak size kalmış ama bu sizlere bilgi taşıyan insanlara laf sokma hakkı vermiyor.
Aslında burda bu saygısız üslubunuz nedeniyle gerçekten doğru bilgi taşıyan kaç arkadaşı susturduğunuzun farkında bile değilsiniz.
Transfer çalışmaları olur bir sürü oyuncuyla ilgilenilir ama bunların net doğru olması için borsaya bildirilmesi gerekiyor
imza atmadığın sürece hiç kimseye tamam denmez. Lütfen birbirinize karşı daha anlayışlı ve saygılı olun Hepimiz Beşiktaşlıyız
art niyetli olanı zaten forumda tutmuyoruz. Burası kimsenin atıp tutacağı bir yer değil
başka yerlerle burayı karıştırmayın Burda her Beşiktaşlı saygı görmeli hiç kimseye karşı saygısız üslup
kullanılmasını kabul edemeyiz. Kelimelerinizi seçerken burasının bir Beşiktaş forumu olduğunu ve karşınızda bir Beşiktaşlı olduğunu kesinlikle unutmayın.

Çevrimdışı talha

Abi bide marco matias çıkarmasınlar başımıza tamam herkes konoplyanka istiyo ama o olmasa bile dzudszak bari olsun marco matias nedir ya bu kadar duştukmu biz osmanlıyla bursaspor istiyo bu adamı

Hacı Konop'u da Osmanlı ister. Adamlar istiyor diye kötü olacak anlamına gelmez. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bide Zuniga ismi geçti galiba hani şu Neymar'ın omurgasını kıran kaçırdım ama :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Bide Zuniga ismi geçti galiba hani şu Neymar'ın omurgasını kıran kaçırdım ama :alala:
Zuniganın bize gelme ihtimali %1 bile değil abi nasıl alcaz bonservis veremeyiz napoli 29 yaşındaki adam kiralarken bile ucret ister takas desen zaten olmaz o iş hayal anlayacağın :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Abi bide marco matias çıkarmasınlar başımıza tamam herkes konoplyanka istiyo ama o olmasa bile dzudszak bari olsun marco matias nedir ya bu kadar duştukmu biz osmanlıyla bursaspor istiyo bu adamı
adam kanat oyuncusu ama asisti yok :nerd:

Çevrimdışı talha

Ulan dün Brezilya maçını izliyorum Neymar'ı görünce aklıma geldi adam. Dedim aslında bunu alacaksın bizimkiler bundan bahsediyor diye.  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Bas bas bağırdık adam sözleşme uzatmadan alın diye ama... :s20:
Maxi gelmek istemedi malesef :tabe:

Çevrimdışı atalay

:ssss:  :eyes

Çevrimdışı Baba1903

Hacı Konop'u da Osmanlı ister. Adamlar istiyor diye kötü olacak anlamına gelmez. :lol:
Abi adam kötu oyuncu demiyorum hatta beğendiğim bi oyuncu ama biz BEŞİKTAŞIZ ya biraz ağırlığımız olsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla şu durumda gelecek sezon için bizim adımıza en hayırlı isim Dzsudzsak olur ama işte..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

adam kanat oyuncusu ama asisti yok :nerd:
Adam aatıf chahechouenin yakışıklı hali biraz fark yok getir koy trabzona fark yaratmaz kalitesi ancak bursa başakşehirde fln yıldız olmaya yeter

Çevrimdışı talha

Abi adam kötu oyuncu demiyorum hatta beğendiğim bi oyuncu ama biz BEŞİKTAŞIZ ya biraz ağırlığımız olsun

Ne ağırlığı hacı Portekiz'de yaptığını burda yapsın yeter bana. Ben öyle yyok Osmanlı almışyok Busa istemiş umrumda olmaz.  :lol:

Çevrimdışı Baba1903

Valla şu durumda gelecek sezon için bizim adımıza en hayırlı isim Dzsudzsak olur ama işte..
Konoplyanka-Dzsudzsak-Babel benim sıralamam budur abi sol açık için ama gidipte marco matias fln çıkartmasınlar onu alcaklarına kerimi oynatsınlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok yok bize olmaz bu Matias. Hiç kalite göremedim adamda. Topla ilişkisi pektemekten hallice.

Çevrimdışı talha

Burda gelsin sezon 18 gol atsın isterse düz atsın. Ama tabi zor biraz.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bas bas bağırdık adam sözleşme uzatmadan alın diye ama... :s20:
kafasına silahmı dayasaydık getirmek için :alala:
demekki kulübünden memnun sözleşme uzatmış

Çevrimdışı Baba1903

Ne ağırlığı hacı Portekiz'de yaptığını burda yapsın yeter bana. Ben öyle yyok Osmanlı almışyok Busa istemiş umrumda olmaz.  :lol:
Abi fark burda oluşuyo işte nacionalde atarsın 17 gol ama sen o 17 golu benficada atıyosan tamam gelsin bende isterim portekiz liginden adam ama bu adam çok iyiyse porto benfica yada lizbon niye almıyo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dzsudzsak hertha berline giderse ağlarım lan :bandit:

Çevrimdışı Baba1903

kafasına silahmı dayasaydık getirmek için :alala:
demekki kulübünden memnun sözleşme uzatmış
Valla abi benim sağ bekim serdarsa ben silah dayaya dayaya getirrim maxiyi

Çevrimdışı talha

Abi fark burda oluşuyo işte nacionalde atarsın 17 gol ama sen o 17 golu benficada atıyosan tamam gelsin bende isterim portekiz liginden adam ama bu adam çok iyiyse porto benfica yada lizbon niye almıyo

Yok zaten gelsin demiyorum da. Şöyle birşey var. Portekiz ligi bizim lige benzer biraz. Yani orada efektif oynayan adam burda da oynar. Çocuğu kim alıyorsa ona hayrı olur.

Çevrimdışı Baba1903

Dzsudzsak hertha berline giderse ağlarım lan :bandit:
Vizyon yok bizde işte hertha berlin kumdede son anda kalan orta sınıf bi alman takımı ama sen koca BEŞİKTAŞ o takımın elinden adam alamıyosan transfer yapma zaten sakın bana kimse lig farkı demesin tamam schalke ister lig farkı anlarımda herthayada oyuncu kaptırılmaz be kardeşim

Çevrimdışı talha

Vizyon yok bizde işte hertha berlin kumdede son anda kalan orta sınıf bi alman takımı ama sen koca BEŞİKTAŞ o takımın elinden adam alamıyosan transfer yapma zaten sakın bana kimse lig farkı demesin tamam schalke ister lig farkı anlarımda herthayada oyuncu kaptırılmaz be kardeşim

Çok saçma dediğin ynalız adama teklif gitti mi bizden önemli olan o. Bu arada bonservisli adamdır Dudak. Yani birini satmadan alamazsın o kadar sıkma kendini.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

6 aydır Konoplyanka ile uğraşıyosun o da büyük ihtimal olumsuz sonuçlanacak, onun yerine bu oyuncuyla uğraşsan şimdiye formayı giydirmiştin belkide :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok saçma dediğin ynalız adama teklif gitti mi bizden önemli olan o. Bu arada bonservisli adamdır Dudak. Yani birini satmadan alamazsın o kadar sıkma kendini.  :evillol:

Devre arası bitiyor abi, sonradan maaşına eklemeyle halledilirdi. Biz düşünüyosak yetkili abiler daha iyi düşünmüştür :D

Çevrimdışı Baba1903

Gitmediyse zaten biz boşa konuşuyoruz :evillol:
Bi yanım (saygısız üslup) bizi çıldırtacak ve konopu getirecek diyo :D
Diğer yanım marco matias gibi antikanın birini getircek yine diyo  :bawling:
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 05:07:21 Necmi ]