2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873211 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Marco Matias işi ciddiymiş
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence kesin gelecek bu adam :D
Arsenale gitse yedek kalcak sevilla bizle maddi olarak yarışamaz liverpoolla beşiktaş arasında seçim yapcak ama ben olsam bizi seçerdim :D
Bunu da beğenmiş

Bence gelmez,ben başından beri inanmıyorum yani kafam rahat :)

Çevrimdışı talha

Bursa Mert Günok'u da almış

Ertuğrul napacak bakalım.

Ama Ertuğrul hoca güzel takım kuruyor. Adam bu işi biliyor ve öğreniyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Allan Nyom

-Marco Matias
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mario Gomez fener.

1.7-1.8'ye Matias.

Çevrimiçi Necmi

Duyumcu takılanlara ettiğim bedduayı kimseye etmedim. Keşke bu foruma da bulaşmasaydılar
neden :alala:  inanmak zorundamısın adı üzerinde duyum yani insanlar duyduğunu söylüyor.
peki transfer başlığında duyum olmazsa ne konuşmayı umuyorsun ne konuşulabilir merak ettim ondan soruyorum.
beddua etmek nedir onu anlamadım. şimdi iyi niyetle duyduklarını söyleyen insanlarda sana beddua ederse ne olacak.
burası transfer başlığı burda duyum görmek istemiyorsan gider başka başlıklarda takılırsın. ama kimseyede beddua edemezsin
ne biçim kelimeler kullanıyorsunuz anlamıyorum bu tip takıntılarım yoktur beddua falan umursamam ama bunu umursayan bir
sürü insan var. Neden insanların yolunu kapatmaya çalışıyorsun duyumun nasıl bir avantajı vardır en azından kimlerle ilgilenildiğini
öğrenirsin bu güne kadar tek bir yetkili ağızdan Kono transferini duydunmu Beşiktaş ilgileniyormu bilmiyoruz
ilgileniyorsa bunu duyumcular sayesinde öğrenmiş oluyoruz ha duyum olmasın diyorsan burayı değil borsayı takip etmen lazım.
onun dışında basınında bütün transfer haberleri duyumdur.  @muhalefet

Çevrimdışı Baba1903

-Allan Nyom

-Marco Matias
Bu adamın periscope açık şimdi dinliyorum ama palavra gibi geldi bana guvenilirmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu adamın periscope açık şimdi dinliyorum ama palavra gibi geldi bana guvenilirmi

Ben tanımıyorum ama menajerlik şirketinde falan çalışıyo galiba onun gibi bişey.

Çevrimdışı Anıl

Tüm Avrupa transferlerini önceden söylüyor :o_o: Bu arada geçen sene adı geçtiğinde Allan Nyom'u izlemiştim ve beğenmiştim ama defansif yönü ön planda olan bir oyuncu :)

Çevrimdışı Baba1903

Bunu da beğenmiş

Bence gelmez,ben başından beri inanmıyorum yani kafam rahat :)
Bizden alacağı ucreti artırmak için yapıyodur kesin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anç mert günok'un menajeriyle görüşmüş Mart'ta

Çevrimdışı Baba1903

Tüm Avrupa transferlerini önceden söylüyor :o_o: Bu arada geçen sene adı geçtiğinde Allan Nyom'u izlemiştim ve beğenmiştim ama defansif yönü ön planda olan bir oyuncu :)
Atiba gibi oyuncu abi ya ben istemem böyle oyuncuları aldığın oyuncu fark yaratacak mevkisinde nyom atiba gibi koyarsın sırıtmadan oynar ama fark yaratmaz bize micah richards glen johnson gibi biri lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan ne kayıyo millete :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Atiba gibi oyuncu abi ya ben istemem böyle oyuncuları aldığın oyuncu fark yaratacak mevkisinde nyom atiba gibi koyarsın sırıtmadan oynar ama fark yaratmaz bize micah richards glen johnson gibi biri lazım

Yanlız o iki isimde defansif. Sana biraz Maxi ve Juanfran tarzı bir adam lazım.

Çevrimdışı Anıl

Haklısınız da Micah eski Micah değil, Glen Johnson da pek fark yaratacak oyuncu değil. Fark yaratacak olan Maxi Pereira idi o da gelmedi :)

Çevrimdışı Baba1903

Yanlız o iki isimde defansif. Sana biraz Maxi ve Juanfran tarzı bir adam lazım.
Abi bende isterim maxi juanfran ama bonservisle oyuncu alamıyoruz ki bedava olanlardan da en iyi olanlar bunlar

Çevrimdışı Baba1903

Haklısınız da Micah eski Micah değil, Glen Johnson da pek fark yaratacak oyuncu değil. Fark yaratacak olan Maxi Pereira idi o da gelmedi :)
Bas bas bağırdık adam sözleşme uzatmadan alın diye ama... :s20:

Çevrimdışı Renton

Guvenilir reis biliyor ya kjaeri ilk ondan duydum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Marco Matias'ın pasaportu kulüp binasındaymış, onaylanırsa direk çalışma izni dedi evren.

Çevrimdışı talha

Bas bas bağırdık adam sözleşme uzatmadan alın diye ama... :s20:

Maxi gelmezdi. Adam ŞL'de oynayacak. Artı Benfica var. Maaştan belki kurtarırdık ama Maxi paraya önemsemiyor anlaşılan.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu da şuraya bırakalım :)

Çevrimdışı atalay

Marco Matias'ı övdük de gelsin istemem.  :kop:

Tamam, Bursa için ideal oyuncu lakin bir sezon parladı.

Danny, Kono, Dzsudzsak derken...

Çevrimdışı Baba1903

Marco Matias'ın pasaportu kulüp binasındaymış, onaylanırsa direk çalışma izni dedi evren.
Abi bide marco matias çıkarmasınlar başımıza tamam herkes konoplyanka istiyo ama o olmasa bile dzudszak bari olsun marco matias nedir ya bu kadar duştukmu biz osmanlıyla bursaspor istiyo bu adamı

Çevrimdışı talha

Allah allah Babel dedik Konop dedik şapkadan Matias çıktı iyi mi? Rüzgar bundan mı bahsediyordu yoksa.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelirse iş yapar, sağlam oyuncu, Beşiktaş cebini doldurur dedi (satmaktan bahsetti galiba) :bandit: