2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874293 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

kono geldi artık başka transferleri konuşalım gereksiz artık kono mevzusu  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

P3ktemek demek gol demek

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono gelir mi? İnanak mı? Hayal kırıklığına uğrar mıyız?

Çevrimdışı JoseDemba

:ishock:  :s20: hangisi karar verin :D
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Jukebox

kono geldi artık başka transferleri konuşalım gereksiz artık kono mevzusu  :lol:
Bak heyecan yaptim bu heyecanin geri donusu yok.Neyse sen bize transfer haberlerini soylersin zaten sag bek stoper falan. :D

Çevrimdışı sosyalkartal

kaynağımın 3 telefonu da kapalı beyler ben de de şu an birşey yok artık duyum gelse de yazmam özelden merak eden varsa yanıtlamaya çalışırım insanlar sinir küpü oldu çünkü gerek yok tatsızlığa
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Yazmayacaktım olmaz filan diye ama neyse...

Konoplyanka ile kulüp anlaşmış. Oyuncu İngiltere'de oynamak istiyor lakin enteresan bir şekilde en fazla parayı biz vermişiz.  :)

Menajeri tam bir şark kurnazı EPL ve Sevilla'dan istediği teklifi alamayınca bu tekrar görüşmek istemiş. Hatta bu süre zarfında oyuncuya Lazio'da talip olmuş.

Lazio, Sevilla, Liverpool, Stoke, 1 EPL takımı daha varmış.

Perşembe günü Sevilla, Kakuta'yı açıklayacak gibi. Kono defteri onlar için kapanır.

Oyuncu bizim 2 milyon euroluk teklifi kabul etmiş. Tam fiyatı bilmiyorum. 2 de olabilir;2.2, 2.3'de.

İmza parası 3 milyon ile 4 milyon arası bir meblağ.

Yani oyuncu tamam, menajerinin en iyi teklif aldığı takım biziz, en çok para teklif eden yine biziz.(maaş)

Klişe olacak fakat bu şark kurnazı son dakika golü atmaz ise Oyuncu Cuma günü açıklanır.  :ok:

Bunu dün gelmez diyen biri olarak diyorum. Sonra laga luga olmasın.  :icool:

Durum bu. :eyes

Çevrimiçi Samet Ç

Yazmayacaktım olmaz filan diye ama neyse...

Konoplyanka ile kulüp anlaşmış. Oyuncu İngiltere'de oynamak istiyor lakin enteresan bir şekilde en fazla parayı biz vermişiz.  :)

Menajeri tam bir şark kurnazı EPL ve Sevilla'dan istediği teklifi alamayınca bu tekrar görüşmek istemiş. Hatta bu süre zarfında oyuncuya Lazio'da talip olmuş.

Lazio, Sevilla, Liverpool, Stoke, 1 EPL takımı daha varmış.

Perşembe günü Sevilla, Kakuta'yı açıklayacak gibi. Kono defteri onlar için kapanır.

Oyuncu bizim 2 milyon euroluk teklifi kabul etmiş. Tam fiyatı bilmiyorum. 2 de olabilir;2.2, 2.3'de.

İmza parası 3 milyon ile 4 milyon arası bir meblağ.

Yani oyuncu tamam, menajerinin en iyi teklif aldığı takım biziz, en çok para teklif eden yine biziz.(maaş)

Klişe olacak fakat bu şark kurnazı son dakika golü atmaz ise Oyuncu Cuma günü açıklanır.  :ok:

Bunu dün gelmez diyen biri olarak diyorum. Sonra laga luga olmasın.  :icool:

Durum bu. :eyes
İyi en azından kulüp elinden geleni yapmış olmazsa da yapacak bir şey yok önümüze bakacağız.

Çevrimdışı Renton

@atalay durum boyleyse 2-3 gun icinde bizden fazla veren cıkmaz ki zaten ingilizler versin hadi 2 yarısı vergi yinede.para yonlendirirse kesin bizde zaten parayı sevmeyen topcu yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı musacn1903

kaynağımın 3 telefonu da kapalı beyler ben de de şu an birşey yok artık duyum gelse de yazmam özelden merak eden varsa yanıtlamaya çalışırım insanlar sinir küpü oldu çünkü gerek yok tatsızlığa
Abi özelden yazıp rahatsız etmenin bi anlamı yok sen burdan duyumlarını söylemeye devam et lütfen bu transfer olsa da olmasa da verdiğin emeklerin var senin

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kemal

menajer olmak varmış arkadaş paralara bak

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono gitti galiba beyler geçmiş olsun az önce instagramda Sevilla shoplu fotoyu beğenmiş diyorlar.

Çevrimdışı Alper Bay

Honda Horn'a gitmiş ya la neler kaçıyor neler adam Avusturya'da oynayacak. :)

Bu arada Boateng'de şu anda kolay alınabilecek adamlardan biri olur da Sosa satılırsa bir kenarda kalsın belki birilerinin aklına gelir.
Honda o kulübe gitmedi, kulübü satin aldi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı atalay

@atalay durum boyleyse 2-3 gun icinde bizden fazla veren cıkmaz ki zaten ingilizler versin hadi 2 yarısı vergi yinede.para yonlendirirse kesin bizde zaten parayı sevmeyen topcu yok

Bilmiyorum. Bu çocuk enteresan geçen sene Arsenal ile sağlık kontrollerinden geçti. Liverpool'un kapısından döndü. Bu yıl Stoke City'nin tesislerinden geri geldi; hali hazırda adı en güçlü anılan kulüp Sevilla.  :kop:

Yani ne karar verir, anlayabilen beri gelsin. Menajerin elinde oyuncak.

Çevrimiçi Samet Ç

Honda o kulübe gitmedi, kulübü satin aldi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapma ya vay anasını satayım yanlış okumuşum haberi :D

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono gone.Babel is loading...

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Babel olcayı dahi yakalayamaz. 5 gol 3 asist yapar ikinci yarının ortasında kadro dışı kalır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu beğenmiş :bawling:

Ulan kendimi aldatılmış gibi hissettim :bawling: :bawling:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'i alacağıma Erciyes'deki Oğulcan'ı alırım

Çevrimdışı Deniz

hocam duyum bu işin tadı tuzu.hepsi gerçek de olabilir hiçbiri tutmaya da bilir.inanan inanır inanmayan okur geçer.Tutmadı diye kimsenin hesap sormaya hakkı yok beğenmiyorsa inanmaz zorla kafasına silah dayanmıyor.Ben duyumların %90 ına inanmam ama o kalan %10 için de bir çoğunu takip ederim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

Bunu beğenmiş :bawling:

Ulan kendimi aldatılmış gibi hissettim :bawling: :bawling:

umarim sadece shop'a verilen emegi begenmistir yoksa welcome babel.

Çevrimdışı Deniz

Konop işi 1-2 gün içinde netleşir.Bir takıma imza atacaktır bakalım hangisi olacak o..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba