2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874067 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çok samimi söylüyorum, babelin vereceği katkı, konoplyankadan daha iyi olabilir. Bakın olur demiyorum ama ligi bilen, ligin dinamiklerini bilen bir babel daha çok iş yapabilir şenol güneşin takımında

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çok samimi söylüyorum, babelin vereceği katkı, konoplyankadan daha iyi olabilir. Bakın olur demiyorum ama ligi bilen, ligin dinamiklerini bilen bir babel daha çok iş yapabilir şenol güneşin takımında
Katılıyorum

Çevrimdışı Deniz

Ya sonucta ikisi de katki verir hangisi gelirse gelsin ben katki alacagimizi dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Bu arada gs yarsuvat'i destekleyecegini aciklamis...iyi oluyor bu hiyar tupcuye, sirf yonetim basarisiz gozuksun diye tff'de Besiktas dusmanligi yapti, absurd fiksturler, mhk kararlari ortada...Yine de secimde oylarimiz ve destegimiz tupcu'ye tabi, mazallah secimi kaybedip de tekrar Besiktas'a musallat olmasin..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

biliyorum da yazmak istemiyorum böyle şeyler :) o devletin ayıbı

Ya rezillik diz boyu ve spor dünyasından bir kişide çıkıp aga bu nedir demiyor. Adamlar bildiğin klüpleri yasadışı yolla destekliyor. Böyle bir ortamda bir de prestijli olacaz diye ağlıyorlar. ŞL'den ve UEFA'dan bunların yüzünden kovulmamız yakındır. Ondan sonra bahaneleri ne olacak merak ediyorum.

Devletten desteklenen spor klüpleri

Ç.Rize
K.Paşa
Trabzonspor
Antalyaspor
Osmanlıspor
Başakşehir

sayı habire artıyor. sonu nereye varacak artık çok merak ediyorum. Adam 3m euroya Eto'o getiriyor. Sen kimsin cümrün ne Eto'o'ya 3m vereceksin. İnsan biraz çaktırmadan yapar bu işleri.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Konop gelmeyecek gibi.

O 13 milyon euro ile Skrtel Britos gelsin derim ben. Pedro'yu da Josue takasında kullanırsak 3 mevkimiz de emin ellerde oluyor.

Sağ bek için artık Glen Johnson bitti diyebiliriz. O da sonuçta Premier lig görmüş adam mutlaka katkı verecektir.

Sol için de ne kadar istemesem de Babel gelirse yine güzel katkı alırız.

Kale Allah'a emanet  :bandit:

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 22:33:59 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Bende nedense babelin bi el bombası oldugu kanaatindeyim. Rakibe de patlayabilir elimizde de patlayabilir. Tamamen senol hocaya bagli nerede paylayacagi. Ayni sekilde konopta da ayni sorun olabilir.
Şöyle kuyt karakterinde bi adam olsalardi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ozan E.

Bu arada gs yarsuvat'i destekleyecegini aciklamis...iyi oluyor bu hiyar tupcuye, sirf yonetim basarisiz gozuksun diye tff'de Besiktas dusmanligi yapti, absurd fiksturler, mhk kararlari ortada...Yine de secimde oylarimiz ve destegimiz tupcu'ye tabi, mazallah secimi kaybedip de tekrar Besiktas'a musallat olmasin..

Yarsuvat guzel bir adam, umarim baskan olur. Bilmiyorum herhangi bir ulkede var midir bir takimi batirip sonra federasyonluguna gecen biri :) bizim tezahuratimiz butun takimlarin ortak tezahurati oldu. Yeeeteeer ..... Gerisi belli :)

Çevrimiçi Samet Ç

Yarsuvat gelsin tabi adamların lobi zaten üst düzey birde Yarsuvat dede gelsin pik yapsın lobileri  :)

Çevrimdışı talha

TNC Russia @TNC_Russia 2 dk.2 dakika önce
Hertha Berlin are closing in on signing Balasz Dzsudzsak from Dinamo Moscow

Halen daha almamız gereken adamların peşinden koşmuyoruz.

Bu adam giderse Konop olmazsa direk Babel. Bu adamı direk alsak olmuyor işte. Garip işler valla.

Çevrimdışı f_madida

Yarsuvat guzel bir adam, umarim baskan olur. Bilmiyorum herhangi bir ulkede var midir bir takimi batirip sonra federasyonluguna gecen biri :) bizim tezahuratimiz butun takimlarin ortak tezahurati oldu. Yeeeteeer ..... Gerisi belli :)

Sikinti Yarsuvat'in baskanliginda degil, bosta kalan Demiroren'in Besiktas'a musallat olmasinda...Yoksa Yarsuvat Demiroren'den daha adil bir baskan olabilir belki.

Çevrimdışı Ozan E.

Yarsuvat gelsin tabi adamların lobi zaten üst düzey birde Yarsuvat dede gelsin pik yapsın lobileri  :)
Bizim eski baskanimiz yillardir tff baskani ne faydasi var lobimize :) lobi yillardir yapamiyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim eski baskanimiz yillardir tff baskani ne faydasi var lobimize :) lobi yillardir yapamiyoruz
Çünkü fenerli  :D ayrıca bizde lobi denen bir şey yok onu geçelim istersen Fikret Orman olsun Tff'nin başında yine lobimiz olmaz olamaz

Çevrimdışı Ozan E.

Sikinti Yarsuvat'in baskanliginda degil, bosta kalan Demiroren'in Besiktas'a musallat olmasinda...Yoksa Yarsuvat Demiroren'den daha adil bir baskan olabilir belki.

Benim de korkum o acikcasi tekrar geri donus olmasin bize

Çevrimdışı Çağatay

TNC Russia @TNC_Russia 2 dk.2 dakika önce
Hertha Berlin are closing in on signing Balasz Dzsudzsak from Dinamo Moscow

Halen daha almamız gereken adamların peşinden koşmuyoruz.

Bu adam giderse Konop olmazsa direk Babel. Bu adamı direk alsak olmuyor işte. Garip işler valla.

Kesinlikle konop ile birlikte şimdi yuklenmemiz gereken en onemli isim aslinda. Hem buna da yuklensek konop a karsi elimizde koz olurdu belki.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hamahakki

Konu sadece konop yada bir baskasi degil
konu biz bir adam almaya calisirken işin cılkının çıkması
adamlar şak diye gidip sneijderi drogbayi getirtebiliyorken
biz daha bi linnesi lanzinileri getirtemiyoruz.
insanlar bu transferlerde bile havaya girip, havalarini aldilar. Kızmalari bundandir diye dusunuyorum.
gelse super olur gelmezse de Allah kerim
benim kızdıgim taraf yonetimin bu konulari erimiş kaşar gibi sündürmesidir sonra da netice alamadan dönüp bambaska bir adami transfer ederek bizlere küçük sürprizler yapmasidir.

Linnes konusunda haklısın gerçi klübü yan çizdi ama sonuçta almalıydık
Lanzini'ye gelince belki gelmedi ama sosa'da iyi topçu belki lanzini onun yaptığı katkıları yapamayabilirdi diye düşünüyorum
Mesela Demba'da öyle.kimleri konuşurken adamı fiyatının yarısına aldık.kapıyı 13'den açmışlardı ve yönetim 6.5 ti sanıyorum birde taksitle işi bitirdi.
Olcan olcan diyorduk trabzon 5 diyordu yanlış hatırlamıyosam sonra töre'ye dönüldü 7.5'tan 4.5 indirdiler
Konoplyanka'da çok iyi bir topçu ben Beşiktaş'a çok katkıda bulunucağına inanıyorum
Olursa sanki bu konuşulanlardan daha ucuza geleceğini tahmin ediyorum
Ha olmazsa da ben yönetimin onun ayarına yakın iyi bir topçu alacağına inanıyorum.

Çevrimdışı talha

Kesinlikle konop ile birlikte şimdi yuklenmemiz gereken en onemli isim aslinda. Hem buna da yuklensek konop a karsi elimizde koz olurdu belki.

Şu adamı kafalasan. 2.5M falan rahat gelir. CSKA bizden büyük klüp değil. Biz de onlardan büyük değiliz. Sen zaten oyuncuyla imzalasan bonservis kısmını her türlü ucuza kapatırsın. 1M versen bile almak zorundalar. Ama yok bizimkiler gittileryine kendilerine imkansız aşkı buldular.

Çevrimdışı f_madida

Yahu Allah rizasi icin su tupcu Besiktas'liymis gibi davranmayin...Dunya tarihinde Besiktas'a tupcu kadar zarar vermis bir adam yok, hala Besiktas'liymis gibi gosteriliyor. Tupcunun babasi Besiktas'li kendisi acikca gsnin sampiyon olmasini isterim demis rezil bir Besiktas klubu eski baskani. Klubu neredeyse iflas ettiriyordu, Allah'tan yukaridan bir talimat geldi de cekti gitti...O acidan bakarsak 3 temmuz bir vaka-i hayriyedir aslinda Besiktas icin.

Çevrimdışı Giray Burak

Bu konoplyanka sol bek çıkışlı galiba .Bana ,skor etkili bir kanat oyuncusu gibi gelmiyor .istatistikleride dediğim gibi.
3-5-2 nin solunda yardırır ama .
BU adamla uğraşacaklarına ,yusuf erdoğanı alsak hayır demem .
trtsporda bayan futbol ,milli maç özetleri var .norveçte 11 numaralı hegerbert diye kadın oyuncu var .fizik bitiricilik dembaba gibi .Bizim pektemekten çok skor yapar yeminle .

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim transfer dönemimiz temmuz sonunda başlar eylül başında biter :)

Çevrimdışı Kadir G.

Transferi taraftarın bir kesimi var ona bıraksan trabzonun eski halinden farkımız kalmaz. Kayserinin gençlerin yıldızlarını(!) takıma toplarlar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu kadar sessizliği, bu denli oyuncuların kaçışlarını tek bir şeye bağlıyorum.

Sanırım bahsettikleri gibi büyük çaplı oyuncu satışları olacak.

30-40 milyon gelir elde etmeyi bekliyorlar. Bu paraların yarısıyla yerlerine adamlar getirilecek.

Çevrimdışı Jukebox

Babel ne katkisi olucak.Belli bir donemde form tutar o kadar.Sonra sove sove yollariz.Ajax'da ki liverpool'da ki babel degil bu.İyi is yapiyor denilen takim kasimpasa.İstatistiklerini karsilastiriyoruz olcayla.Olcay besiktasta babel kasimpasada oynuyor.Ben babel'den hic bir sey olmaz diyenlerdenim...

Çevrimdışı Türkay

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  6 dk.6 dakika önce
00.23'te gelişmeleri konuşalım..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Konu sadece konop yada bir baskasi degil
konu biz bir adam almaya calisirken işin cılkının çıkması
adamlar şak diye gidip sneijderi drogbayi getirtebiliyorken
biz daha bi linnesi lanzinileri getirtemiyoruz.
insanlar bu transferlerde bile havaya girip, havalarini aldilar. Kızmalari bundandir diye dusunuyorum.
gelse super olur gelmezse de Allah kerim
benim kızdıgim taraf yonetimin bu konulari erimiş kaşar gibi sündürmesidir sonra da netice alamadan dönüp bambaska bir adami transfer ederek bizlere küçük sürprizler yapmasidir.
Hadi şimdide  getirse ya şak diye Drogbaları o takımlar.Deniz bitmiş onlarda  diyorlar.Bak Bilal Kısayı bile alamadılar.2*3 yıl önce olsa Huntelaarı da  VDV  yide çoktan alırlardı.Hadi şimdi  alsalar ya.Deli gibi para  verirsen ilk etapta getirirsin ama sonra  ne yapacan??O deliği nasıl kapatacan.Tamam Konoyu 3 değilde  4 ver  getirt olmadımı 5 ver.De sonraki yıllarda  ne yapacağız?Bozulan dengeler takım içinde ne olacak sonra?Yönetimin yaptığı şey  kesinlikle doğru politikadır.Hiçkimse dengeleri bozamaz.Bozmamalıdır da.Şu an durumumuz  bu.Deve bir akçe deve bin akçe hesabı.İlerdeki senelerde mali durum düzeldikçe stratejiler,ödenecek paralar  herşey  değişecek.Şu bitik görünen halimizle dahi mali büyüklükte  ilk  50 deyiz.Kendimizi okadar da  küçümsemeyin.