2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

yani 13 + 13 mi oluyor ?

Yok yahu toplam 4 yıllık 13 milyon euro

Çevrimdışı Çağrı

yani 13 + 13 mi oluyor ?

Hayır yahu 4 yılda tüm Alacağı para bu iste bizden Maaş imza parası her şey içinde bu paranın.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Ya herro ya merro olur Murat abi.
Sıkıntı Nihat gibi 2. Forvet oynamayı bilen adam yok elimizde bence.

bence orada töre olcay kerim üçlüsünden biri olabilir arkada pas atabilen şut vuran oyuncularla iş yapar gibi.çok kenarlara oynuyoruz.bence bizim yapımıza uygun değil 4-2-3-1.ceza sahasında çoğalamıyoruz

Çevrimdışı GÖRKEM

Hayır yahu 4 yılda tüm Alacağı para bu iste bizden Maaş imza parası her şey içinde bu paranın.

ha tamam o zaman ben yanlis anlamisim.  :ebebe:

o zaman söylediklerimi geri aliyorum tabi ki.

bu paraya bu Kalitede Oyuncu cok zor bulunur.

Çevrimdışı Çağrı

iyi oyuncu gelirse çok katkısı olur  :)

5 yıl önce gelse olurdu deniz :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

5 yıl önce gelse olurdu deniz :D

5 yıl önce adamı dünyada istemeyen takım yoktu  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

5 yıl önce adamı dünyada istemeyen takım yoktu  :evillol: :evillol:

Şimdi de ben istemiyorum Kalsın :D çocukluk Aşkının 5 çocuk 80 kilo haliyle beni al demesi gibi bu :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ha tamam o zaman ben yanlis anlamisim.  :ebebe:

o zaman söylediklerimi geri aliyorum tabi ki.

bu paraya bu Kalitede Oyuncu cok zor bulunur.

Biz de ondan yakarıyoruz tanriya 3 gündür :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Dmytro Chygrynskiy haberi muhtemelen şöyle yapıldı.

Konoplyanka, bakalım başka kimin sözleşmesi bitmiş. Aaaa Chy-çi-çin-çigi.  :kop:

Kopyala - Yapıştır haber. Geçiniz.

Çevrimdışı Fatih Berker

Ne oldu Glen mi bitti?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sivok gitti daha kötüsü gelmese bari.
28 yaşında çöp bir brezilyalı gelecek diyorlar.

Çevrimdışı Kadir G.

Biz de ondan yakarıyoruz tanriya 3 gündür :D

Kanatlardan biri griezman misali santraforun arkasında gezici oynayamaz mı? Ya da dzsudzsak gibi biri.

Konoplyanka bu senenin Linnes'i olur.

Çevrimdışı Deniz

Konoplyanka bu senenin Linnes'i olur.
Transfer gerceklesirse de Demba Ba si olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih Berker

Toloi gelsin.Braz'ı boşverin.

Çevrimdışı f_madida

13 milyon euro imza parası Artı maaşı 4 yıla bölünmüş halde alacak yılda 3.25 yani

Sudan ucuz. 3.25'e geliyorsa hemen imzalasinlar bir dakika dahi beklemesinler. Yahu bu adami 2 sene oynatip satsan yine minimum 6-7'ye satacaksin. Boyle bir oyuncuyu bonservisli almaya kalksak simdi kapiyi 10M'dan acacaklar zaten, verecegin maas da minimum 2M olur ustune.

Bonservisle karistirmamak lazim, eger 4 yil bizde kalirsa alacagi para 13M. Buna bakarsak, 4 yilda Pektemek neredeyse 7M para alacak, bonservissiz bir transfer icin bu para son derece normal. Hem 4 yil kalmaz bence, 2 seneye satariz, ustune de iyi para kazanariz. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anil

Tahmini ilk transfer ne zaman biter ?

Çevrimdışı Çağrı

Sudan ucuz. 3.25'e geliyorsa hemen imzalasinlar bir dakika dahi beklemesinler. Yahu bu adami 2 sene oynatip satsan yine minimum 6-7'ye satacaksin. Boyle bir oyuncuyu bonservisli almaya kalksak simdi kapiyi 10M'dan acacaklar zaten, verecegin maas da minimum 2M olur ustune.

Bonservisle karistirmamak lazim, eger 4 yil bizde kalirsa alacagi para 13M. Buna bakarsak, 4 yilda Pektemek neredeyse 7M para alacak, bonservissiz bir transfer icin bu para son derece normal. Hem 4 yil kalmaz bence, 2 seneye satariz, ustune de iyi para kazanariz.

Biz beklemiyoruz zaten o bizi bekletiyor :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tahmini ilk transfer ne zaman biter ?

Kono bize ya da başka bir takıma transfer olduğu gün 24 saat içinde :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kono bize ya da başka bir takıma transfer olduğu gün 24 saat içinde :D

En erken 48 saat sonra bence :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Transfer gerceklesirse de Demba Ba si olur
Bu senenin Demba Ba'sı Tosic :D

Çevrimdışı Çağrı

Prensip sahibi olmak da Önemli. Stoke city adam onları 10 gün bekletti diye vazgeçti transferden bolaiseye döndü biz Adamı 1 aydır bekliyoruz bir sonu Olmalı 1 ay daha beklersek alacak bir şey kalmayacak piyasada.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli