2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886339 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Almanya iyidir @MURAT abi :D
almanya eski almanya değil anıl :D şimdi adam 1.5 e ispanyamı 3 milyona türkiyemi ikilemi içindedir.ispanyolları 2 ye çıkartmaya uğraşıyorlardır.türkiyeye gelirse tek imzayla futbol hayatında alacağı bütün parayı garantiler.ispanyaya giderse burada alabileceği parayı düşünerek işine daha çok asılır daha iyi bir kontrat için.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Renton

Glen kötü oyuncu ama opareden kotu degildir ingiltereye gore kotu ama turkiyeyi sallayabilir hayırlı olsun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ukrayna milli takımını sırtlayan bir adam da parayı Alıp yatmaz mantık olarak.

Yeter ki gelsin ciddi anlamda büyütür bizi. Yıllar sonra töre Sosa tolgay ve kono ile set oynayabiliriz.

cok güzel olur tabi ki. normalde Konoplyanka 13 degil 30 Milyon Euro edecek kalitede bir Oyuncu. yine de Oyuncunun karakterini iyi arastirmak lazim.

para bol olsa yüzde yüz alinmali diyebilirdim. ama su anki durumda riski iyi ölcüp tartmak lazim.

Demba Ba 10 Milyon € üzerinde satilirsa cok rahatlariz.

Çevrimdışı Anıl

almanya eski almanya değil anıl :D şimdi adam 1.5 e ispanyamı 3 milyona türkiyemi ikilemi içindedir.ispanyolları 2 ye çıkartmaya uğraşıyorlardır.türkiyeye gelirse tek imzayla futbol hayatında alacağı bütün parayı garantiler.ispanyaya giderse burada alabileceği parayı düşünerek işine daha çok asılır daha iyi bir kontrat için.
O yüzden bizi seçmeli :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sene gs transfer yapamayacak adam akıllı öyle gözüküyor. Fenerde kadroyu yeniliyor tutar mı tutmaz mı belli değil.

Büyük konuşacağım ama şampiyonu yine biz belirleyeceğiz. Eğer transferleri bitirirsek biz oluruz yok yine oparelerle doldurursak bir senede fenere 60-70 milyonu altın tepside sunarız.

Çevrimdışı Çağrı

Biliç Sağolsun ilk sene 25 milyon euro bu senede şampiyonluk Artı 30 milyon euro çaktı kafamıza.

Biraz inadından vazgeçse ve ikinci yarı bizi satmasa çok farklı Şeyler Konuşuyor olacaktık ve elimiz çok güçlü olacaktı transferde.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

@Çağrı eldeki kadroyla 4-1-3-2 ye ne dersin.iyi bir stope ve sağ bek ile oynanırmı.

Çevrimdışı GÖRKEM

bu arada yeni gördüm Konplyanka'nin sözlesmesi seneye degil bu sene bitmis. bosta kaliyor yani.

bu Bonservis olayi nerden cikti?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yıllık verilmeyeceğini bende biliyorum :D Skertel Vlaar felan alırız o paraya 3 yıllık :D

bende diyorum ki 4 sene  verilir  ama  aynı anda verilmez  yani mantık yanlış onu dedim.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı eldeki kadroyla 4-1-3-2 ye ne dersin.iyi bir stope ve sağ bek ile oynanırmı.

Ya herro ya merro olur Murat abi.
Sıkıntı Nihat gibi 2. Forvet oynamayı bilen adam yok elimizde bence.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

bu arada yeni gördüm Konplyanka'nin sözlesmesi seneye degil bu sene bitmis. bosta kaliyor yani.

Bonservisi yok imza parası var.

Çevrimdışı Çağrı

Bonservis yok imza parası var.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu 13 Milyon imza parasi mi olacak yani?

Çevrimdışı Çağrı

Bu 13 Milyon imza parasi mi olacak yani?
13 milyon euro imza parası Artı maaşı 4 yıla bölünmüş halde alacak yılda 3.25 yani

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Bonservis değil imza parası.

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  44 sn.45 saniye önce
Beşiktaş, Dmytro Chygrynskiy ile görüşüyor. (TRTSpor)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Yalandır. Ya da eşantiyon yapacaklar Kono ile birlikte.  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

13 milyon euro imza parası Artı maaşı 4 yıla bölünmüş halde alacak yılda 3.25 yani

yani 13 + 13 mi oluyor ?

Çevrimdışı Türkay

Nerde adını okuyamadığım değişik isimli adam varsa bize geliyo zaten  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Yalandır. Ya da eşantiyon yapacaklar Kono ile birlikte.  :evillol:
iyi oyuncu gelirse çok katkısı olur  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Nüfus memuru randomamı basmış bu nedir?

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alem böyle senkron görmedi :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."