2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Stoper icin Milosevic neden hic dusunulmuyor adam milli takiminda hep 11 basliyor artik
Milo'dan benim umudum var 1 stoper alınacağını da düşünürsek oynama ihtimali var önümüzdeki sezon :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Stoper icin Milosevic neden hic dusunulmuyor adam milli takiminda hep 11 basliyor artik
Hız var.Ayağı düzgün.Hava toplarında sanıyorum iyidir boyundan dolayı.Ama güvenip yola çıkılır mı ? Bilemeyiz.Herkes gergin şampiyonluk lazım artık.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Porto alırsa ya kendisine tutar yada daha sonra başkasına kakalar bence.
Pedro hiç bir yere gelemez.
Profesyonel kariyerinde stoper olmayı seçerek büyük bir hata yapmış.
Stoper özelliklerinin %75'i yok.

Boşuna Gutiden Avatar yapmıyor bir adam..

Noktasına kadar katılıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Ozan E.

Milo'dan benim umudum var 1 stoper alınacağını da düşünürsek oynama ihtimali var önümüzdeki sezon :)
Benim de umudum var basarili olacaktir :) elimizdeki oyunculari kiymetli hale getirmek meselemiz olmali. Transfer icin aylarca ugrasip sonra gondermek icin de bir o kadar ugrasiyoruz sonra maalesef

Çevrimdışı Ozan E.

Hız var.Ayağı düzgün.Hava toplarında sanıyorum iyidir boyundan dolayı.Ama güvenip yola çıkılır mı ? Bilemeyiz.Herkes gergin şampiyonluk lazım artık.
İyi bir alternatif olacaktie kesinlikle. As stoper olarak dusunmek zora dusurebilir bizi ama onumuzdeki yillarda buyuk katki almak lazim

Çevrimdışı Türkay

Melih Gümüşbıçak ‏@MelihGumusbicak  1 sa.1 saat önce
Galatasaray'ın transfer teklifi yapmadığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Konoplyanka, 3M€ yıllık ücretle BJK'a transfer olmak üzere
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

@MURAT sen benim öglende  attıgım  golcüyü kaçırdın heralde :)
onu gördüm ingiltere 2. ligdi sanırım.driblingleri ve şutu iyiydi.@ONUR KOLCU

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray'ın transfer teklifi yapmadığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Konoplyanka, 3M€ yıllık ücretle BJK'a transfer olmak üzere
Şu cümledeki mesaja bakın bildiğin gidin teklif yapın diyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Anil

Boşuna Gutiden Avatar yapmıyor bir adam..

Noktasına kadar katılıyorum
Stoper olmak için hangi özellikler gerekiyormuş filtrelerinizde söyleyinde öğrenelim :) ?

Çevrimdışı Pascal

Adamın niyeti resmen GS'nin kulağına su kaçırıp Beşiktaş'a transferini baltalamak..
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anil

İyi bir alternatif olacaktie kesinlikle. As stoper olarak dusunmek zora dusurebilir bizi ama onumuzdeki yillarda buyuk katki almak lazim
Aynen ilerde kesinlikle çok faydalı olacaktır.Stoperler özellikle yaşı ilerledikçe mental açıdan çok gelişiyorlar ve performanslarına %100 etki ediyor.

Çevrimdışı murat

Stoper olmak için hangi özellikler gerekiyormuş filtrelerinizde söyleyinde öğrenelim :) ?
soru bana değil ama objektif görüşlerimi söyleyeyim.sertlik zayıf ,boy biraz kısa,hız yok onun haricinde diğer özellikleri yeterli :bandit: bunları tolore edebilecek bir takım için iyi bir oyuncu olabilir.yani takım boyunu biraz uzatabilirsek biraz hırvat faulü yapabilirsek zayıf yönleri pek göze batmaz.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 17:19:25 MURAT ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu karaktersiz gsli zaten. Gol diye bağırması bile farklı oluyor maçları anlatırken :s20: :s20: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anil

sertlik zayıf ,boy biraz kısa,hız yok onun haricinde diğer özellikleri yeterli :bandit:
Mascherano
Sertlik -
Boy -
Hız -
Guardiola dan iyi biliyoruz futbolu Allaha şükür :D

Çevrimdışı Anıl

Şimdi bilmem ne çocuğu dicem ama @Çağrı abiye ayıp olacak :)

Çevrimdışı Ozan E.

Aynen ilerde kesinlikle çok faydalı olacaktır.Stoperler özellikle yaşı ilerledikçe mental açıdan çok gelişiyorlar ve performanslarına %100 etki ediyor.
Kesinlikle katiliyorum, uzerinde durulmasi gereken bir oyuncumuz.

Çevrimdışı murat

Mascherano
Sertlik -
Boy -
Hız -
o örneği ben verecektim ama gerek görmedim.takıma uygun oyuncu çok önemli.

Çevrimdışı Kadir G.

Mascherano
Sertlik -
Boy -
Hız -

Sert değil mi :D gerektiğinde nasıl sert oluyor o adam wc de gayet görüldü.

Çevrimdışı Çağrı

Futbolu yanlış izlemeye o kadar alışmışız ki Eğri bakınca doğruyu göremiyoruz. Pedro Portekiz veya İspanya liginde bir takımda oynasın da bu kadar özgüvenli Yorumları o zaman da merakla bekliyor Olacağım. Çünkü stoper kafa vurur ve adam döver bizim anladığımız bu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

o örneği ben verecektim ama gerek görmedim.takıma uygun oyuncu çok önemli.
İyi özelliklerini sayacak olursak stoper için;
Aşırı sakin.
Pozisyon alma çok iyi.
Ayağına hakim.
Defansı yönlendirmede iyi.
Hız konusunda yavaş ama herkes hızlı olacak diye bişey yok.Yanındaki bek yada stoper onu tamamlamalı.Hava toplarında kendini geliştirmesi gerek ona bende katılıyorum.

Çevrimdışı Türkay

Şimdi bilmem ne çocuğu dicem ama @Çağrı abiye ayıp olacak :)

Faikmiş zaten :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Şener hala imzalamış. Konoplanka Şener yapsalar da biz de sadece stoperi beklesek ne olur be.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Futbolu yanlış izlemeye o kadar alışmışız ki Eğri bakınca doğruyu göremiyoruz. Pedro Portekiz veya İspanya liginde bir takımda oynasın da bu kadar özgüvenli Yorumları o zaman da merakla bekliyor Olacağım. Çünkü stoper kafa vurur ve adam döver bizim anladığımız bu.

Aynen öyle o yüzden diyorum ya Pedro'yu Porto'ya satalım inanıyorum ki orada potansiyelinin de üzerine çıkacaktır :)