Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stoper icin Milosevic neden hic dusunulmuyor adam milli takiminda hep 11 basliyor artik
Porto alırsa ya kendisine tutar yada daha sonra başkasına kakalar bence.Pedro hiç bir yere gelemez.Profesyonel kariyerinde stoper olmayı seçerek büyük bir hata yapmış.Stoper özelliklerinin %75'i yok.
Milo'dan benim umudum var 1 stoper alınacağını da düşünürsek oynama ihtimali var önümüzdeki sezon
Hız var.Ayağı düzgün.Hava toplarında sanıyorum iyidir boyundan dolayı.Ama güvenip yola çıkılır mı ? Bilemeyiz.Herkes gergin şampiyonluk lazım artık.
@MURAT sen benim öglende attıgım golcüyü kaçırdın heralde
Melih Gümüşbıçak @MelihGumusbicak 1 sa.1 saat önceGalatasaray'ın transfer teklifi yapmadığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Konoplyanka, 3M€ yıllık ücretle BJK'a transfer olmak üzere
Boşuna Gutiden Avatar yapmıyor bir adam..Noktasına kadar katılıyorum
Sahte o hesap
İyi bir alternatif olacaktie kesinlikle. As stoper olarak dusunmek zora dusurebilir bizi ama onumuzdeki yillarda buyuk katki almak lazim
Stoper olmak için hangi özellikler gerekiyormuş filtrelerinizde söyleyinde öğrenelim ?
sertlik zayıf ,boy biraz kısa,hız yok onun haricinde diğer özellikleri yeterli
Aynen ilerde kesinlikle çok faydalı olacaktır.Stoperler özellikle yaşı ilerledikçe mental açıdan çok gelişiyorlar ve performanslarına %100 etki ediyor.
MascheranoSertlik -Boy -Hız -Guardiola dan iyi biliyoruz futbolu Allaha şükür
o örneği ben verecektim ama gerek görmedim.takıma uygun oyuncu çok önemli.
Şimdi bilmem ne çocuğu dicem ama @Çağrı abiye ayıp olacak
Futbolu yanlış izlemeye o kadar alışmışız ki Eğri bakınca doğruyu göremiyoruz. Pedro Portekiz veya İspanya liginde bir takımda oynasın da bu kadar özgüvenli Yorumları o zaman da merakla bekliyor Olacağım. Çünkü stoper kafa vurur ve adam döver bizim anladığımız bu.